- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- uMeeTe Li Da GoTviTe ?
nqkoi ot vas umee li da gotvi hubavo ili samo capate nalqvo nadqsnokakvo nai - mnogo obi4ate da si gotvite sami
koe qstie si pravite nai-hubavo
koq be6e purvata hrana koqto ste si prigotvili sami
az nai - dobre si praq burkani qica i purjeni kartofi
malko bavno staat (kato gi praq az) ama posle mi e mn qko kato si gi qm
![]()
ooo... i az taka s yaicata...vareni, parjeni, barkani, na omlet gi pravya... i kartofkite taka- parjeni, vareni ipe4eni..drugo ne me karaite da gotvya 6tom moga ama vse edno takova opyrleni4ko mi stava![]()
we'll die alone like a stone ^^
Не бих казала, че обичам, но понякога ми харесва да готвя... първото нещо което "сготвих" бяха яйца... След това павех спагети, ама по мой си начин и сега мога да правя таратор мусака хахахах абе тея по прости4ките... в сладкишите ме бива повече![]()
i az sam taka, vaob6te ne me biva da gotvqПървоначално написано от Immortality_
![]()
Хич не умея да готвя.
Определено само цапам няляво надясно.
Умея само да правя пържени картовки(мм)
и омлет иии яйца ахаха.. мога да правя и баница
хаха и макарони и спагери мога да правя :Рр
и друго маи не умея...![]()
За първи път правих баница с баба ми(бухахаха)
![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!
az moga da pravq sekvi qica,kakto vsi4ki po-gore
![]()
moga da pravq razko6ni spageti sas smetanastavat jestoki. moga da pravq tarator
pravila sam zaedno s maika mi banici i takiva raboti. i mnogo hubavi pala4inki pravq
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Почти всичко мога да готвяВсе пак 2 години учих готварство
Спагети "Пафе" са ми специалитет..... ама сосът е строго пазена тайна![]()
Първото което си сготвих сам бяхааа..... яйца![]()
Защо ли всички почват от там
![]()
Сега лятото ако издържа държавния изпит официално съм помощник- готвач
![]()
![]()
mi i az kato povecheto -kartofki, qica, spagetki, palachinkiza pruv put si purjih kartofki v 4 klas i mn se zaribih ottogava.bih iskala da se naucha da pravq pulneni chushki s oriz poneje mnogo obicham kakto i poveche recepti za spageti.no za vsichko ima vreme de
![]()
emi az omlet4e,sandvi4,drugo mai ne![]()
krem4eta,...
ama se pak obi4am da gotva a i poniakogada si go iam![]()
![]()
Хаха....мерси много.Това не е за мен.Не обичам да готвя..а и не съм готвила.
А преди правех някакви тортички и сладки..не че ги ядях..ама ей така за кеф
Ааа..мога да правя таратор и шопска салата![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ами аз горе долу мога.Като се замисля доста неща мога да готвя. :Р. Днеска например скалъпих една много якичка импровизирана зеленчукова супа със застройка,подправки и всичкото му..Мога всякакви баници да правя,десерти разни ,ориз,боб,мусака,гювеч и други![]()
Който пее зло не мисли!
em ne obicham da gotvq mn mn no mi se nalaga...i mislq 4e se spravqm.. moga da pravq pile s oriz,pile na gril... kartofki salati sqkvi i taka![]()
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
ЪЪЪ ИНВАЛИД В КУХНЯТА СЪМ АЗ !!!
Едвам тостове си правя даже веднъж като си праих тост като съм го затваряла съм затворила и кабела вътре и останахме без тостер!![]()
Правете си изводите каква готвачка съм![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Az sus sandvichi pochnax,posle qica i kartofi.Sega moga da pravq sypi,sladki..Moga i edno qdene da pravq mai beshe s piper i qica.
maliii abe vi kvi pro gotva4i ste gledam tuka sandvi4i , qica pravite hahaha.Zasramete se be to ako tova ne moje da pravi6 pone zna4i trqbva da si mnogo mnogo zle.
edinstvenoto, koeto moga da pravq sa purjeni kartofki, pala4inki i krem-karamel,by the way moga da sgotvq po4ti vsi4ko stiga da imam recepturnik :P ama da si priznaq mnogo, mnogo ne me vle4e gotveneto![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Не бих казала,че съм много голям профисионалист,ама все още всички на които съм готвила са оцелели (сигурно по чудо) Първото нещо,което съм направила сигурно е било сандвич
,но сега макар и скромно мога да правя палачинки,сладоледена торта иииииии още няколко скромни неща
![]()
Hahahaha ni6to nemoga da pravq,samo sandvi4i si praq na tostera:PPPP
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
oooo az obojavamm da gotvqi stava mn vkusno
a kfo gotvq li .. emii tochti sichku
:P
Зависи какво.Примерно баница,сандвичи,торти и кексове правя и то страхотни но има неща които и до сега не съм успявала да направя![]()
pravq nqkvi mijavi opiti za gotvene ama nqmam golemi gotvarski sposobnostiobi4am da pravq kartofi na mikrovylnova...s maslo i soev sos lele.... mmm nqmi vkusni sa i stava byrzo....moga da pravq mnogo hubav keks ina4e imam merak da se nau4a da gotvq ama nqmam vreme....pyk i ve4e dostignah vyzrast,v koqto trqbva da omeq tova onova...
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Predi postoqnno si gotveh razni ne6ta ot spisaniqta na mama "Sol & piper", no sega ve4e ne mi se zanimava...Predi vse vikah kom6iikata (Ri4i^) zaedno da gotvime i posle da si pohapnem, mnogo veselo be6e![]()
Nai-dobre pravq vsqkakvi ne6ta ot qica, purjeni kartofi, spageti, i edni hlep4eta sas ka6kaval ( lubimoto mi! )Golqm kef mi e da qm ne6to, za koeto sam se trudila az samata, vse edno da hodq na rabota i da si har4a parite dostoino, za6toto az sam si gi spe4elila - sa6toto e :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Oooo..в момента правя ориз на фурна....многооо съм добраАко иска някой може да намине някой ден да го нагостя...но не обещавам,че ще се вътре после жив и здрав у дома
![]()
emi dosta ne6ta sam gotvila. osobenno predi vreme 4esto se "razvihrqh" v kuhnqtapove4eto ne6ta se qdqha
ama i v ka6ti ne sa mn kaprizni. Ina4e nai obi4am a i nai dbre pravq sladki6i
![]()