.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за тях?

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Супер яка група бяха. Жалко, че се разпаднаха.

12 40,00%
  • 2-3 готини песнички. Други незнам.

7 23,33%
  • Не обичам рок!

2 6,67%
  • Инструменталът им не е много добър.

0 0%
  • Куца им текстът!

0 0%
  • Аз съм ебаси ламера! Дори не съм ги чувал!

3 10,00%
  • AXL rulez

5 16,67%
  • Slash rulez

1 3,33%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    апф...
    а що няма отговор "дъф рулз"
    а гънс ги слушам буквално от бебе... обичкам ги
    used to love her и paradice city са ми любимите песнички
    акселлл... искамммм мхм...
    ма дъф и слаш се изложиха с велвет... или поне да майнат тоя скот, че ми лази по нервите(иначе са добра група)... искам на негово място вокала на ел ей гънс
    ади стига, темата е за гънс, не за велвет
    Права си! Трябва да го има и Дъф. Но вече не мога да го оправя. Стана така щото първоначалната ми идея беше да питам кой повече ви кефи от Слаш и Аксел, защото са най-известни и баща ми ме вкарва в някви филми, че Слаш е по-харесван, по-известен и т.н. И после ми се съчета идеята с това направо да си питам ко мислите за групата.
    Тва за Слаш не мога да повярвам, че верно си е пияница. Изглежда най-свестен от всички.
    А за велвет... Не мога да говоря. Не съм я слушала въобще... Аз гледах последното турне на Гънс (новия състав) и се разочаровах - Аксел ми изглеждаш поулегнал(отврат), а пък другите... да не коментирам. Надявам се само тоя Бъкет да е Слаш Незнам що, но съм развила няква теория, че може да бъде, щото има същата коса и си крие лицето. Ох... въображение...

Guest
    http://www.myyearbook.com/zenhex/quiz.php?id=17681

Your Results:
    Axl Rose
    You are a bit of an asshole aint you?!You find being throw into jail fun.You are singlehandedly responsible for ruining one of the best hard rock bands in the history of music! We hate you, but is that not why we love you?...Naw, thought not. Your wacky behaviour can melt our hearts anyday!

Умрях от кеф...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Xux! I az!

Your Results:
    Axl Rose
    You are a bit of an asshole aint you?!You find being throw into jail fun.You are singlehandedly responsible for ruining one of the best hard rock bands in the history of music! We hate you, but is that not why we love you?...Naw, thought not. Your wacky behaviour can melt our hearts anyday!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    и аз съм аксел
    а иначе все пак... абе как ше му пука, като е с психично заболяване
    ма ако и теб те пребие да видим как ше мислиш да е, представяш ли си- нещо(незнайно какво) го дразни в теб и те мята през прозореца веднъж се вбесил и си метнал през прозореца рояла
    а слаш верно е алкохолик-по 1 бутилка уиски изпива на ден. езика му чак е оцветен ма жена му и тя такава...
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Guest
    и аз съм аксел
    а иначе все пак... абе как ше му пука, като е с психично заболяване
    ма ако и теб те пребие да видим как ше мислиш да е, представяш ли си- нещо(незнайно какво) го дразни в теб и те мята през прозореца веднъж се вбесил и си метнал през прозореца рояла
    а слаш верно е алкохолик-по 1 бутилка уиски изпива на ден. езика му чак е оцветен ма жена му и тя такава...
    Винаги ще си го обичам Щото е различен! БТВ нали никой не го е зел, демек женен ли е Само да ми падне в ръчичките... Лошото е, че не е чак толкова хубав като преди, но пак бих го праснала :P Ебаси човека, заклевам се. РУЛИРА! А и, за жалост, малко е поолегнал като гледам, което е лошо. Иначе годините нямат значение, аз съм герантофилка, само по над 30 си падам :P
    А за Слаш кво да кажа... Да си пие човека, като му е кеф. Лошо е за такъв китарист, защото той наистина е велик, но пък има хубава страна явно алкохолът го пази красив, защото го гледах в снимките на Велвет-а и си е същия, за разлика от Дъф... Той така е погрознял, а и него си му се кефя на младини, толкова красиво дете... едва ли е имало... Общо зето Дъф, Слаш и Аксел бих ги... Ако ги познавах на младини :P
    Наскоро се изкефих на едно интервю със Слаш. Там казваше, че Аксел още му е брат и не е ядосан за изгонването...

