Здравейте!Преди около месец ме заболя в областа около пъпа отдясно и отидох на лекар,където ми казаха,че може да са бъбреци,апандисит или жлъчката и ми дадоха лекарства,но и до сега не ми е минало.От време на време ме наболява.А пък и малко се е подуло.Искам да питам дали това може да е апандисит?
Някой оперира ли ли са го?
И всичко свързано с операцията!
ПЛС кажете ми!!!
Ако болката е от дясната част на корема ниско доло значи е апандесит,особенно ако болката стига и на доло по крака и с еполучава незначително схващане е опасно.Но бих те успокоил с факта,че от хапчетата ти е минало.Ако е по-нагоре вече не знам.Мен са ме опрерирали и за това ти казах как ми беше на мен.Надявам са да е нещо незначително.Успех!![]()
i men sa me operirali spomnqm si 4e mnogo me bole6e v dolnata dqsna 4ast ama mnogo!
Баща ми е хирург и ще го питам после за проблема ти само остави някъв е-мейл за връзка
Ако неискаш специалист...личния ти лекар или дори преподавателя ти по биология мисля че може да ти разясни нещата
Ленче, ти родители нямаш ли, бе рожбо?
Я ги сритай веднага и им кажи какво те боли, а те да не се помайват, ами да те заведат на хирург!!!
Не знам на колко години си, ама нали не очакваш от нет-а да изскочи Чичко Доктор и да ти оправи проблема???
Мдаа, интересни са ти оплакванията,. но категорично мога да ти кажа, че проблема не е апандисит. между другото пръцкаш ли ? Киселини получаваш ли ? Имаш ли макар и рядко разстройство или запек?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
И допълвайки мнението на "МАЙКА ТИ" ще ти кажа, че действително подобни проблеми трудно могат да се решат без посещение при коректния специалист.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Ако не щеш ваште да знаят, отиди при специалист да знаеш какво те чака, пък после вече...
ГоЛяМ Да Ми ПоРаСнЕ КаТо МеЕеЕеЕеЕеЕеН!
-
Зайченцето бяло
Цял ден си лъскало
И си го тичкало
В близката "горичка"
На една сърничка.
апендисит,бъбрези,жлъчка... гати лекаря.иди при друг!
e-mail:koteto_elena@mail.bg
Аз ходих при личната и при хирург ходих и всеки различно ми казва,но болката ми не е постоянна а на ден ме боли по 3-4 пъти за секунди.
Не разбирам, но мисля че това може да бъде апендиситПървоначално написано от elena17
Не е АПЕНДИКС той е ниско долу в дясно...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
От апандицит може да боли и кръста!