Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
Досега четох едни отвратителни критики към Аксел, идола ми. Той разделил бандата, дрънци! Щото бил най-известният и само се правил на интересен! Кво да се прави, като е бил най-готиния и главатарят в групата... Просто другите не гхо слушали, а той бил диктатор. Вярно си е, тва отменянето на концерти заради дрога и сбивания не е хубаво. Казват, че е имал "шибана склонност да разрушава всичко".
Все пак съм склонна да приема, че донякъде не е бил прав, но съм 100% сигурна, че не е бил виновен за всичко! Бил женомразец, побойник, наркоман и кво ли още не! То и аз щях да стана такава, ако няква тъпа репортерка ме беше нападнала! И, все пак, далеч не е бил цвете за мирисане и, може би, затова му се кефя толкова...
Е, какво мислите за това, той ли е виновен, в крайна сметка, за разпадането на Гънс? Аз лично не вярвам!
начи аксел попринцип е психично болен, има си диагноза човека
и докато слаш(колкото и да ме кефи, си е така) е адският алкохолик, аксел не е някъф наркоман...
вярно, че е имало отмяна на концерти или той е ставал и си е тръгвал, ма човека си е луд бе
аве побойник... побойница е стефани, била го е със стол