Цитирай Първоначално написано от Worthless
Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
Защо в анкетата няма възможен отговор "духат супата" или "смърдят" или нещо от сорта - него щях да избера
ама ей
кфо се обаждаш с твойте глупави отговори ма
кфа си ти, че ще обиждаш една от най-великите групи. аре направи тфа, което са направили те като знаеш толкова ма. много си проста. главата ти смърди на тебе. хвани един речник и си преведи текстовете им и ми кажи дали духат супата ма, патка проскубана. ходи да си слушаш кючеците и си затваряй плювалника ма!!! гъска
Точно това щях да кажа!
Ебаси оФцата! То бива да си некултурен, но чак пък толкова! Въртиш си кючеците и никой нищо не ти казва! Обаче като ние говорим за наистина хубави песни, ти плямпаш! То бива да си глупаво, но чак пък толкова... Аз лично съм супер толеранта към хората, които слушат различна музика от мен, въпреки че не харесвам силиконовите "мадами" да ми се разхойдат по тв-то и да ми пеят за любов, облечени само с прашки, но нищо не казвам! Но като стане въпрос за нещо различно, със силни текстове и страхотен инстроментал, веднага се почва! АМАН! Групата е страхотна! И това е тема за нейни фенове, а не за чалгарки! Научи го най-после! Ако смърди някой, това си ти

Цитирай Първоначално написано от Boot
Тъпа си.

Иначе по темата, Гънс са доста специална за мен група. Няма да обяснявам защо и как, тези, които са ги слушали евентуално ще схванат мисълта ми. Ако не схванат значи и те са тъпи.

И Слаш не е същия. Оплешивява...
Разбирам за какво говориш. И на мен ми действат така! Просто песните им ме владеят изцяло! Ако слушам welcome to the jungle искам да труша вратове, а на Civil war, Patience или November Rain ми става сдухващо. Едно е сигурно - те съчетават най-жестокия инструментал с най-силните текстове... Опияняват ме...

П.П. А тва за Слаш... Не мога да повярвам... Имаш ли някаква снимка или статия, където мога да прочета?... Щото аз му гледах скорошни снимки във Велвет-а и си е същия или поне така изглеждаше...