Цитирай Първоначално написано от Worthless
Цитирай Първоначално написано от XtazZy*again
Досега четох едни отвратителни критики към Аксел, идола ми. Той разделил бандата, дрънци! Щото бил най-известният и само се правил на интересен! Кво да се прави, като е бил най-готиния и главатарят в групата... Просто другите не гхо слушали, а той бил диктатор. Вярно си е, тва отменянето на концерти заради дрога и сбивания не е хубаво. Казват, че е имал "шибана склонност да разрушава всичко".
Все пак съм склонна да приема, че донякъде не е бил прав, но съм 100% сигурна, че не е бил виновен за всичко! Бил женомразец, побойник, наркоман и кво ли още не! То и аз щях да стана такава, ако няква тъпа репортерка ме беше нападнала! И, все пак, далеч не е бил цвете за мирисане и, може би, затова му се кефя толкова...
Е, какво мислите за това, той ли е виновен, в крайна сметка, за разпадането на Гънс? Аз лично не вярвам!
начи аксел попринцип е психично болен, има си диагноза човека
и докато слаш(колкото и да ме кефи, си е така) е адският алкохолик, аксел не е някъф наркоман...
вярно, че е имало отмяна на концерти или той е ставал и си е тръгвал, ма човека си е луд бе
аве побойник... побойница е стефани, била го е със стол

Леле... Колко ме израдва с тва мнение... Толкова ме радва колко е ЛУД
Той е умопомрачен и точно тва ме радва. Да не говорим, че се бие наред. На един концерт го гледах как се сби с един фен и после продължи да си пее и само му течеше кръв от ръката :P На друг излезе със счупен пръст, на трети въобще не дошъл... Просто за мен тва е човек, на който за нищо не му пука: нито за семейство, нито за приятели, нито за пари, нито за фенове, нито за банди... Той просто си живее. Евала му.

Цитирай Първоначално написано от AXL '92
Следвах собственото си усещане и реших, че нощта ще е по-подходяща. Нищо не е добре за мен, до късно през нощта. А и това е част от нашето шоу. Не искам да карам хората да седят и да чакат. Това ме влудява. Този час и половина или два часа, в които ме чакаха, беше истински ад, понеже аз се молех да съществува някакъв път на света, по който мога да се махна оттам, където бях, разбирайки, че аз няма да бъда способен да го направя. Аз закъснявам за всичко. Винаги съм желал да бъде записано в завещанието ми, че искам ковчега ми да бъде показан половин час по-късно от определеното и на него да бъде написано със златно "СЪЖЕЛЯВАМ, ЧЕ ЗАКЪСНЯХ"

Worthless, тва го превеждах днес. Не мисли, че съм толкова неспособна в английския, просто той такива абсурди е говорил. Прочети го само и после ми кажи кой е луд Той не е луд, той няма връзка с главния мозък... Но пък аз и по такива си падам :P