- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vqrno li e?
Vqrno li e che trevata vredi na sexa po tochno kazaha mi che kato si pushil treva po byrzo svyrshvash?![]()
Naprotiv tochno obratnoto,kato si pushil "treva" svyrshvash po bavno......
If YoU DoN'T LiKe Me.BloW Me!
Taka li, e sega ve4e sym mnogo razocharovana toi beshe pu6il, a svyrshi neveroqtno byrzo![]()
ili po-skoro taka ti se struva , defakto vremeto e gore-dolu sy6toto , no ako svyr6va6 byzo re6enie za teb bi bilo da se napu6ite i dvamata - taka 10 min sex 6te sa vi se struvali ve4nost , da ne govorim za polovin 4as
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
ccc zemis e obrazovai malko 6toto si mnogo zle 4esno a i tva e mnogo qko mom4eto da e pu6ilo pone za momi4eto de GARANCIA
Ashantitu kefish me stfoite lafove.....I si mnoo prava!
Sa po temata: toi pushil ti se oplakvash.....
byrzo svyrshil mi tolko si moje 4oeka i tfa e![]()
Леле майко тревата прави така,че свършваш по-бавно(поне до колкото знам),но със сигурност знам,че те прави тъп.
Sega da vi obrazovam za trevata:
Tq zabvq deistviqta i funkciite na organizma do neuznavemost....Pochvash da halucinirash i taka na tatak.....Pri teq obsotqtelstva se radvai che ne e svyrshil o6te po bavno.....shoto tfa sa mu bili zabavenite reakcii![]()
![]()
heheh mersi
no tfa naistina si e taka , 4ela sym po vyprosa![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
ot semkite staa6 impotenten..
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
tova vopshte ne e vqrno![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Напротив, точно обратната е!Първоначално написано от Анонимко
Има даже накой наркотични вещества в следствие на тяхната употреба неполучаваш ерекция.
Neo Metal RulZzZ!
tfa ne e viarno...samo semkite sa vredni za topkite pri mujete i za iai4nicite pri jeniteizvod:4istete semkite
![]()
и тва са лаинааааааааааааааааааааа ....... !!Първоначално написано от marusha
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ot semkite ne stava6 impotenten prosto ti e shit na onaq rabota am puk ot trevata svur6va6 po-bavno ,,ako izob6to svur6i6 xxaxxxa e tva mu e shita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
може да се свършва бързо ама бързо се възстановяваш веднъж съм успявал да го дигна 5 пъти за 2 часа ако е малко не се смейте просто никога не съм правил секс толкова дълго че да свършвам повече от 2пъти това беше изключение
Първоначално написано от IdiOtKa
?!!!!?!?!?!? МОЛЯ!?!?! АБЕ ДЕЦА КОЙ ВИ ИЗЛЪГА ТАКА ЛОШО ВЕ?! Семената на канабиса са един от най-богатите източници на протеини в природата... Следователно ако ги ядете освен да си подхраните организма допълнително друго няма да постигнете... А ако ги пушите освен, че ще си увредите малко в повече белия дроб друго няма да стане (защото при горене се отделяха някви канцерогени). Това за импотентността и уврежданията на половата система е някъв пълен мит, на които лапета като вас вярват и после се панират.
Извода е - отделяйте семената и после или ги похапвайте или по-добрия вариант - засаждайте.
Пушете тревица и плющете яко гаджето тфа е а да и другото е за повече инфо ЕлатеТук
![]()
xaxa e tva izbi ribata am evalata vqrno e puk samo taka xaxaПървоначално написано от gavra1
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...