- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nosite li bodi??
Нося боди,да...зимата ми е студено с гол кръст и имам черни бодита,за да може да се връзват на всичко...
А за бельото отдолу - нося.Иначе някакси ми е некомфортно.
Между другото аз от тази година почнах да слагам бодита и ми е супер така![]()
Sam0 2 pyti sym n0sila b0di bez beli0 i rezultata be6e ujasen ... mn b0li eee
Za tui ve4e h0sq b0kserki 0td0lu ... 6t0t0 ak0 sa pra6ki dv0in0 p0-gaden efekt se p0lu4ava!
Gledaite da ne vi se vijda zadnika 0t tfa b0di 6t0t0 e gadnu ... :P
Az ina4e sq si tyrsih b0dita det sa b0kserki i namerih na 1 mqst0 ama sa mn malki ryzmeri 0stanaliina4e si n0sq b0dita 0t 2-3 g0dini
![]()
Нося да. Удобно ми е, топло ми еИ ме кефи
С бельо разбира се.. ама не прашки, а бикини или боксерки, щот ако бодито при закопчалката е тясно, стяга и е ужасно гадно.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Ami da az si nosq bodi i mi e mnogo udobno.
A otdolu pod bodito estestveno si nosq pra6ki 6toto ina4e zakop4alkata 6te mi ubiva mn![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Да нося.Отдолу винаги съм с бельо..Най-често с боксерки.
А с какво го носиш тогава? С кюлоти ли?Първоначално написано от Breakaway``
Аз нося боди, харесва ми, защото топли. Само не ми харесва, че сега ги правят все с прашка, а те са малко неудобни.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
ve4e ima i mnogo bodita sys bikini otzad.. osobeno tiq bezshevnite .. ot tqh nqma s prashka, a i toplqt mnogo pove4e ot ostanalite![]()
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!
аз нося особено сега, щото 90% от блузите ми са с гол кръст и ми е студено...бельо нося от долу разбира се!Зех си от Scandalo 10 в различни цветове!!Много са яки - има в розово, жълто, синьо, черно, бяло и т.н.![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
ами до скоро не носех много , но след операцията от апендицит си взех поука от голите кръстове и не мисля пак да рискувам ...
имам черно боди , отдолу прашка и го нося както с прашки , така и с боксерки или бикини отдолу...
имам и лилаво боди което отдолу е бикина , него също го нося с отделно белъо отдолу...много е удобро и практично даже понякога се връзва с облеклото ми...
Да, много е удобно, разкрива истинската ми същностС прашки ми е малко неудобно, но боксерите вършат страхотна работа
![]()
Но пък предпочитам пред бодито едни дантелени бикини, съчетани със секси потниче.. мммм![]()
Ъъъъ..... шегаджия
![]()
amm samo da pitam ako ne sa pra6ki bikini ili bokserki,to togava kakvo ostava?Първоначално написано от Breakaway``
)
![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
ami do sega ne noseh,ama ot tazi godina(t.e ot 2 sedmici ve4e) nosq i mi e adski udobno
![]()
imam 2 bodita ,i dvete sa 4erni,za da se vruzvat na vsi4ko,a i az imam pove4e tumni dre6ki..
ammm ,estestveno,4e otdolu nosq belio![]()
az po princip si imam problemi s bubreci iii prosto ne e ama hi4 hubavo da mi e gol krusta .. a i iskam vse pak da imam decane vijdam ni6to guzarsko da ti e gol krusta ... ama .. nqma zna4enie vsu6tnost
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ХАХАХХАХАХАХАА...много правилен въпросПървоначално написано от black_heart
хихихиихихихихихихихиихи
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Iska6e da kaje 4e ne g0 n0si s pra6ki ,a s b0kserki ili bikini! malk0 neumestn0 sys zapetaq da gi 0tdeli ama ak0 ima6 akylec 6te razbere6Първоначално написано от SEXtreme
![]()
i mene me kefqt dantelenite makar 4e sa s k0fti materiq ... :PПървоначално написано от machoka
i az takam ama mai 6e po4vam ve4e 6toto mi staa stydeno..Първоначално написано от pain
![]()
I was lost and I'm still lost...
i az nosia boditabez tiah prez zimata niama kak da izkaram...6toto si4kite mi dunki i pantaloni sa s niska talia
![]()
Хах, имах предвид, че не с прашки, а с бикини или боксерки, ма то какво се е получилоПървоначално написано от покахонтас
![]()
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
На мен си ми е най-удобно с бикини и боксерки...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
a be mnoo ste zle!kato nosite belio za kvo vi e bodi a ne potnik primerno?bodite se nosi bez belio!ebati kolko e negramoten narodai kato se subuete i bodito vi e prajka kvo otdolu vi se vijdat bikinite li a
![]()
lele brat4e qko si tap,6tot potnika se diga i ne pokriva krasta,ima bodi pra6ka i to se nosi s pra6ka,i takova vid bikini,koeto si go nosi6 s kvoto iska6,a bodito tip pra6ka e qko neudobno i se diga nagore,za tva az predpo4itam parvoto