- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг на нослето
Ми ако ти ти4а си сложи.Мен не ме кефи особено предпо4итам обица или на веждата или на езика ама както ти си прецени6....слагаи пък кат не ти хареса 6те си сложи6 на др място![]()
Аз все пак да кажа на всички, които са взели отношение по темата, че... Така и не направих нищо...![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Естествено, че не си направила нищо. Който много говори - бездейства. Както и аз всъщност направих за една обица, която исках.
Saatana vittu perkele hate crew!
kefat me sekvi vidove piarsingi
Гнусно и смешно е според мен..
Ами всъщност аз отидох до студиото, имах пари ( първо малко зор да го намеря), бях с приятеля ми. Отидох, първо ме хвана бъзето. После излезнахме за малкод а подишам въздух и пак набрах смелост. Влезнах, той остана навън... Поговорих с момичето там, тя много ме обнадежди ( и си личеше, че има опит в пробиването, беше доста попродупчена) , но каза да отида пак на другия ден, че студиото работело до 7 ( беше към 7.30). После излезнах, на гаджето ми нещо му беше тарсене, половин час го ръчках да ми каже какво му е, а после той изръси, че мразел хора с пиърсинг, слагал ги в отделна графа и не можел да го възприеме, особено на лицето. После се сетих как вкъщи ще ме обесят, после 2ма мои приятели ми казаха и те да не съм си слагала, че няма да ми отива и така за 1 вечер пак се разубедих. Но случайно попаднах на темата вчера и реших все пак да си кажа какво е станалоПървоначално написано от Boot
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Абе, малко е тъпо да се разубеждаваш заради другите. Но ти си знаеш...
Кое студио бтв?
Saatana vittu perkele hate crew!