- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Означавали нещо момиче датипокаже"новите"си прашки
Що не се случваха такива работи и на мен...ех,ех...Първоначално написано от Loveza NEO
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
ami ... sled kato e kazala ,4e izka mujkoto ti menie.. moje bi ne te haresva...,no za kvo to4no ti e izkala mujkoto mnenie...??
CaLL my NaMe,aND SavE me FroM a DarK..!
ami neznam mislq 4e ...nqma ...kvo tolkova na men li4no nqma da mi puka kato si pokaja pra6kite na nai dobriq mi fr. toi 6te kaje "super sa" i tva e ...ama zavisi kak ti go e kazala de~
i love beckhamsss
Amiii...spored men mqstoto na taq tema ne e tuk,no vse pak-nz,moje i da ima,vse pak sa 4erveni pra6ki,no zavisi ot tva kolko dobri priqteli ste,ako ste best fr,e napulno normalno![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Първоначално написано от Murderdoll
ей тва звучи мн яко"а може ли да видя как
ще изглеждат небрежно хвърлени на пода"
..::Street Racing::..
Golf - Play it, don`t drive it!
Голямото чудо...момичето просто иска мнение![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Emi bate ti puk i pokaji tvoiite novi bokserki kato si gi slojil i q pitaii kak ti stoqt![]()
.Ta sa po temata mi mackata iska prosto mnenie ne moe da pita moi4e 6oto nema momi4e da gi svalq
.
Ot mene tolko.
Хаахаха абе вие тука сте готини и аз ще зема пиша в тоя форум.Тва за прашките го разбирам по следния начин щото ми се е случвало даже и са много скоро пак ми се случи.Пич пацката е искала да те ебе в случая
ама кой как си го направи
.
BORIH SE S SEBE SI DALGO...STOTO NE E LESNO DA SI LEGNECH S EDNA OT NAI DOBRITE TI PRIATELKI..NO SLED KATO PROU4IH POVEDENIETO I SLED SLU4AIA S PRASHKITE....MI STNA IASNO 4E TIA GO ISKA POVE4E I OT MEN...E SNOSTI GO NAPRAVIHME....BECHE POVE4E OT VALNUVASTO NAISTINA...NESTO MNOGO SPEZIALNO E DA SI LEGNECH S MOMI4E,KOETO 4UVSTVACH BLIZKO PO DRUGIA NA4IN...NE MISLIA 4E SGRESHIH....MOJE BI STE E SEX ZA 1 PAT...NO I DVAMATA IMAHME NUJDA OT NEGO))))![]()
BLAGODARIA NA VSI4KI,KOITO IZKAZAHA MNENIETO SI PO TEMATA TUK...![]()
![]()
![]()
определено значи нещо момичето иска нещо за да ти покаже прашка със сигурност има нещо на предвидПървоначално написано от svetla_88
maika mu
temata se e iz4erpala
zna4i naistina e imala ne6to v predvid
interesno....to4no kato nqkoq sapunka
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
HEhehe,momi4eto si go e iksalo i si go e polu4ilo,kakto razbiram!Bravo na teb!Sega moje da pomislite i za ne6to po-seriozno!Uspeh!
Браво Neo. А другия път отговори така и ще разбереш на моментаПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
е браво!ай честито! =D>
Let The BEAT Control Your Body
=D>Първоначално написано от mil4eto_
Тъй е, тя е искала просто мнение. Да видиш женските в даскало колко мно искат мнението на момчетата, и си ги показват всякаш е нищо... :PПървоначално написано от miloto_girl-4e
Четете, ве, хора. Той човекът (и приятелката) вече си направили кефа, вие още спекулирате.
Ами може само наистина да ти иска мъжкото мнение.Защото пък аз си имам един двама колега,които си ги имам като приятелки.С тях си обикаляме из магазините и доста често им искам мнението,защото ще са обективни.С единия напримерно на 14 февруари ходихме в магазин за бельо да избира на приятелката си нещо супер еротично и аз му давах съвети.По бански съм им се показвала и те ест.са възхитени,но скастрени да не си правят илюзии
![]()
![]()
хаха
иначе наблюдавай я мадамата,може да се заиграва с теб и да те предизвиква.Ти пък си избарай някои яки боксери или прилепнал готин слип и я извикай да си даде мнението-ще видиш как ще си глътне граматиката![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ейй изтървала съм края...що роман написах...
еми честито ви свалени прашки...
=D> другия път я извикай да ти види боксерките и повторете отново...
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
В никакъв случай не е искала нищо повече от мнението ти.Аз постоянно искам мнението на един приятел за бельото си.![]()
Искала е само мнение,нещо нормално.![]()
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
в моя роден край не е такаПървоначално написано от {Poison}
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Kato gledam kvo e stanalo ne e iskala samo mnenie,a i drugo,koeto si go e polu4ila!Opravno momi4e!![]()