- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг на нослето
Така...Този път няма да искам мнението ви дали да или не. По коледните празници ще се поопарича, та си мислех да направя нещо ново за себе си. Един от вариантите е пиърсинг на носа. От предишната тема, която прочетох преди малко, за пиърсинг на носа, разбрах, че не остава много голям белег и това ме обнадежди.
Та, случайно, ако вие имате или някой ваш приятел, бихте ли споделили дали боли като се пробива, с какво се пробива, колко време трябва да зарасне и което ме интересува повече - много ли боли след самото пробиване. Защото аз си пробих миналата година дупки на ушенцата (още двечки на едното ушо) и умрях от болки. Никак не ми понесоха - сменях обиците, мазах ги с некви работи, свалих ги и пак ги сложих - ама не спря да ме боли. Казаха ми, че някои тела просто не понасят разни такива неща в себе си. Но аз пък искам да пробвам.
А и ако някой има достоверно инфо за някакви студия из София , където подобни неща се правят бързо , лесно, безболезнено и най-вече както трябва - нека даде насам. И за цените , ако ме ориентирате няма да ви се разсърдя
Благодаря![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Mi az imam piercing na nosa ot 7 meseca veche.Pyrvo da zapochna s tova che ne boli, pone ne e bolka za umiraneNa men si mi haresvat momicheta s obica na nosa, zatova ako si reshila vyobshte ne razmislqi.Na men mi go napraviha s pistolet, stava byrzo i bih kazala ne tolkova bolezneno.Slojih si tochica s markera koito mi dade myja tam i si izbrah obicata, i toi shtrak i gotovo :P kato e s pistolet tva probivane ne se useshta ami vse edno nqkoi te udrq tochno tam, ne boli, pone v moite predstavi za bolka tova ne e nishto. Ne e plasheshto a i kakto kazah stava za sekunda ( ne dve :P ). S tazi obica stoqh nqkolko meseca dokato zarastne, e imashe i malko kryv aa uu dokato svikne organizma, daje sym q mahala da q chistq sys spirt, no ne se preporychva da se izvajda no tq taka ili inache shte zapochne da ti pada kato se obrazuva dupkata.Sled tova si q smenih s edna g-obrazna s kamyche i s neq si ostanah, poneje naistina kato se maha islaga men MNOGO me boli, no kazvam men zashtoto imam priqtelki, koito ne gi boli. Ta taka zarastva mqstoto i dupchicata stava malka kolkoto e tynka novata ti obichka, ponqkoga bez da iskam sym q pipala i tq pochti se e izmykvala ama tva ne e problem, pak se slaga
.aaa kato si s medicinskata obica, poneje tq ne e izvita ne trqbva da si stiskash nosa shtoto shte si razkyrvish nosa otvytre naprao vtora dupka shte si napravish
haha tva za vtorata dupka bazik, ama trqbva da se vnimava pone v nachaloto.Taaa az jiveq v malyk grad i praveneto na dupkata beshe 3lv + ti si izbirash obichka ot tam..ima mnogo razlichni za 2-3-4-5 lv ( spored goleminata i kamycheto ) ..ne e skypo, i za 6-7 lv moje da si s piercing veche ne e nujno da chakash Koleda.A i kato kaza Koleda se zamislih..shte e studeno, moje bi shte si hremava, shte nosish shalcheta shapki rykavichki..koito shte zakachash na obichkata bez da iskash ako si pipash nosleto, po-dobre po-rano q napravi dokato ti samata sviknesh s neq, vqrno ne e koi znae kvo ne e na pypa ama az i lqtoto si q zakachah za drehite bez da iskam
pfuu che se otplesnah
ta, tva iskah dakaja, napravi si ! nqma da syjalqvash
i davai po-smelo, ne boli !
