.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за тях?

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Супер яка група бяха. Жалко, че се разпаднаха.

12 40,00%
  • 2-3 готини песнички. Други незнам.

7 23,33%
  • Не обичам рок!

2 6,67%
  • Инструменталът им не е много добър.

0 0%
  • Куца им текстът!

0 0%
  • Аз съм ебаси ламера! Дори не съм ги чувал!

3 10,00%
  • AXL rulez

5 16,67%
  • Slash rulez

1 3,33%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Guest

Guns'n'Roses's Topic

БГ официален сайт
    (Форум, Книга за Гостите, Биография, Дискография, Снимки, Новини и още)

GUNS'N'ROSES - DON'T CRY

LYRICS

АУДИО

КЛИП

GUNS'N'ROSES - NOVEMBER RAIN

LYRICS

АУДИО

КЛИП

Обожавам тези две песни!!!
    Та... Ко мислите за групичката? Видях, че няма тема за нея, което, според мен, си е донякъде неуважение към една страхотна бандяа. Чудя се дали няма да имат концерт в БГ скоро, защото си давам и главата за автограф от АХL u Slash. Айде казвайте си мнението са!

Супер фен
    nemoga da kaja 4e sum fenka na taq grupa, samo "Don`t cry" haresvam...
    pesenta e neveroqtna

Guest
    Момиче, просто незнаеш за какво става въпрос... Хубаво е да чуеш още няколко песнички тяхни, за да разбереш. НЯМА такава група...

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Оо няма за какво да си губя времето с празни приказки...просто кфото и да кажа няма да е достатачно,те са наистина страхотни
    Don't Cry и Nevember Rain rulez
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Град
    София, България
    Guns са разделени и вероятно никога повече няма да свирят заедно.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    guns все още съществуват, но единствено axl rose е останал от пъвоначалния състав. слаш напуска 1996 год и сега свири в velvet revolver. без слаш гънс са кръгла нула според мен, няма ги вече славните времена на don't cry и november rain

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    guns все още съществуват, но единствено axl rose е останал от пъвоначалния състав. слаш напуска 1996 год и сега свири в velvet revolver. без слаш гънс са кръгла нула според мен, няма ги вече славните времена на don't cry и november rain
    Мерси за инфото. Аз незнаех, може би защото отскоро съм се зарибила по тях. Верно си е, че Слаш е невероятен китарист. Незнам въобще защо са се разделили. Велики са със Аксел. Аз четох, че само са се опитвали да намерят заместник на Слаш, но си мислех, че е времено. Все пак историята остава...

cool :P
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Guest
    За тези, които ги мързи да теглят Don't Speak, могат да я чуят онлайн тук > www.angelfire.com/pop2/flp11/DontCry.html .

Guest
    pokrai tiq bozavi pesni kato dont cry, naso4eni kum masovata auditoriq, izpusnahte nai-velikata im pesen - Welcome To The Jungle

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    "Супер яка група бяха. Жалко, че се разпаднаха!!!" Nqmam kvo pove4e da kaja...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

даже не съм знаела че са се разпаднали,но моят отговор го нямаше в анкетата:"малко проточват гласовете и тва ме дразни"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    pokrai tiq bozavi pesni kato dont cry, naso4eni kum masovata auditoriq, izpusnahte nai-velikata im pesen - Welcome To The Jungle
    Наистина, песничката е страхотна. Споменах само двете, защото са най-известни от баладите им (въпреки че не могат да се нарекат балади, защото са много повече от това, особено November Rain е страшно съчетание между пиано, струнен инструментал и рок)
    Даже днес гледах тяхен топ10 и, в интерес на истината, тези двете не бяха най-хубавите им, според класацията. Don't cry беше някъде на 6то място, Welcome to the jungle на 5то, а November rain на 4то. За жалост, не успях да я догледам, за да видя коя е на 1во...

Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    даже не съм знаела че са се разпаднали,но моят отговор го нямаше в анкетата:"малко проточват гласовете и тва ме дразни"
    Точно това им е хубавото, Роуз страхотно умее да си извива гласа, нещо, което винаги съм уважавала.

Но, като цяло, констатирам, че малко хора се сещат и за по-ретро музиката, за жалост...

:))))))))))))))))))))))))
    Guest
    Изтеглих си Don't Cry,ама много яка песен,слушах я около 15 пъти и не ми омръзва,за песента мога да кажа,че е страхотна ,като имаме предвид,че не харесвам особено този стил,а по тая песен направо се зарибих.За групата не знаех информация,много жалко,че са се разпаднали

Guest
    Цитирай Първоначално написано от :))))))))))))))))))))))))
    Изтеглих си Don't Cry,ама много яка песен,слушах я около 15 пъти и не ми омръзва,за песента мога да кажа,че е страхотна ,като имаме предвид,че не харесвам особено този стил,а по тая песен направо се зарибих.За групата не знаех информация,много жалко,че са се разпаднали
    Радвам се. Само лошото е, че малко хора въобще разбират за такива ретро изпълнители. Само се губи хубавата музика сред чалгия, техно и още какви ли не новоизмътени стилове. Жалко е...

