Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
Защо в анкетата няма възможен отговор "духат супата" или "смърдят" или нещо от сорта - него щях да избера

Molq? Ne moga da povqrvam!
Razbiram da mrazite razni Black i Death metul6tini! Razbiram da mrazite komers4eta tip LP, razbiram da mrazite 4alga!
Ama kak moje da ima 4ovek, koyto da ne haresa Guns?!? Ne moje da ne si 4ul i dve pesni na edna ot nay- velikite grupi, su6testvuvali nqkoga i da gi psuva6 samo 6toto fenove sa ima hora, koito ne haresva6... Citiram: "Smradlivi metuli!"
Ima li 4ovek, koyto da ne e civril na 'Don't Cry'? Ima li 4ovek, koyto da ne e polu6val artisti4no ramene v stil Axl Rose pod zvucite na Welcome To The Jungle?! 4ovek, koyto da ne e pripqval Sweet Child O' Mine?!
Ama naistina ne moje da podhojda6 taka kum ne6to tolkova veliko... koeto dori ne poznava6!
Съгласна съм! Просто тази музика е наистина класика! Не е дивия метъл, но не е и тихата балада! Затова имат много фенове. Да, може да не харесваш членовете, да, може да не харесваш обличането им на сцената, да, може да не се кефиш на рока, но, за да не уважаваш такава велика музика, ти трябва да си просто едно малко момиче, обличащо се в розово, обичащо хората и неразбиращо живота! Защото в текстовете им се разправя точно за това, за живота, за добрите му и лоши лица. За войните, за разврата, за приятелството, за любовта, за загубата, за омразата, за смъртта, дори за търпението! Ти просто си едно дете и ние не можем да те виним за това. Но да се правиш на зряла...

П.П. rosskata, Бон Джоуви си е страшна група, винаги съм я харесвала, но са съм на по-буйна вълна. Джон е просто малко по-спокоен. Аеросмит нямат равни!!! Дори сега, когато не слушам нищо, освен Гънс, бих си пуснала нещо тяхно! А РХЧП не ме кефят, незнам що