- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Означавали нещо момиче датипокаже"новите"си прашки
Значи ситуацията беше следната...моя приятелка каза че иска 'мъжкото ми мнение' за нещо..и това нещо се оказаха червени прашки.. Ии сега незнам какво да си мисля, защото с нея сме само приятели. Дали това означава че има някакви чуства или...не? Иска ми се да разбирам от намеци :] Благодаря ако някой ми отговори.
![]()
по принцип това го правя само на приятеля си.
явно има някаква цел![]()
i spored teb...kakva e tia...zelta
Според мене не си й безразличен...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Да бе,може да има цел,ама може и да няма.Има по-разкрепостени момичета,които може и сутиена да ти покажат и да ти искат мнението като мъж,а не че ти намеква нещо....Според мен не го приемай на серионо този път,виж по-нататък как ще се държи....то се подразбира,ще го усетиш......айде успех![]()
ti pa si kupi mujki 4erveni pra6ki i i gi pokaji da se 6a6ne i tq dali ne go pravi6 s nqkakva cel![]()
Наистина има момичета на които не им пука и ако е тя е такава не е сигурно че има чувства. Но ако не е - възможно е
Аз лично бих го възприел като откровена покана за секс, нещо като "Ела, вълчо, изяж ме!"
Ако "жеста" се е изразил само в това да ти покаже новите си прашки, то съм по-склонна да смятам, че едва ли има чак чувства или мераци.А и се предполага, че при евентуалното наличие на такива ще подходи по друг начин..![]()
![]()
![]()
еми ти май много насериозно приемаш всичко.по-вероятно е да е искала само "мъжкото ти нение"защото ако искаше нещо повеме от теб/секс/намаше да ти ги покаже само а щеше и да си ги свали.![]()
![]()
Може да е само защото е искала мнение от приятел и щом сте такива явно е решила да пита теб.
spored men prosto e iskala mujkoto ti mnenie,a ne ti e pravila nikakvi nameci![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Просто може би е искала да види дали те ще се харесат на едно момче
ахаххахахха...не мога да повярвам!Айнщайн на форума задава изумителни въпроси!
Стига бе,мой,я се вземи в ръце!
Дълбоко се съмнявам че е било намек...ми и на мен ми се е случвало да искам "мъжкото мнение" на мои приятели за бельо...но съм го искала тва мнение за да знам например дали на приятеля ми ще му хареса въпросното нещо...
хм...не го взимаи присърце тоя въпрос![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Пич стегни се аз като видя червено ставам като бик!!!
Emi...zavsisi si ot zamoto momi4e.No sigurno ne si i hi4 bezrazli4en,ako ne go e pravila do sega-taka da se kaje.Iz4akai malko i v po nataty4noto i dyrjanie 6te razbere6 dali iska ne6to ili ne... uspeh , shte go useti6are
![]()
просто иска да я праснеш![]()
Vsi4ko zavisi ot harekterai i opt tova kakvi priqteli ste . I az iam priqteli , na koito bih pokazala i bih popitala za suvet . Sam nai-dobre trqbva da preceni6 , vse pak nie ne q poznavame i ne mojem da znaem i ne sme bili tam![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
Хахаха луд ли си. Тва което се знае със сигурност е че ще се спукаш от чикии спомняйки си за гледката. Нема такъв случай на мене всяко второ момиче ми показва прашките си
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Momi4etata pravqt takiva ne6ta ponqkoga s 1 cel.Tq e sigurna 4e kato ti pokaje pra6kata si ti 6te se spuka6 ot 4ekii.NZ za6to,no tova go praqt ejednevno i im dostavq golemo odovolstvie!
НЕ ... може само да е искала да ти се похвали ...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Този въпрос още ли те вълнува?! Тази тема беше пускана мнгоо отдавна във форумите на АБВ. Нищо не значи да ти кажа, искала е просто да се похвали с новата си придобивка и ти просто си и попаднал на полезрение. Всъщност на колко години си НЕО?Първоначално написано от Loveza NEO
Естествено, че означава нещо: момичето иска да разбере, дали и утиват прашките. Смисъл дали ти я намираш за готина, като носи прашки. Това го прави с цел да разбере и какво ще мислят другите момчета, ама не може просто така да отиде пред НДК-то и да пита всеки срещнат "Кефят ли те прашките ми?" ...добре де случвало се е, ама не е това важнотоПросто иска, както ти сам каза "твоето мъжко мнение" ....
Don't hate me, I'm just blind.
dotuk se nasluchah na kakvi li ne mnenia,kato nai-goliamo vpe4atlenie mi napraviha niakoi deto se izkazaha s nesto ot roda na...VIJ GO TOIA...PRAVI SE NA LUD,A INA4E E S PRETENZII ZA ZNANIA V SEXOLOGIATA...ama ste gi zapitam tezi sastite-kakvo ste napraviat ,kogato nai-dobrata im priatelka si svali polata pred tiah neo4akvano....dosta e obarkvasto,poviarvaite mi...mnogo lesno e da i se nahvarlite ,kato nevideli....ili pak da badete prekaleno ravnoduchni..no tai kato tia ne mi e bezrazli4na,ne sexualno..a v obst plan....zatova zadadoh taia tema...AMA ZA SAJALENIE MNOGO MALKO OT VAS IA RAZBRAHA....)))))))))))))![]()