- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лоша съседка
dnes otnovo me pri4aka na stylbite dokato otivah na u4ili6te i me zablyska nadolu...tq e na okolo 35 i me obijda6e s cqloto si syrce...bila sym puskala musika,a az edva kompiutara ponqkoga vkliu4vam.strah me e vsi4ki znaqt kakva e a tq ot skoro se premesti zaedno s myja i mom4eto si na 14. mnogo sa bogati i nikoi ni6to ne im kazva vypreki 4e cqla godina blyskaha apartamenta si i ni pre4eha nie ni6to ne kazahme.a sega tq dumka po celi no6ti i vika policiq ni6to 4e spim kato zaklani...kakvo da pravq
7 точка от правилата
moderated by Coki
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
Кажи на вашите и се обърнете в полицията за неверни слухове срещу вас. Без доказателство нищо неможе да ви направи. Така всеки може да си казва всичко за всеки но без доказателства......
vqrno ama to te 6te butnat na 6efa na policiqta 200 leva i ni zamina obvinenito pyk i kakva e tq 4e da me blyska
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
Хаххаха...кажи каде е тая пачвретина гадна, да и подпаля вратата!Не се ебавам!Правила съм го и не ме е страх пак да го направя! Тея надути путки ного ги мразя!И аз имам една дет ми се дърви, що съм пускала шумно музиката и съм тряскала вратата на асансьора в 2-3 часа през нощта....еми ебах и мамицата на тая!Веднъж я напсувах едно хубаво на стълбите и вече я е страх да ме погледне! А и тогава бях с гаджето ми, който беше на 21 и като я изгледа веднъж на кръв и орина и тя си глътна раздвоения език!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
^ лелелел момиче колко си простааа
(секстрийм)
относно темата-следващия път не се ослушвай
а и набий два шамара.ако не подейства..избушвай
секи ден пода на апартамента, тропай, пускай
музика, въргаляй се по пода, нарочно прави
квото ти душа иска, напук...изобщо няма кво
да ти пука от тая офца...намажи дръжката на
вратата и с нещо гнусно, сложи й лайна пред
вратата откъде да знам измисляй си ...
Murderdoll i ti ne dade mnogo umno mnenie..Първоначално написано от Murderdoll
![]()
е да, ама баш лайна да слага пред вратата... не е ли твърде крайноПървоначално написано от pain
Но са прави няма какво да й цепиш басма
![]()
Първоначално написано от Murderdoll
![]()
Викаш вие спите като заклани... направи така, че те да спят заклани ! После в знак на солидарност съседите ще помогнат да се отървете от труповете !
знаеш ли...ако питаш мен каквото и да направиш нещата няма да се променят...защо ли?ами защото както казаха по-нагоре живеем в България!Първоначално написано от big_sister
защото държавата ни е пълна със тъпи,гнусни,КОРУМПИРАНИ предали които се наричат "управляващи"!не очаквай полицията да ти помогне...и за по малко от 200 лв. както ти казваш работата ще се потули!
и това със съседката ти е малко в сравнение с нещата с които ще се сблъскаш по-нататък...и защо всичко това??...заради това че онея в парламента спят по заседанията и ядат депутатски кюфтета,докато средно статистическия българин се чуди как да свърже двата края и как да се освободи от целия бълвоч който го залива...и за това повечето хора с ръка на сърцето биха казали-
обичам родината,но мразя държавата!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
"i me zablyska nadolu" абе я я съди за тормоз ква ти е че ще те блъска
Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!
ami neznmam nai-dobre i ti i semeistvototi i frugite ot bloka se opla4ete v policiqta,tova mi idva na um dano da ti pomogne uspqh
Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.
ami 6tom vs ot bloka se oplakvat ot neq,saberete se vs ot bloka i namislete na4in kak da q izgonite taq
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
az 1001% 6tqh parvo da i naprava nekav nomer,ne6to gadno pa ne mi puka posle dali 6e mi vikat 4e sam prosta i nz kvo o6te i tva bih go naprail prosto za li4en kef
I was lost and I'm still lost...
psuvai q be mamka i deba..
kaji na va6te i te da se razpraat s neq,nema nujda da vikate policiq
CaLL my NaMe,aND SavE me FroM a DarK..!
Еми така ще е които има пове4е власт побеждава!![]()
Първоначално написано от TheDarkSide
Аз знаеш ли как си опрявам подобни проблеми.С приятели чакаме докато дойде на мушката ни въпросната личност..Дойде ли става мазало.Обикновено един приятел зима колата на брат си и..в багажника;извън града;малко съвети това онова;после никви проблеми.Това го казвам сериозно да не си помисли некой че се ебавам нещо...
Съветвам те и ти това да напраиш![]()
!Юмрюка класа неподбира!!Това от мене да го знаеш
Ku4kite gi obi4am nai!He he he!trdfdyhjhgf
Ученото си е учено! В кенеф да го затвориш, лавка ще отвори!
![]()
MAMKA I!!!!!
nqmame nikva prahosmuka4ka a tq basi...posred no6tite sam bila puskala...basi pobyrkanata
sega me ovika 4e pak imalo musika..mi sori ama i ibah maikata kat i vikam 4e sam na slu6alki...blaska mi vratata da vlezela...basi kat tragnah da se obajdam na policiqta 4ak togaz izbqga![]()
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
Mi ako te butne o6te vednuj po stulbite,kaji na va6te.Moje da sa bogati i vsqkakvi si tam,oba4e tq nqma pravo da te bluska i to bez pri4ina!Az ako sum na tvoe mqsto 6te i tegla edna maina i da se opravq.
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ako ba6ta ti be6e myj na mqsto 6te6e da go s4upi toq ot boq ..![]()
Като е толкова отворена, нищо че има пари, да не ти пука.Първоначално написано от big_sister
Има си начини за саморазправа. Все познаваш тоя, ония...мисля,че ме разбираш какво ти казвам.![]()
Ако примерно пак почне да те бута или нещо от сорта МИ бутни я и ти.Не я търпи,а действай.![]()
Ако те удари, удари я два пъти!![]()