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    имат някоя друга яка песничка,но не слушам рок
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    Paradise city ))i vsi4kite drygi pesni4ki na G`N`R me kefqt adski mn )) vypreki 4e naposledyk sym na vylna metal no vse pak tyk tam si namiram vreme za GNR
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    апф...
    а що няма отговор "дъф рулз"
    а гънс ги слушам буквално от бебе... обичкам ги
    used to love her и paradice city са ми любимите песнички
    акселлл... искамммм мхм...
    ма дъф и слаш се изложиха с велвет... или поне да майнат тоя скот, че ми лази по нервите(иначе са добра група)... искам на негово място вокала на ел ей гънс
    ади стига, темата е за гънс, не за велвет
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Guest
    Welcome to the jungle sзоред мен е по-хубава. Но и Paradise city става. Малко ми е гърмеж. Има една Living and let die , която много ми харесва. Текста особено...

Град
    София, България
    Мен най-много ми харесват Knockin' on Heaven's Door, Civil War, Live and let die, November Rain и Welcome to the Jungle.

Guest
    Досега четох едни отвратителни критики към Аксел, идола ми. Той разделил бандата, дрънци! Щото бил най-известният и само се правил на интересен! Кво да се прави, като е бил най-готиния и главатарят в групата... Просто другите не гхо слушали, а той бил диктатор. Вярно си е, тва отменянето на концерти заради дрога и сбивания не е хубаво. Казват, че е имал "шибана склонност да разрушава всичко".
    Все пак съм склонна да приема, че донякъде не е бил прав, но съм 100% сигурна, че не е бил виновен за всичко! Бил женомразец, побойник, наркоман и кво ли още не! То и аз щях да стана такава, ако няква тъпа репортерка ме беше нападнала! И, все пак, далеч не е бил цвете за мирисане и, може би, затова му се кефя толкова...
    Е, какво мислите за това, той ли е виновен, в крайна сметка, за разпадането на Гънс? Аз лично не вярвам!

Град
    град Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    а гънс ги слушам буквално от бебе... обичкам ги
    О, и аз съм израстнала с тази група, баща ми постоянно ги пускаше още докато бях бебе и станаха любими и на мен...има и още една хубава песен, която не сте споменали- "Sweet child of mine", песничката е просто "сладка"!

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
    Досега четох едни отвратителни критики към Аксел, идола ми. Той разделил бандата, дрънци! Щото бил най-известният и само се правил на интересен! Кво да се прави, като е бил най-готиния и главатарят в групата... Просто другите не гхо слушали, а той бил диктатор. Вярно си е, тва отменянето на концерти заради дрога и сбивания не е хубаво. Казват, че е имал "шибана склонност да разрушава всичко".
    Все пак съм склонна да приема, че донякъде не е бил прав, но съм 100% сигурна, че не е бил виновен за всичко! Бил женомразец, побойник, наркоман и кво ли още не! То и аз щях да стана такава, ако няква тъпа репортерка ме беше нападнала! И, все пак, далеч не е бил цвете за мирисане и, може би, затова му се кефя толкова...
    Е, какво мислите за това, той ли е виновен, в крайна сметка, за разпадането на Гънс? Аз лично не вярвам!
    начи аксел попринцип е психично болен, има си диагноза човека
    и докато слаш(колкото и да ме кефи, си е така) е адският алкохолик, аксел не е някъф наркоман...
    вярно, че е имало отмяна на концерти или той е ставал и си е тръгвал, ма човека си е луд бе
    аве побойник... побойница е стефани, била го е със стол
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Повече от фен
    obujavam giii!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Worthless
    Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
    начи аксел попринцип е психично болен, има си диагноза човека
    и докато слаш(колкото и да ме кефи, си е така) е адският алкохолик, аксел не е някъф наркоман...
    вярно, че е имало отмяна на концерти или той е ставал и си е тръгвал, ма човека си е луд бе
    аве побойник... побойница е стефани, била го е със стол

Леле... Колко ме израдва с тва мнение... Толкова ме радва колко е ЛУД
    Той е умопомрачен и точно тва ме радва. Да не говорим, че се бие наред. На един концерт го гледах как се сби с един фен и после продължи да си пее и само му течеше кръв от ръката :P На друг излезе със счупен пръст, на трети въобще не дошъл... Просто за мен тва е човек, на който за нищо не му пука: нито за семейство, нито за приятели, нито за пари, нито за фенове, нито за банди... Той просто си живее. Евала му.

Цитирай Първоначално написано от AXL '92
    Следвах собственото си усещане и реших, че нощта ще е по-подходяща. Нищо не е добре за мен, до късно през нощта. А и това е част от нашето шоу. Не искам да карам хората да седят и да чакат. Това ме влудява. Този час и половина или два часа, в които ме чакаха, беше истински ад, понеже аз се молех да съществува някакъв път на света, по който мога да се махна оттам, където бях, разбирайки, че аз няма да бъда способен да го направя. Аз закъснявам за всичко. Винаги съм желал да бъде записано в завещанието ми, че искам ковчега ми да бъде показан половин час по-късно от определеното и на него да бъде написано със златно "СЪЖЕЛЯВАМ, ЧЕ ЗАКЪСНЯХ"

Worthless, тва го превеждах днес. Не мисли, че съм толкова неспособна в английския, просто той такива абсурди е говорил. Прочети го само и после ми кажи кой е луд Той не е луд, той няма връзка с главния мозък... Но пък аз и по такива си падам :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си