.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Нейнато момче като е на 14 не пуска ли силна музика?Питай я да видим кво ще ти каже тъпата пачавра.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Хаххаха...кажи каде е тая пачвретина гадна, да и подпаля вратата!Не се ебавам!Правила съм го и не ме е страх пак да го направя! Тея надути путки ного ги мразя!И аз имам една дет ми се дърви, що съм пускала шумно музиката и съм тряскала вратата на асансьора в 2-3 часа през нощта....еми ебах и мамицата на тая!Веднъж я напсувах едно хубаво на стълбите и вече я е страх да ме погледне! А и тогава бях с гаджето ми, който беше на 21 и като я изгледа веднъж на кръв и орина и тя си глътна раздвоения език!

али колко си смела и злобна напрао бих се изпикал на тебе
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    in your sweet dreams
    направи и некролог и и го качи на вратата
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Az ako bqh haha 6tqh da i teglq tolkova qka maina 4e nqma6e da me pogledne pove4e..vedna6 zarad muzikaata sasedkata ot gore slezna do nas i pove4e ne posmq..napraih q luda..i taka..tegli6 i kolkoto moi6 pove4e maini i da ti ne puka 4e e bogata kat e bogata ta kfo da ne e 100 kila maika i 6eiba

Град
    Where streets have no name

Re: лоша съседка

Цитирай Първоначално написано от big_sister
    dnes otnovo me pri4aka na stylbite dokato otivah na u4ili6te i me zablyska nadolu...tq e na okolo 35 i me obijda6e s cqloto si syrce...bila sym puskala musika,a az edva kompiutara ponqkoga vkliu4vam.strah me e vsi4ki znaqt kakva e a tq ot skoro se premesti zaedno s myja i mom4eto si na 14. mnogo sa bogati i nikoi ni6to ne im kazva vypreki 4e cqla godina blyskaha apartamenta si i ni pre4eha nie ni6to ne kazahme.a sega tq dumka po celi no6ti i vika policiq ni6to 4e spim kato zaklani...kakvo da pravq

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Хм,ще й тегля една майна на тая путка акои бях на твое място. Че кфа е тя,че да ти се отваря?! Ще й се разкрещя един-два пъти и ще види тя. Тъпа интригантка... Щом тя така лъже и вие се обаждайте на полицията като си спи и я клеветете,ама се органзирайте целия блок. Мамицата ше й ебете на тая. Ни пари ни нищо не може да ви спре да я събуждате нощем. Да я видим тогава пред цял блок хора кой ще я спаси. Кфо ви е страх? Бой и ругантни. Такъв е животът-око за две,зъб за чене.

Град
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    направи и некролог и и го качи на вратата

Град
    Враца

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    dnes otnovo me pri4aka na stylbite dokato otivah na u4ili6te i me zablyska nadolu...tq e na okolo 35 i me obijda6e s cqloto si syrce...bila sym puskala musika,a az edva kompiutara ponqkoga vkliu4vam.strah me e vsi4ki znaqt kakva e a tq ot skoro se premesti zaedno s myja i mom4eto si na 14. mnogo sa bogati i nikoi ni6to ne im kazva vypreki 4e cqla godina blyskaha apartamenta si i ni pre4eha nie ni6to ne kazahme.a sega tq dumka po celi no6ti i vika policiq ni6to 4e spim kato zaklani...kakvo da pravq

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Хм,ще й тегля една майна на тая путка акои бях на твое място. Че кфа е тя,че да ти се отваря?! Ще й се разкрещя един-два пъти и ще види тя. Тъпа интригантка... Щом тя така лъже и вие се обаждайте на полицията като си спи и я клеветете,ама се органзирайте целия блок. Мамицата ше й ебете на тая. Ни пари ни нищо не може да ви спре да я събуждате нощем. Да я видим тогава пред цял блок хора кой ще я спаси. Кфо ви е страх? Бой и ругантни. Такъв е животът-око за две,зъб за чене.
    ти си ми по смешен и от тая предната
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    ти си ми по смешен и от тая предната
    А ти някакво по-добро и ЕФИКАСНО предложение имаш ли? Какво искаш,да си стои там и да й търпи лигавщините на тая лудата ли? Еми съжалявам,човека си пита за помощм,а ти стоиш тука и само се хилиш на хората.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    obadi se v gospodari na efira te 6te se opravqt spoks

мила,в БГ сме(жалката реалност).опитайте ти и ваще да поговорите като нормални хора.ако не става си трайте,да не се намериш мъртва някой ден

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    obadi se v gospodari na efira te 6te se opravqt spoks
    това е решението
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ^ лелелел момиче колко си простааа
    (секстрийм)
    относно темата-следващия път не се ослушвай
    а и набий два шамара.ако не подейства..избушвай
    секи ден пода на апартамента, тропай, пускай
    музика, въргаляй се по пода, нарочно прави
    квото ти душа иска, напук...изобщо няма кво
    да ти пука от тая офца...намажи дръжката на
    вратата и с нещо гнусно, сложи й лайна пред
    вратата откъде да знам измисляй си ...
    ахаха евала

Цитирай Първоначално написано от TheDarkSide
    Еми така ще е които има пове4е власт побеждава!
    Тия с голямата власт само тупаници ги оправят....

До авторката: Тегли и едни путки майни пък ако трябва и нахакай тукатите

Супер фен Аватара на Amateur
    Пфф да съм я смазал и нея и мъж и и детето покраи тех кво като е бол с пари това не я прави нещо повече от нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си