Повече от фен
    Град
    а аксел едва ли някоя ще се ожени за него... опити сигурно е имало де
    ма си е същият както преди, само дето сега е на плитки. скиф

Guest
    а аксел едва ли някоя ще се ожени за него... опити сигурно е имало де
    ма си е същият както преди, само дето сега е на плитки. скиф

Е-е-е-е, УРАААААААААА, мой си е! А и много добре ще си паснем - аз имам маниа за убиване (тва е напълно сдериозно ще пусна и тема в "цигари..."), а той има за разрушаване Лошото е, че ще се изтрепем Е, той по-скоро ще бъде жертвата, защото той само пианота фърля от прозореца... Но аз ако го хвана, няма да го пусна... Дори да ме претрепе после дори няма да го съдя! оХ... как ще го изнасиля...

П.П. Ей, кажете нещо за Велвет Револвер. Кефи ли ви като банда, с трима от Гънс, естествено (Слаш, Дъф и Мат). Кажете кога идваха в БГ, май беше 29 май, но не съм сигурна.

Повече от фен
    Град
    хехехе
    ееее, дай половината на аксел на мен деее
    а велвет... абе добри са. ма да го майнат тоя скот, че не го трая. ако бяха с вокала на ел ей гънс... куул
    ма иначе са мноу яки

Guest
    хехехе
    ееее, дай половината на аксел на мен деее
    а велвет... абе добри са. ма да го майнат тоя скот, че не го трая. ако бяха с вокала на ел ей гънс... куул
    ма иначе са мноу яки
    От мен да мине. И тва ще бъда преди да го хвана, щото после не само, че няма да го пусна, но и сигурно някой ще мре :P

Скот верно е ебаси педераст-а! Много тъпо момчето! А Слаш рулира, същият си е. За разлика от Дъф, но вече казах

Повече от фен
    Град
    ако дъф изглеждаше както предиии... нямаше да му се размине (ма да не се успокоява сега, ако го хванааа...)

Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    една група която обожавам (сега съм с тяхна тениска) ...
    http://flirt4e.com/picgallery.php?u=131409
    това е групата с можеби най-великият китарист - дори да са се разпаднали парчетата им са велики!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Guest
    ако дъф изглеждаше както предиии... нямаше да му се размине (ма да не се успокоява сега, ако го хванааа...)
    O-o-o-o, и аз бих се прежалила за него. А ако беше както преди... Боже какво щях да му причиня...

SyLZaTa, евалата, Тедо. Но пък не само китариста е велик... Да не забравяме басс-а и вокала... Се пак...

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Като заговорихте за членовете на бандата мене Slash си ме кефи най-много
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Голям фен
    Защо в анкетата няма възможен отговор "духат супата" или "смърдят" или нещо от сорта - него щях да избера
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Защо в анкетата няма възможен отговор "духат супата" или "смърдят" или нещо от сорта - него щях да избера
    Тъпа си.

Иначе по темата, Гънс са доста специална за мен група. Няма да обяснявам защо и как, тези, които са ги слушали евентуално ще схванат мисълта ми. Ако не схванат значи и те са тъпи.

И Слаш не е същия. Оплешивява...

Saatana vittu perkele hate crew!

