.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Болки

elena17
    Guest

Болки

Здравейте!Преди около месец ме заболя в областа около пъпа отдясно и отидох на лекар,където ми казаха,че може да са бъбреци,апандисит или жлъчката и ми дадоха лекарства,но и до сега не ми е минало.От време на време ме наболява.А пък и малко се е подуло.Искам да питам дали това може да е апандисит?
    Някой оперира ли ли са го?
    И всичко свързано с операцията!
    ПЛС кажете ми!!!

ЗДР
    Guest

ЗДР

Ако болката е от дясната част на корема ниско доло значи е апандесит,особенно ако болката стига и на доло по крака и с еполучава незначително схващане е опасно.Но бих те успокоил с факта,че от хапчетата ти е минало.Ако е по-нагоре вече не знам.Мен са ме опрерирали и за това ти казах как ми беше на мен.Надявам са да е нещо незначително.Успех!

Guest
    i men sa me operirali spomnqm si 4e mnogo me bole6e v dolnata dqsna 4ast ama mnogo!

Супер фен
    Баща ми е хирург и ще го питам после за проблема ти само остави някъв е-мейл за връзка

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ако неискаш специалист...личния ти лекар или дори преподавателя ти по биология мисля че може да ти разясни нещата

Ленче, ти родители нямаш ли, бе рожбо?
    Я ги сритай веднага и им кажи какво те боли, а те да не се помайват, ами да те заведат на хирург!!!
    Не знам на колко години си, ама нали не очакваш от нет-а да изскочи Чичко Доктор и да ти оправи проблема???

Супер фен
    Град
    Sofia
    Мдаа, интересни са ти оплакванията,. но категорично мога да ти кажа, че проблема не е апандисит. между другото пръцкаш ли ? Киселини получаваш ли ? Имаш ли макар и рядко разстройство или запек?
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен
    Град
    Sofia
    И допълвайки мнението на "МАЙКА ТИ" ще ти кажа, че действително подобни проблеми трудно могат да се решат без посещение при коректния специалист.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Ако не щеш ваште да знаят, отиди при специалист да знаеш какво те чака, пък после вече...
    ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
    -
    Зайченцето бяло
    Цял ден си лъскало
    И си го тичкало
    В близката "горичка"
    На една сърничка.

Повече от фен
    апендисит,бъбрези,жлъчка... гати лекаря.иди при друг!

elena17
    Guest
    e-mail:koteto_elena@mail.bg
    Аз ходих при личната и при хирург ходих и всеки различно ми казва,но болката ми не е постоянна а на ден ме боли по 3-4 пъти за секунди.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от elena17
    e-mail:koteto_elena@mail.bg
    Аз ходих при личната и при хирург ходих и всеки различно ми казва,но болката ми не е постоянна а на ден ме боли по 3-4 пъти за секунди.
    Не разбирам, но мисля че това може да бъде апендисит

Не е АПЕНДИКС той е ниско долу в дясно...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Супер фен
    Град
    Sofia
    От апандицит може да боли и кръста!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си