.

Виж резултатите на анкетата: Lepiloto?

Гласували
60. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • vredno

51 85,00%
  • ne e vreno

9 15,00%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: Lepiloto?

Град
    Pazarjik

Lepiloto?

Ei hora na kavo vredi lepiloto za dishane i dokolko vredi to izobshto vredi li.
    The Metal Is The Only Musik On The World.

Guest
    Vredno e,moe da se olepi6 s nego i da umre6!

Град
    Pazarjik
    hahaha dobre si go izmislil

Ами пич,сичко,с коeто моеш да се друсаш малко или мноо вреди...а лепилото е ебаси изпадналата работа вече.
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Guest
    Za tova az sum na mnenie 4e vsi4ki deca trqbva da vzimat narkotici!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    lepiloto ti preebava mozuka, prai go na
    malki dup4ici, mani drugoto ma e gnusotiq,
    smardi, i vob6te si gadno narkoman4e
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    То вече ти е навредило и определено ти личи прошляк смотан !

Guest
    Разбира се че е вредно

Супер фен
    Предозирането му е смъртоносно

абе я стига сте се лигавили!мно ясно че е вредно даже повече от цигарите понеже прави цели дупки в белите дробове освен туи оврежда част от мозъка отговаряща за съхраняването на паметта!
    Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!

Град
    Pazarjik
    Iskam samo da kaa 4e ne disham lepilo a samo za info.zashtoto tiq ot moq klas me karat

Осфен, че води до развитие на Олигофрения!
    Neo Metal RulZzZ!

Guest
    mi vij nqkoi ciganin deto disha lepilo i si predstavi che tfa si ti sled 10 godini i smetni dali e vredno

vredi tova si e narkotik
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Мега фен
    Много вредно! МНого! Карат те...интересно...значи, хората от класа ти са наркомани...и ти си леко слабохарактерен, защото се чудиш дали да друсаш с тях.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много вредно! МНого! Карат те...интересно...значи, хората от класа ти са наркомани...и ти си леко слабохарактерен, защото се чудиш дали да друсаш с тях.
    purvo malko da te popravia kaleto ne go drusash,a go dishash,luhash i tn. kalenceto e super shibana rabota...az sum probvala i daje ne me izkefi tolko mnogo...samo deto te preebava cifra...predoziraneto moje da dovede do gur4ove,paralizi i nekfi takiva gadosti i da ne govorim 4e taka ti izvetriava mozu4eto 4e sled 2 godini sistemno luhane niama da si znaesh 3te imena

Голям фен
    АБЕ ТИ НАРЕД ЛИ СИ ВЕ?Естествено, че вреди!Нали е наркотик....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Guest

Като Сладка Песен

АБе хора вие в тоя сайт не сте хора...калето е като песен бе.нито вреди нито нищо,няма предозиране (т.е. има но просто филма ти е по голям)..само се чудя защо като 100% никои от тука освен Модерната Мацка "Цифра" не е лъхал му говорите глупости на момчето.Аз също като пичовете от неговия клас съм зарибявал много приятели и после са си лъхали по година(Гъбата и повече)..и на никои нищо му няма..ще ви дам един пример 3ма човека сме си излъхвали 1 кашонче(21 калета)за една вечер (София-Варна влака)и хем не спиш (не се заиграваш с амфори)хем после си си шапка на тояга(нито ти е лошо,нито ти е криво...)абе въобще казах го в началото - КАЛЕТО СИ Е ПЕСЕН ЗА ДУШАТА...

Re: Като Сладка Песен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АБе хора вие в тоя сайт не сте хора...калето е като песен бе.нито вреди нито нищо,няма предозиране (т.е. има но просто филма ти е по голям)..само се чудя защо като 100% никои от тука освен Модерната Мацка "Цифра" не е лъхал му говорите глупости на момчето.Аз също като пичовете от неговия клас съм зарибявал много приятели и после са си лъхали по година(Гъбата и повече)..и на никои нищо му няма..ще ви дам един пример 3ма човека сме си излъхвали 1 кашонче(21 калета)за една вечер (София-Варна влака)и хем не спиш (не се заиграваш с амфори)хем после си си шапка на тояга(нито ти е лошо,нито ти е криво...)абе въобще казах го в началото - КАЛЕТО СИ Е ПЕСЕН ЗА ДУШАТА...
    ami skupi mi goste az sum luhala kale! i to ne vednuj. v interes naistinata me izkefi, no NQMA ni6to po vredno ot kaleto!! osven moje bi staf i lsd.. kaleto ti uvrejda kakto mozuka taka i drobovete! super vredno i gadno e.. ti si go luhai.. i sled 2/3 godini mi razpravqi 4e e peseen za dushata
    p.s. Weed FOREVER!!!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    yhy kaji mu go
    imash kusmet 4e ne se opita da me
    zaribish slunceeee
    i imash kusmet 4e ti se...otribi
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

ХАхаХАХахахАХАХахахХАХаха хахаХа Ц200 ХАХАхахахаХАха да се кева на Лепилце мухахахахаХАхАха не бадете като мангалите!!! Ако сте решили да се друсате,друсайте се със нещто качествено и по безвредно,то това лепилото си ебало ... ХАХахах оше не моа спра се хиля като чух лепило =) хахаХахаХАХахах
    Green Day & Punk Covers rulZZ1!!
    http://www.153219.Sladur.com
    OR svatba.hit.bg tui za mene,vash red e ;]

Град
    В квартала
    KUSIM LEPILO OT MALAK I NE MI VLIQE MNOGO NA PSIHI4ESKOTO,KAK MU VIKAT,PSIHI4NOTO ZDRAVE!

Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!

Guest
    ave ei hora ... to kaleto 4i e vredno vredno e ama kakvi filmi kakvo neshty .. xaax ludo e prosto as sam dishal 2 godini podred i pochvam 3 ta i nishty mi nqma ... kak taka nz ) obache ganjata te iztapqva mnoo ama naistina mnoo noo pak si pafkame ;]

Guest
    Да, много е вредно, за6тото съдържа органи4ни разтворители, кото разтварят мембраните на невроните..
    ама е РАЗРЕШЕНО от закона,

Re: Lepiloto?

Цитирай Първоначално написано от MetalMen
    Ei hora na kavo vredi lepiloto za dishane i dokolko vredi to izobshto vredi li.
    6to za vupros?! Razbira se 4e vredi!
    What you do that's nothing new
    It's all been said and done
    You can do whatever you want
    If it's what you call fun
    You can hang around with all you pals
    Drink 'til you are beat
    Dirty looks to all you pass
    Walking down the street

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми