.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: nosite li bodi??

Фен
    Град
    вкъщи
    Нося боди,да...зимата ми е студено с гол кръст и имам черни бодита,за да може да се връзват на всичко...
    А за бельото отдолу - нося.Иначе някакси ми е некомфортно.
    Между другото аз от тази година почнах да слагам бодита и ми е супер така

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Sam0 2 pyti sym n0sila b0di bez beli0 i rezultata be6e ujasen ... mn b0li eee
    Za tui ve4e h0sq b0kserki 0td0lu ... 6t0t0 ak0 sa pra6ki dv0in0 p0-gaden efekt se p0lu4ava!
    Gledaite da ne vi se vijda zadnika 0t tfa b0di 6t0t0 e gadnu ... :P
    Az ina4e sq si tyrsih b0dita det sa b0kserki i namerih na 1 mqst0 ama sa mn malki ryzmeri 0stanali ina4e si n0sq b0dita 0t 2-3 g0dini

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Нося да. Удобно ми е, топло ми е И ме кефи С бельо разбира се.. ама не прашки, а бикини или боксерки, щот ако бодито при закопчалката е тясно, стяга и е ужасно гадно.
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami da az si nosq bodi i mi e mnogo udobno.
    A otdolu pod bodito estestveno si nosq pra6ki 6toto ina4e zakop4alkata 6te mi ubiva mn
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Да нося.Отдолу винаги съм с бельо..Най-често с боксерки.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    da kato e studeno nosa,udobno e i vinagi s belio otdolu(pra6ki)
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Цитирай Първоначално написано от Breakaway``
    Нося да. Удобно ми е, топло ми е И ме кефи С бельо разбира се.. ама не прашки, бикини или боксерки, щот ако бодито при закопчалката е тясно, стяга и е ужасно гадно.
    А с какво го носиш тогава? С кюлоти ли?
    Аз нося боди, харесва ми, защото топли. Само не ми харесва, че сега ги правят все с прашка, а те са малко неудобни.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

ve4e ima i mnogo bodita sys bikini otzad.. osobeno tiq bezshevnite .. ot tqh nqma s prashka, a i toplqt mnogo pove4e ot ostanalite
    Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!

Голям фен
    аз нося особено сега, щото 90% от блузите ми са с гол кръст и ми е студено...бельо нося от долу разбира се!Зех си от Scandalo 10 в различни цветове!!Много са яки - има в розово, жълто, синьо, черно, бяло и т.н.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ами до скоро не носех много , но след операцията от апендицит си взех поука от голите кръстове и не мисля пак да рискувам ...
    имам черно боди , отдолу прашка и го нося както с прашки , така и с боксерки или бикини отдолу...
    имам и лилаво боди което отдолу е бикина , него също го нося с отделно белъо отдолу...много е удобро и практично даже понякога се връзва с облеклото ми...

Мега фен Аватара на machoka
    Да, много е удобно, разкрива истинската ми същност С прашки ми е малко неудобно, но боксерите вършат страхотна работа

Но пък предпочитам пред бодито едни дантелени бикини, съчетани със секси потниче.. мммм

Голям фен
    Ъъъъ ..... шегаджия

Нося да. Удобно ми е, топло ми е И ме кефи С бельо разбира се.. ама не прашки, бикини или боксерки, щот ако бодито при закопчалката е тясно, стяга и е ужасно гадно.
    amm samo da pitam ako ne sa pra6ki bikini ili bokserki,to togava kakvo ostava?)

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ami do sega ne noseh,ama ot tazi godina(t.e ot 2 sedmici ve4e ) nosq i mi e adski udobno
    imam 2 bodita ,i dvete sa 4erni,za da se vruzvat na vsi4ko,a i az imam pove4e tumni dre6ki..
    ammm ,estestveno,4e otdolu nosq belio
    az po princip si imam problemi s bubreci iii prosto ne e ama hi4 hubavo da mi e gol krusta .. a i iskam vse pak da imam deca ne vijdam ni6to guzarsko da ti e gol krusta ... ama .. nqma zna4enie vsu6tnost
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    ХАХАХХАХАХАХАА...много правилен въпрос
    хихихиихихихихихихихиихи
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    ХАХАХХАХАХАХАА...много правилен въпрос
    хихихиихихихихихихихиихи
    Iska6e da kaje 4e ne g0 n0si s pra6ki ,a s b0kserki ili bikini! malk0 neumestn0 sys zapetaq da gi 0tdeli ama ak0 ima6 akylec 6te razbere6

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Да, много е удобно, разкрива истинската ми същност С прашки ми е малко неудобно, но боксерите вършат страхотна работа

Но пък предпочитам пред бодито едни дантелени бикини, съчетани със секси потниче.. мммм
    i mene me kefqt dantelenite makar 4e sa s k0fti materiq ... :P

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от pain
    imam no ne nosq
    i az takam ama mai 6e po4vam ve4e 6toto mi staa stydeno..
    I was lost and I'm still lost...

Град
    Po sveta i u nas
    I az nosa bodi , 4e sega s tozi snqg i moito kaso qke prosto ne znam ko 6te6e da stava bez nego

i az nosia bodita bez tiah prez zimata niama kak da izkaram...6toto si4kite mi dunki i pantaloni sa s niska talia

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    А с какво го носиш тогава? С кюлоти ли?
    Аз нося боди, харесва ми, защото топли. Само не ми харесва, че сега ги правят все с прашка, а те са малко неудобни.
    Хах, имах предвид, че не с прашки, а с бикини или боксерки, ма то какво се е получило
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    На мен си ми е най-удобно с бикини и боксерки...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Guest
    a be mnoo ste zle!kato nosite belio za kvo vi e bodi a ne potnik primerno?bodite se nosi bez belio!ebati kolko e negramoten naroda i kato se subuete i bodito vi e prajka kvo otdolu vi se vijdat bikinite li a

Guest
    lele brat4e qko si tap,6tot potnika se diga i ne pokriva krasta,ima bodi pra6ka i to se nosi s pra6ka,i takova vid bikini,koeto si go nosi6 s kvoto iska6,a bodito tip pra6ka e qko neudobno i se diga nagore,za tva az predpo4itam parvoto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си