.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на air_wisp
    1495614956149065012394869013840309 сантиметра...тва ше е екстра!Комплексари и гъзари!
    маа фака

Фен
    Град
    Вкъщи
    Пич ако ти е по малко от 23 сантиметра напрао се отписвай няа можеш да се ебеш цял живот.

Марто от Варна
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mr Bean
    Къде си тръгнал да ебеш на 14 бе синко ?!?
    Дам
    Предполагам че приятелката ти е "дяната" , но не си прави илюзията че можеш да задоволиш и лявата с тая чушка

tema do tema...kolkoto tolkova sa dane po4nesh da mqtash 4ekii kat nenormalen i dasi opuva6 kura do skusvane xaxaxaxa...
    Bez komentar molia!!!

axaxaxaxxa
    Guest
    Олее... как ще го отчайвате така....
    За задоволяването на жената са и нужни не повече от 7-8 сантиметра за да се задоволи всичко останало е лакомия а тези които казаха че неможе да задоволи преиятелката си с 14 да му мислят колко са лакуми

Guest
    safsem normalno pak e vajna debelinata ne goleminata

Guest
    tva si e 4ista kompleksar6tina...razbiram da te e sram 6oto gadjeto ti se podigrava...da ti vika...xaxaxa az 4ukah edin s 40 santa ti kvo tuka se redi6...da ne q zadovolqva6 .... ma da q zadovolqva6 ili ponq tq taka da kazva si e 4ista kompleksar6tina da se pritesnqva6 za takiva ne6ta...

LoReNSer
    Guest

Partizan

spox we pi4 4e porasne emi a3 sam na 16 i mi e 17,5 a imam priqteli s po golemi i s po malki si4ko e do gen

Анонимчо
    Guest
    Абе присади си един конски и са не занимавай повече с глупости ! Даже и магарешки ще ти стигне а на приятелката ти да не говорим . Тогава вече ще е наистина задоволена и ще и държи 1 седмица след т'ва освен ако не я е ебал слон де !

Анонимчо
    Guest
    Абе присади си един конски и са не занимавай повече с глупости !Даже и магарешки ще ти стигне а на приятелката ти да не говорим . Аз така направих и вече съм най-големия гъзар в махалата Толко ми е голям че даже и козата уморих, гътна се горката ! . Тогава вече ще е наистина задоволена и ще и държи 1 седмица след т'ва освен ако не я е ебал слон де !

Град
    Някъде
    nqkoi kazwat che na 14 toi ebe s nasmeshka .. nai dobriq mi priqtel eba za 1wi pat na 13 i to 2 godini po golqma ot nego taka che koi kak se uredi
    По-добре да мълчиш и да те мислят за тъп, отколкото да проговориш и да разсееш всякакви съмнения!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Moderated by Aia:14 godini kolko trqbva da ti e golqm ..

Цитирай Първоначално написано от Ot Ruse
    Na 14 godini kolko trqbva da ti e golqm nqkade ? moqt e 14.5... pitqh priqtelkata mi kakvo misli tq kaza 4e e ok za6toto q zadovolqvam...vseki pyt no mi izglejda malak... are molq vi help... !

Moderated by Aia
    7 tochka ot pravilnika!!!
    Blagodarq za vnimanieto!!!
    след като е сайт за проблеми може малко да потърсиш преди да флудиш ве тъпако..
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616
    гледай там и се радвай..
    балък!
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

lovehunter
    Guest
    Аз искам да попитам няколко въпроса ! ... Защо има такива които си надават СМ като са анонимни ... ? Кажете си истината ще ви дам пример . Аз сам обрезан на 13 год. защото не можех да забеля главичката сега сам на 14 и си казвам истината , че моят е 13 См. може би е нормален , но аз не мисля така дали защото сам 1.80 висок не е защото сам пак слаб само 65 КГ.
    Както и да е ... Размера има значение или не , но важно е ДА Е СПОРТИСТ !!! Благодаря за вниманието очаквам вежливи отговори на въпроса ДАЛИ МИ Е НОРМАЛЕН ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Темата е от прди 8 години. Ако искаш да попиташ нещо пусни нова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си