- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Simple Plan
bah maamuПървоначално написано от Анонимко
tui ako e rock to az slu6am kaka britni
стилът по мяза на пънк,но дори и точно тва не е...
иначе аз от скоро съм се зарибила по тях,вокала е супер сладък,верно че като цяло са лигавки и лекички,но пък ми харесват![]()
не се научихте, че групи като СП са поуст пънк, а не чист пънк и тва еПървоначално написано от missing_
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА ХПървоначално написано от Worthless
Научи първо какво е ПОСТ-ПЪНК и тогава говори!
Пост пънк било...хахахахахаха!
блинк, ГД, ГШ...Първоначално написано от Анонимко
и като толкова знаеш кфо е, а?
ако питате мен, което не правите, но какво пък, в тези групи има точно 1% пънк. останалото е китарен поп и мода ... най-вече.
а Welcome To My Life е възможно от най-тъпия и клиширан депресарски вид.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Tия групи мойто момиче нямат нищо общо с пост пънка. Пост пънка не звучи ни най-малко като пънк. Само пример - Joy Divison, Sisters Of Mercy.Първоначално написано от Worthless
Първоначално написано от Worthless
да виждаш някъде да съм писала че това е пънк!?Първоначално написано от missing_
писах че има някакви общи черти,но НЕ е пънк...
ако ме имаш замалоумна много бъркаш,по добре мисли преди да си търсиш поводи за заяждане....
Пичове,говори ли ви нещо Power Pop....
Това е стила на Simple Plan.Нещо м/у Пънк и Ритмичен поп!!!
КАПИШ
DO YOU KNOW WHAT HURTS THE MOST...
YOUR BEST FRIEND'S DICK IN YOUR GIRLFRIEND'S ASS !!!
Az puk kazvam, 4e e baladi4en pop- rock...
Dr mneniq? (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
апф... се 1 тия групи имат нещо общо с пънка...
госте, ти ДА НЕ СИ ЛУД? вземи чуй рамоунс, анти флаг, експлойтед... след тфа грийн дей и кажи има ли нещо общо?
а па Sisters Of Mercy ако са поуст пънк ИЛИ КАКЪВТО И ДА Е ПЪНК, аз съм трамвай. ето тфа е взето от официалния сайт(и ако кажеш, че тфа не е вярно напрао не знам... се пак те си знаят най-добре)
ахахахаха. смех. и кфо ся...We are a rock'n'roll band
да не говорим, че като са се появили не е имало нито нео метъл, нито пост пънк...
хахаха
умрях от смях като го видях тфа, честно
БДУ синистър, верно към тфа клонят
на мен пък ми харесват някои песни и мисля ,че са горе-долу добра група
Simple Plan са поп-пънк с емо елементи, което ще рече, че са абсолютни лайна. Точка.
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
много са яки поне мен много ме кефат особено песента им
Crazy върхът
emi imat nqkoi qki pesni4ki
kato"Welcome to my life
"
kato"Shut up"
kato"Perfect"
![]()
![]()
![]()
абе хора пънк ли ще е рок ли ще е все тая..ако си слушал групата ще знаеш за какво става въпрос ако не-ми твой проблем![]()
моето мнение е че групата е много хубава![]()
А ЗА ОНЯ НЕКЪДЪРНИК ДЕТО МИ ПОСТНА ВЕДНАГА СЛЕД МНЕНИЕТО ЧЕ СА БИЛИ КАНАДЦИ ИЛИ ЕНЗНАМ СИ КВИ СИ МИЛИЧЪК ДА ТЕ СВЕТНА ЩОМ СЪМ КАЗАЛА ЧЕ СА ФРАНЦУЗИ ФРАНЦУЗИ СА.ВОКАЛИСТА СЕ КАЗВА ПИЕР И КАТО НЕ ЗНАЕШ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ САМО СЕ ИЗЛАГАШ![]()
ami ako sa kanadci ot kvebek? vokalista se kazva pier, za6toto v kvebek se govori frenski. ai proveri malko i togava mi govori.Първоначално написано от Jessica^
бе хора вие сте еба*и...като някой пусне тема за чалга,веднага почвате-"еба*и гейовете,не мога да понасям чалгата...".като друг напише за ЛП да речем пак веднага почвате...и тях ги изкарахте гейове...като някои каже че слуша поп,пак се започва абсолютно същото...
е,добре...та въпроса ми е "КАКВО ИСКАТЕ ХОРАТА ДА СЛУШАТ???"
по темата...преди доста се бях зарибила по Simple Plan,още когато излезе първата им песен "Shut up" и затова мога да кажа че си ме кефят,даже много!!!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ми по принцип не си падам по групи от такъв род, ама тия са уникални(Особено песента им "Shut up")...Просто в момента дават по тв-то една тяхна песен - "Untitled", много ми допада...
mtv punkrock-ut kato cqlo ne me zabavlqva.ako tova e muzikata koqto predpo4ita6 trqbva da 4ue6 dve-tri sofiiski grupi zaduljitelno - empty face,rent a car i catalyst.Първоначално написано от Jessica^
=D> nqma zna4enie otkade sa, no vse pakПървоначално написано от Jessica^
http://www.simpleplan.com/band.php :
\Admittedly, a lot has happened since the Montreal, Canada band—vocalist Pierre Bouvier, drummer Chuck Comeau, bassist David Desrosiers and guitarists Sebastien Lefebvre and Jeff Stinco—released No Pads, No Helmets, Just Balls…/
Na4i Jessica macko,trebe da proveri6 v ftp-to(ako ima6) ili ako ne v free.datacom.bg ili nekaf drug takav sait
A btw Simple Plan ne sa frncuzi,a samo vokalista im e kanadec,no kakto i da e...
![]()
DO YOU KNOW WHAT HURTS THE MOST...
YOUR BEST FRIEND'S DICK IN YOUR GIRLFRIEND'S ASS !!!