- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- лоша съседка
Тряа да си доста зле да не и ебеш майчето още след втория-третия инцидент
First rule - I rule
E i az imah nqkva takava otka4ena susedka deto samo mizerii prae6e,vika6e kato izturvana,no i si be6e ludi4ka malko.No zeliq blok zavedoha nqkvo si tam delo sre6tu neq i taka sled nqkolko meseza ima6e zapoved da napusne i slava bogu,4e se mahna 6toto vsi4ki edvam q iztraehme,tei 4e spoko,vseki problem moje da se re6i.![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
kaji mi kude e taq 6e i eba putkata mai4ina!!Az imah edin takuv sused v kvartala m/u sum ot bankja i toq ne6tasnik kre6te6e po men i priqtelite mi i me psuva6e i da viee6 edna piratka v 00:00,s4upena peika i klu4alka na vratata i sa glei kak si mul4i pedala 6iban kaji koq e tq da i tresna saksiq v tikvata!!Ti ot kude si??
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
amiiiii...az sym ot ruse...ole tq naistina prekalqva...mejdu drugoto sym zabelqzala 4e samo pri palnolunie vika![]()
spodeli s vashite...neka te pogovoriat s tazi jenichka za otnoshenieto i spriamo teb
nhah . az moita komshiika znaeh kak da q opravam . edin pat tq mi tropashe 4e slusham muzika ( ne da gyrmqt tonkolonite a normalno ) i az i farlih gorqsht kashon na terasata ( no togava bqh na 9 godinki de ) a kato porasnah pochnah da si naduvam uredbata i da ne mi puka a tq da smee da me butne mumiqta skapana .Първоначално написано от big_sister
a i vij te sa vi pre4ili s remonti i takova q i tegli 1 maina sledvashtiq pyt i ne q ostavai da ti se
ka4va na glavata![]()
Леле, както съм над нея един прозорец здрав няма да остане...
Ami tq za kakvo te blyska taq trqbva da e nqkakva otka4alnitza emi spla65i q s ne6to de da znam 96tom sa bogati neznam
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Като те блъсне следващия път, й удари един шамар. После в полицията не може да докаже нищоТвоето мнение срещу нейното ...
2т. забрана за ползване на профил
ОоО и аз имам сЪщия проблем само малко да си надуяя музката и се звани на враТатаа и аз отивам и онаяя почваа![]()
![]()
![]()
бахти тЪпата
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
тегли Й една майна и тва е...ако каже пак нещо го тури на майка и пак![]()
aide da q ubiem s kamuni![]()
e ako me blusne nqkoi po stulbite prosto ei taka ako 6te da e muj na 40 godini ama taka 6te go blusa 4e da si s4upi absolutno vsi4ko i posle 6te go doritam po stulbite sus pulna zloba dokato ne ispadne v besuznanie da ne govorime ako mi duni muzikata ... prosto 6te mu spra toka ot el tabloto na bloka bez da mi migne okoto 1 put ve4e go pravih tova ... nqkvi si pod men re6ili da mi slu6at v 2 4asa prez no6ta jazz da be taka si i ostanah samo s misleneto sleznah na tehniq etaj i s edni visokovoltovi kle6ti im izdurpah fazata ot elektromera i zagluhnaha mnogo burzi4ko posle dori ne im pusnah toka cql den
Има атомни бомби за тая ралта!
УНИКАЛНОООО!!!!!
наблюдавах внимателно кога я прихваща простотията:
извод:само в нощите с пълнолуние когато мъжа и е в командировка
тя е БОЛНА
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
abe syberete se ot bloka nqkolko 4oveka i q izgonete we...fo 6e se zanimavate![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
те са богати...много богати
premature optimisation is the root of all evil
D.Knuth
stel4eto e vyrha!!!
p4elata_brumze e vyrha!!!
Ами няма нищо...съберете се най-злитеотидете в полицията и се оплачете.. ти казала ли си т'ва на ваще ?
Божествена лудост ли ме обхвана?
abre 4ovek taaa tvoita sasedka e za Butan brat4e vikni ot nekoq ludnica da q priberat i az imam nekfo podobno iz4adie kat mi doidat pr i sme na terasata i si prikazvame izliza i po4va da vika ma nie q zatapvame i taa nema kfo da kaje i se pribira i poe4e ni6tu ne kazva
P.S ne pozvolqvai na nekfa luda da ti kazva dali da slu6a6 muzika ili ne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne i se davai postoqnno i pravi nomera i se zabalqvai dokato tq se drazni...a ako te pri4aka otnovo q capardosai za da nqma kakvo da napravi pove4e...
tva beh azi...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Abe q q zaebi ! Tva , che sa bogati ne im dava pravoto da si pravqt kakvoto si iskat bez da se suobrazqvat s susedite si . Kaji i da si gled rabotata . Tezi hora sa podernoto dokazatelstvo , che bogatite ne sa s vsichkiq si .![]()
![]()
A ti za6to ne dade6 po-umno mnenie?Първоначално написано от pain
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Maлее мен значи съседите трябва да ме мразят..аз всеки път като съм си сам вкъщи надувам уредбата на макс ..тя е с 5 колони за кино, ама на мен не ми пука :<...Та на мен ако някой ми мрънка ще му кажа да си гледа работата, аз си живея там "ше си праа кот си искам"
The Spark