Повече от фен
    Град
    ама ей
    кфо се обаждаш с твойте глупави отговори ма
    кфа си ти, че ще обиждаш една от най-великите групи. аре направи тфа, което са направили те като знаеш толкова ма. много си проста. главата ти смърди на тебе. хвани един речник и си преведи текстовете им и ми кажи дали духат супата ма, патка проскубана. ходи да си слушаш кючеците и си затваряй плювалника ма!!! гъска

Guest
    ама ей
    кфо се обаждаш с твойте глупави отговори ма
    кфа си ти, че ще обиждаш една от най-великите групи. аре направи тфа, което са направили те като знаеш толкова ма. много си проста. главата ти смърди на тебе. хвани един речник и си преведи текстовете им и ми кажи дали духат супата ма, патка проскубана. ходи да си слушаш кючеците и си затваряй плювалника ма!!! гъска
    Точно това щях да кажа!
    Ебаси оФцата! То бива да си некултурен, но чак пък толкова! Въртиш си кючеците и никой нищо не ти казва! Обаче като ние говорим за наистина хубави песни, ти плямпаш! То бива да си глупаво, но чак пък толкова... Аз лично съм супер толеранта към хората, които слушат различна музика от мен, въпреки че не харесвам силиконовите "мадами" да ми се разхойдат по тв-то и да ми пеят за любов, облечени само с прашки, но нищо не казвам! Но като стане въпрос за нещо различно, със силни текстове и страхотен инстроментал, веднага се почва! АМАН! Групата е страхотна! И това е тема за нейни фенове, а не за чалгарки! Научи го най-после! Ако смърди някой, това си ти

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Тъпа си.

Иначе по темата, Гънс са доста специална за мен група. Няма да обяснявам защо и как, тези, които са ги слушали евентуално ще схванат мисълта ми. Ако не схванат значи и те са тъпи.

И Слаш не е същия. Оплешивява...
    Разбирам за какво говориш. И на мен ми действат така! Просто песните им ме владеят изцяло! Ако слушам welcome to the jungle искам да труша вратове, а на Civil war, Patience или November Rain ми става сдухващо. Едно е сигурно - те съчетават най-жестокия инструментал с най-силните текстове... Опияняват ме...

П.П. А тва за Слаш... Не мога да повярвам... Имаш ли някаква снимка или статия, където мога да прочета?... Щото аз му гледах скорошни снимки във Велвет-а и си е същия или поне така изглеждаше...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    И това е тема за нейни фенове, а не за чалгарки!
    Mи... Мен може и "чалгарка" да ме наречете, щото слушам и чалга, но не можете да ме изгоните от тая тема, пък! Щото обожавам Гънс...
    Любимата ми песен е Civil War , можеби защото войните ми са болна тема... Дори май ще си сложа част от нея в подпса...
    [/quote]
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    И това е тема за нейни фенове, а не за чалгарки!
    Mи... Мен може и "чалгарка" да ме наречете, щото слушам и чалга, но не можете да ме изгоните от тая тема, пък! Щото обожавам Гънс...
    Любимата ми песен е Civil War , можеби защото войните ми са болна тема... Дори май ще си сложа част от нея в подпса...
    [/quote]

Ей, не те гоним бе Аз принципно въобще не се кефя на чалга, но най-най-най-най-добрата ми приятелка слуша. Просто тази тема я създадох, за да се пишат новости за групата, а не за да ми раправя някаква, която или не е чувала песните, или не може да ги разбере, че са глупава група! Просто съм на мнение, че, за да говориш за нещо, трябва да го разбираш и знаеш. Но май някои "мацки" не могат да ме разберат!

Евалата на подписа :P А за песничката - обожавам я... Толкова е дълбока... Просто ми е любима и на мен. Мп3-то ми е с 28 техни песни, а повтарянето е включено само на нея... Най ме кефи фразата "When they shoot the man, that say "Peace coold wast forever"..."

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    За фeновете на Гънс, какво мислите за Aerosmith, Red Hot etc , Bon Jovi?
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!

