- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг на нослето
До колкото знам и аз е по-добре да е с пистолет. А как ще ми сложат упойка на носа? То е хрущял нищо няма да ме хване. Може да съм гледала през летния сезон, когато яко надуват цените, не помня вече... Иначе най-много да ми дадат ледче и да ме пробият с игла, което мисля, е по-добре. Макар че и "На тъмно" не ми вдъхва много доверие...Все пак това е носа ми - него трудно мога скрия, ако ми направят бела![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
АМА В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ПРОБИВАЙ С ПИСТОЛЕТ!
просто си нямаш на идея колко могат да ти преебат носа с тфа говно, вярвай ми поне малко разбирам.упойка...освен ако не ти я инжектират, няма да те хване(а на носа естествено че няма да те бодат с инжекции)...абе изобщо няма да е чак ТАКАВА болка че да не можеш да в издържиш...самото прибиване няма да боли, може би по-скоро след това.а "На Тъмно" в кой град? ако е във Варна-там са добри специалисти и може да не се притесняваш, ако е в София-по-добре недей
(ама не помня откъде си...)
s pistolet e mnogo po-evtino i mnogo po-opasno, v edno studio pi4a mi kaza 4e taka moje da ti deformirat nosa 4e 4ak da se do plasti4na operaciq.
taka 4e v nikuv slu4ai s pistolet![]()
Много се дразня на пиъсинга като цяло... не ме кефи![]()
От София съм. Ще съм ти благодарна, ако дадеш малко повече инфо специално за този вид пробиване, макар че вече научих достаПървоначално написано от Murderdoll
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
КвоооооПървоначално написано от Josefinne
?
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Изобщо не одобрявам такива неща... Но, ако ще си правиш по-добре от дясната страна /нали твое дясно/Не знам дали ще ти отиват, това ще разберем като те видим с вече готова дупка
И все пак моят съвет е да не го правиш... исмисли нещо друго. Ама, от това което чета вече си твърдо убедена... та успех и дано всичко да стане добре. И нали ако те интересува още, за 20 лв. можеш да си направиш "професионала" дупка.
Don't hate me, I'm just blind.
Мисля ,че ще е много слупаво от твоя страна да си направиш нещо ,което ще се вижда цял живот ... Помисли си ... как ще изглежда една баба на 70 години с дупка от пиърсинг ... на мене ми изглежда ужасно!![]()
Има много по-добри решения за това как да си изхарчиш парите! ... Айде късмет!
Не се вижда цял живот, ако остане белег, той е съвсем малък. Пък има и начин на пробиване, при който не оставаПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Къде? От София съм бай дъ уей, ако знаеш някое яко студио в София ще съм ти благодарна. А за дупката - тя наистина е много мъничка - аз съм виждала и изглежда просто като поричка, която трябва наистина мн да се загледаш, за да познаеш, че е дупчица. Винаги мога да махна обецата, пък и докато стана на 70 ехее има доста време - не е сега момента да мисля за това. До тогава има половин век, като се замисли човекПървоначално написано от Tyler D.
Аве аз отдавна щях да съм си направила, ама нали ви акзвам - мн проблеми имам с чуждите тела и искам да е много добре направено, че да нямам проблеми (относително казано)
![]()
П.П. Честит ми първи пост-милениум - чукнах хиледарката![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Еми ще потърся къде се правят най-добрите, ама може да е по-скъпо от колкото споменах по-гобре. Е има бол надупчени момиче, ще ги подложа на кръстосан разпит![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Много е яко пиърсинг на носа, обаче халка! Онези малки чалгарски камъчета много ме дразнят.
И като си на 70 години, дали ще си личи, че си имала обица на носа? Ти ще си сбръчкана и никой няма да обръща внимание на лицето ти. Плюс това, доколкото знам, има едно мехлемче за 10-тина лева, което е за белези...Сега е млада, все пак...младите винаги правят простотии, без да мислят за резултата. И аз одобрявам това, защото ако остарееш и не можеш да се сетиш лудориите, които си правил на млади години и които не си в състояние да правиш вече, за какво си живял???
И какво им има на пиърсингите на видни места? На пъпа и на езика, където не се вижда, е доста по-опасно...ама всеки втори има и на хората им се вижда нормално.
Къде са тези места. Сори, ама не съм много запозната със студията, от време на време само мервам някое студио по Витошка. Дали тези, който са по центъра са по-свестни от другите студия, или просто са по-скъпи , заради мястото им?Първоначално написано от Murderdoll
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
na nqkoi momi4eta im sedi dobre,no drugi kato si slajat obi4ka prili4at na 1-vata kartinka ot podpisa mi![]()
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
stra6nooo mnogo me kefi...ama verno ne im sedi na vsi4ki dobre...
az bih ti preporu4ala studio monika,koeto se namira ot popa posoka slaveikov v edin bezisten to si pishe piersing i tattoo...bla bla bla...
Trip House... zna4i trugvash ot ugula na vitoshka i grafa za kum 5te kiosheta. Ot tam purvata prese4ka v dqsno i ima edni stulbi4ki nadolu i ei tam. Neshto takova![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Мерси на всички, ако си сложа задължително ще пусна снимчица да видите дали е добре![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
бе боли,така казва един приятел..
с пистолет се пробива май..
и ме кефи![]()
С игла се дупчи, по дяволите! Пистолет никак не е препоръчително...
M дам, само да посмеят да ми доближат нослето с пистолет - ще ги съдя. някой май каза, че можело да ми пробият повече дупки отколкото трябва така - т.е. и отвътре да ми пробият нослето , което не е препоръчително![]()
П.П. Boot - това в подписа ти беше на Вапцаров, нали? Страшно ми е познато![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Абе не съм сигурна колко дупки могат така да ти пробият, но аз лично съм чувала, че могат да ти прецакат хрущяла зверски. Пък и с пистолет боли много повече и ти слагат някфа убита обица и не е яко просто.
Иначе дам, Вапцаров е. Всъщност малко интерес и познаване като твоето радва в тоя форум...
Първоначално написано от Boot
Mерси!
Аз съм фенка на Далчев
![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find