- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: С какви обувки ходите на училище?
лятото с чехли, есента и пролетта с пантофки или маратонки, зимата с ботушки
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
КеЦкИ-rlzZz![]()
![]()
![]()
![]()
P.P Всички тъпи фешани,които казват ,че кецовете са за тъпаци ,да вземат да си го начукат с тъпите си ботушки![]()
feshan -SUX
с пумички и адидасчета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
По топло време - сандали, обувчици,повечето на токчета, но има и на равна подметка.
Пък зимата с ботушки.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Най-често със скейтър кецове, щото са ми най-удобни хР иначе през зимата, когато има много сняг - ходя с ботуши, просто щото ако съм с кецове постоянно се пребивам![]()
Токчета и маратонки принципно не нося - супер неудобни са миТо и ботушите не са от най-готините обувки, ама трябва да ги нося ако не искам да се връщам от даскало с хиляди рани от падане и цялата мокра хРР
And I am not afraid to die.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
Love is not like anything,
Especially a fucking knife!
с кецове , но не с едни и същи всеки ден де или с кецове тип рапър или с кецове тип гуменки:P
+1 само че ми се е случвало и с ботуши да ходяПървоначално написано от BAD_GIRL_
![]()
ми с кецове или маратонки-според зависи с кво съм облечена,а зимата-пак с кецки.само ако има мн сняг тогава с ботушки![]()
Значи съм фешАн щом не обичам да нося кофи на краката си ли ?Първоначално написано от blood_angel__
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Ебати въпросаС к'вото си ходя и навсякъде другаде - пролетта и есента с обувки на ток,зимата с ботуши на ток,а като вече е мн топло със сандали на ток..
![]()
джапанки![]()
с кецове...иначе имам и кубинки за големите снегове =]
Маратонки, сандали с висок ток, пантофки, затворени обувки пак с ток, ботуши пак височки и чехли.![]()