Molq? Ne moga da povqrvam!
    Razbiram da mrazite razni Black i Death metul6tini! Razbiram da mrazite komers4eta tip LP, razbiram da mrazite 4alga!
    Ama kak moje da ima 4ovek, koyto da ne haresa Guns?!? Ne moje da ne si 4ul i dve pesni na edna ot nay- velikite grupi, su6testvuvali nqkoga i da gi psuva6 samo 6toto fenove sa ima hora, koito ne haresva6... Citiram: "Smradlivi metuli!"
    Ima li 4ovek, koyto da ne e civril na 'Don't Cry'? Ima li 4ovek, koyto da ne e polu6val artisti4no ramene v stil Axl Rose pod zvucite na Welcome To The Jungle?! 4ovek, koyto da ne e pripqval Sweet Child O' Mine?!
    Ama naistina ne moje da podhojda6 taka kum ne6to tolkova veliko... koeto dori ne poznava6!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll

Molq? Ne moga da povqrvam!
    Razbiram da mrazite razni Black i Death metul6tini! Razbiram da mrazite komers4eta tip LP, razbiram da mrazite 4alga!
    Ama kak moje da ima 4ovek, koyto da ne haresa Guns?!? Ne moje da ne si 4ul i dve pesni na edna ot nay- velikite grupi, su6testvuvali nqkoga i da gi psuva6 samo 6toto fenove sa ima hora, koito ne haresva6... Citiram: "Smradlivi metuli!"
    Ima li 4ovek, koyto da ne e civril na 'Don't Cry'? Ima li 4ovek, koyto da ne e polu6val artisti4no ramene v stil Axl Rose pod zvucite na Welcome To The Jungle?! 4ovek, koyto da ne e pripqval Sweet Child O' Mine?!
    Ama naistina ne moje da podhojda6 taka kum ne6to tolkova veliko... koeto dori ne poznava6!
    Съгласна съм! Просто тази музика е наистина класика! Не е дивия метъл, но не е и тихата балада! Затова имат много фенове. Да, може да не харесваш членовете, да, може да не харесваш обличането им на сцената, да, може да не се кефиш на рока, но, за да не уважаваш такава велика музика, ти трябва да си просто едно малко момиче, обличащо се в розово, обичащо хората и неразбиращо живота! Защото в текстовете им се разправя точно за това, за живота, за добрите му и лоши лица. За войните, за разврата, за приятелството, за любовта, за загубата, за омразата, за смъртта, дори за търпението! Ти просто си едно дете и ние не можем да те виним за това. Но да се правиш на зряла...

П.П. rosskata, Бон Джоуви си е страшна група, винаги съм я харесвала, но са съм на по-буйна вълна. Джон е просто малко по-спокоен. Аеросмит нямат равни!!! Дори сега, когато не слушам нищо, освен Гънс, бих си пуснала нещо тяхно! А РХЧП не ме кефят, незнам що

Повече от фен
    Град
    ем бон джови са ми слабост. обожавам ги. бон джови и айрън мейдън са ми може би най-най-най любимите групи. текстовете са пропити с толкова много болка... а други те карат да гледаш напред, да вярваш, че всичко ще се оправи все някога. просто ги обичам. слипъри уен ует ми е любимият им албум... може би най-любимите ми песни са livin'on a prayer, you give love a bad name, runaway, she don't know me, love lies, breakout, shot trough the heart, in and out of love, to the fire... а от по-новите one wild night и have a nice day. въпреки, че ако от всички тия тряя да избирам... livin'on a prayer, you give love a bad name и one wild night ма always нещо... абе бива, ма имат и по-хубави балади...
    а джон бон джови и ричи самбора ако ги пипнааа... ама тико торес нещо не ме кефи, нз що
    и още нещо щях да казвам... а да, не съм съгласна джон бон джови да прави солова кариера, излага се ама блейз ъф глори е готина
    аеросмит са върхът, тфа ясно...
    РХЧП... добри са, ма не им се кефа

Guest
    Някой да може да ми каже откъде да си изтегля някакъв репортаж за "бунтът в Ст. Луис" (riot in St. Louis), през 1991. Води се, че Аксел се хвърля по един човек от публиката и почва да го трепе. Искам да видя най-накрая за ко става въпрос... Плс...

Guns'n'Roses са наистина велика група! Уникални и неповторими!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си