- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vqrvate li na gadjeto si....
Аз лично вярвам на моетто!
In dreams there are no rules...
Аз лично вярвам на моетто!
In dreams there are no rules...
в последната си връзка напълно вярвах на приятеля си!
В момента нямам, но ще кажа за последния ми - вярвах му,но се притеснявах, защото готините пичове с хубави телца (аз се с такива се озовавам :P )са често атакувани от нахални курвичкимоя ми беше верничак и ги отрязваше ма все пак се притеснявах...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Iskah samo da dopylnq,4e kogato se symnqwam w nqkogo,zna4i se symnqwam i w sebe si-edwa li ne,ne sym dala dostaty4no ot sebe si ili nqkoi drug e powe4e ot men!
po princip mu vqrvam no niakoipat imam samneniq koito sa bezpo4veni no tova e 6toto sam adski revniva i ne go puskam nikade bez men...![]()
![]()
заедно сме от доста време.вярвам му напълно.предпочитам да ми спестява някои незначителни подробности,които биха ме разстроили.все пак не всичко трябва да се казва!
100%-тово доверие му имам!
Vqvrvam mu no ne napalno![]()
" Dushata mi ne e pyteka, prez koqto da minesh i da si zaminesh. Dushata mi ne e kamina, na koqto da se stoplish i posle da si zaminesh. Dushata mi e hram - vlezesh li v nego nikoga ne izlizash! "
da az mu imam ogromno doverie i znam 4e i toi mi otvru6ta sas sa6toto . toi taka ili ina4e e golqma du6ica i hi4 ne umee da luje![]()
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Kakto kazva Orhan Murad v edna pesen:"Nikoga ne viarvai na jena,predatelka,izmennica e tia.Otdava se bez sram na niakoi maj,a ti stoi6 na post vav stud i dajd!![]()
Целта оправдава средствата
им вече да преди му нямах никфо доверие он наопследък соъзанх че е мното тъпо саом да ес измъчавм за гулпости-аок наистина ме оибча и държи на емн/както казва/няам да ми изневери а пък и +тфа сериозна връзка не може без доверие.![]()
Az li4no kogato moq priqtel e nqkade bez mene ili kogato zakasnqva za sre6ta mn se pritesnqvam nz za6to imam my doverie ama....nzmn si gy bi4kam i toi tvardi sa6toto ama kogaty e na diskoteka mn se vbesqvam ili kogato si trqgne po rano dano da ne mi izneverqva za6toto ako e taka i dvamata 6te gi ybiq
![]()
Za Da Me4taEsh Ne Ti e NuJnO NeBe, OsEqNo SuS ZvEzDi. PrOsTo OtKrii TaZI, KoqTo BlEsTi EdInStVeNo i SaMo Za TeB!
обичам да вярвам на хората и да им се доверявам![]()
Az vqrvam na gadjeto si toi vinagi mi spodelq vsi4ko kakvoto e stanalo i az mu vqrvam
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Emi po princip vinagi sam se sumnqvala vav vsi4ki predi6ni vruzki,no tazi koqto imam sega moga da kaja 4e e naistina pulnocenna,za6toto i dvamata si imame doverie o6te pove4e 4e kogato o6te ne hodehme mi e dokazal 4e e 4ovek,na koito moje da se ima doverie.No vse pak sega kato izlezne bez men e normalno da se pritesnqvam poneje(ne 4e se hvalq)e mnogo hubav i znam za nqkolko momi4eta koito go haresvat.No v kraina smetka vsi4ko za sega e dobre-da 4ukam na durvo![]()
ami,opitvam se i iskam da mu vqrvam...
Първоначално написано от DjyDjaNKa
Tolkova mi e poznatoi pri men e taka! No se opitvam da mu vqrvam ... i mislq 4e uspqvam, 6toto mnogo si go obi4am
![]()
da vqrvam mu , no e imalo slu4ei kogate me e lygal no ne moga da kaja 4e e to4no lyja,6toto nqkoi ot maniite koito pravi men ne me kefqt mn i toi zatva ne mi gi kazva no az vednaga go use6tam i iska ne iska kazva si si4koa po slu4ei diskoteki i takiva ne6ta nie vinagi sme si zaedno se pak sme si ot edno daskalo,s edna podrobnost ne sme v edin grad
no tva se preodolqva daje dosta lesno :P
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
ми в една връзка доверието е много важно така че аз му вярвам защото когато загубиш доверието в гаджето си любовта умира
![]()
f@nt@zi@
О,вярвам му ама не на всичко...аз съм мн недоверчив човек и гледам само отрицателната част на нещатата...ама за да има добра връзка трябва взаимно доверие...не му вярвам особенно,ама той ми вярва и то мн и тва му е грешката...е скоро ще ме опознае ква съм всъщност![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Вярвам, но не сляпо и безрезервно.... Винаги трябва да си имаш едно на ум.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Не ни съди по действията на един!Първоначално написано от Sinister_Doll
ПП - Кирилицата е задължителна
ПТ - Вярвам, но се притеснявам много дали може да се случи нещо.... Но никога не тръгвам да проверявам.![]()
Вай тема от 2005 изровихте. Браво на Вас.
Естествено че вярвате на гаджето си, иначе нямаше да сте с него. Безсмислена е темата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House