A
Ot priateli znam 4e ne boli tolkova..no pak si zavisi ot 4oveka kak mu ponasiat tezi ne6ta..ako si re6ila 4e go iska6 napravi goaz iskam da si napravia na ezika no gajeto mi protestira
ta taka de 6tom si re6ila napravi go mnogo sladko stoi :P
Няма ли отговор зависи. По принцип ме кефи,но ми е мноо смешно вече сяка втора чалгарка си сложила обица и се мисли за върха...тва като клонингите в темата за дрехите-ама нали си4ки трябва да са по модата...А междудругото и аз съм така с ушите като тебе и затва трябва само златно да носиш. Или просто както аз сега ще направя купуваш си некфи готинки обици и ги носиш отзад да им позлатят![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
еми като цяло ДА
Такаммм... Имам обеца от година и половина. Като ми я слагаха, не болеше много, но това беше защото бях пияна. И сега един съвет- не пий преди пробиването, защото от болката по принцип рязко пада кръвното, и ако си пила, това усилва падането и може да ти причернее(в моя случай точно така стана). После ще те боли още 2-3 месеца, но не е нищо толкова страшно. Трябва много да се грижиш за пиърсинга първите месеци, всяка вечер да го мажеш със спирт и антибиотик(или с гел за пиърсинги, по принцип на някои места ти дават такъв като бонус). И един съвет още- в никакъв случай не махай обецата първите4-5 месеца или рискуваш носа ти заприлича на гноясал домат (с моя стана точно така). След колко време ще зарастне не мога да ти кажа точно, за всеки е различно, но на носа зараства сравнително бавно... И независимо колко време е минало, винаги, ако пипаш обецата, ако се допре до нещо не особено чисто- трябва да я дезинфекцираш постоянно, защото в началото е лесно да се възпали, а по-късно също е възможно.
И още нещо- като си куповаш обичка- взимай или със извит край или ако е права, по-дълга- иначе много падат.![]()
Дано да не съм те наплашила с тея приказки... Наистина си струва- ако искаш някаква промяна..
п.с Каскто каза сиренце, не чакай коледа,защото закачането по дрехите е адски неприятно , а тогава ще носиш много дрехи...
п.п.с За цената- ами аз съм от Варна и в "НА Тъмно" ми взеха 15 лева заедно с обецата...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
eto puk tova ne moga da go razbere,za6to samo 4algarkite trqbva da si slagat obeca na nosa![]()
ta sega po temeta-na men mnogo mi haresva obeca na nosaaz si napravih pirsing predi 3 godini,ne me bole6e na momenta,za6toto mi zamruzi nosleto edna dobra leli4ka,i na men mi dade marker4e da si izbera mqstoto na dupkata,izbrah si i obecata,6trak s pistoleta i gotovo....no posle ima leka bol4ica,no naistina ne e za umirame
napravi si gotino e![]()
Искрените думи не са красиви.Красивите думи не са искрени.
Лао Дзъ
Имам познати които имат но не на всички им отива
Категорично НЕ. Първата асоциация която ми идва на ума е свиня или крава
аграр-фешън .
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Ето ми снимчицатаА мен повече ме притеснява боката след това - защото нали ви казах, много ме боли и не зараства . Тия на ушетата дупките зараснаха чак като махнах обичките и сега общо взето си нямам дупки... Ама кажете - ще ми тича ли, така като гледате. А и от коя страна ви се струва по-яко? От ляво или от дясно?
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Няма да ти тича. Повече отива на мръсници.
Е то не става дума за хрущялчето по средата, ами отстрани.Първоначално написано от Oyama
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
За тъп ли ме мислиш?
Ти от де знаеш, че аз не съмПървоначално написано от Oyama
![]()
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Не можеш да ме излъжеш.
Не, ама аз реших, че ти за там говориш. Като казваш крава и аз за там пиърсинг се сещам.Първоначално написано от Oyama
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
You don't know me...![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Лошите момичета не питат а действат.
These are just stupid, so I was, so I am not anymore, for I had to pay expensive for it.Първоначално написано от Oyama
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
зависи от носа.ако ти е голям обецата привлича вниманието там и седи грозно.аз имам от година не ме болеше,обаче щом си имала проблеми недей да си слагаш.то пък и струва само 5 лв та не виждам кво ше чакаш да се опаричваш.сестра ми си направи след мен(да ме изкопира веднага) обаче после я махна и сега изобщо не си личи.
Ами аз съм пуснала снимчица на мен - виж на предишната страница и си кажи мнениетоПървоначално написано от Roxy
А иначе за ушетата е 5 лева, ама до колкото знам за нослето е повече. Аз питах в На Тъмно веднъж или гледах цените , се тая, и казаха 25 с обичката.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
25 кинта?? Стига бе, и аз се пробивах в "На тъмно", но беше 15 лева
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
То и моето беше с обеца...
Иначе го пробиваха с една странна игла ,(по- скоро приличаше на нещо кати ножица със игла във всеки край и той просто пъхна рдната част в носа, сругата опря отвън, и стисна...) можеби затова е по- малко пари,а за 25 сигурно пробиват с пистолет, де да знам... Пък вече може и упойка да слагат, знаеш ли... Щото "по мое време" не слагаха...![]()
![]()
![]()
В Пазарджик пробиват за 8 лв![]()
Но не е хубаво да е с пистолет, защото може да се забие в средния хрущял и става ... мале леле![]()
Аз исках да си правя, но се отказах.. иначе е готино.
No more pain... no more love... no more tears... no more me...