.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Vqrno li e?

Guest

Vqrno li e?

Vqrno li e che trevata vredi na sexa po tochno kazaha mi che kato si pushil treva po byrzo svyrshvash?

Град
    Internet!
    Naprotiv tochno obratnoto,kato si pushil "treva" svyrshvash po bavno......
    If YoU DoN'T LiKe Me.BloW Me!

Guest
    Taka li, e sega ve4e sym mnogo razocharovana toi beshe pu6il, a svyrshi neveroqtno byrzo

ili po-skoro taka ti se struva , defakto vremeto e gore-dolu sy6toto , no ako svyr6va6 byzo re6enie za teb bi bilo da se napu6ite i dvamata - taka 10 min sex 6te sa vi se struvali ve4nost , da ne govorim za polovin 4as
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

DisabeL
    Guest

ss

ccc zemis e obrazovai malko 6toto si mnogo zle 4esno a i tva e mnogo qko mom4eto da e pu6ilo pone za momi4eto de GARANCIA

Град
    Internet!
    Ashantitu kefish me stfoite lafove.....I si mnoo prava!
    Sa po temata: toi pushil ti se oplakvash.....
    byrzo svyrshil mi tolko si moje 4oeka i tfa e

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Леле майко тревата прави така,че свършваш по-бавно(поне до колкото знам),но със сигурност знам,че те прави тъп.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Град
    Internet!
    Sega da vi obrazovam za trevata:
    Tq zabvq deistviqta i funkciite na organizma do neuznavemost....Pochvash da halucinirash i taka na tatak.....Pri teq obsotqtelstva se radvai che ne e svyrshil o6te po bavno.....shoto tfa sa mu bili zabavenite reakcii

heheh mersi
    no tfa naistina si e taka , 4ela sym po vyprosa
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ot semkite staa6 impotenten..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

tova vopshte ne e vqrno
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Re: Vqrno li e?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vqrno li e che trevata vredi na sexa po tochno kazaha mi che kato si pushil treva po byrzo svyrshvash?
    Напротив, точно обратната е!
    Има даже накой наркотични вещества в следствие на тяхната употреба неполучаваш ерекция.
    Neo Metal RulZzZ!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    tfa ne e viarno...samo semkite sa vredni za topkite pri mujete i za iai4nicite pri jenite izvod:4istete semkite

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    tfa ne e viarno...samo semkite sa vredni za topkite pri mujete i za iai4nicite pri jenite izvod:4istete semkite
    и тва са лаинааааааааааааааааааааа ....... !!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    nqkude tam
    ot semkite ne stava6 impotenten prosto ti e shit na onaq rabota am puk ot trevata svur6va6 po-bavno ,,ako izob6to svur6i6 xxaxxxa e tva mu e shita
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Guest
    може да се свършва бързо ама бързо се възстановяваш веднъж съм успявал да го дигна 5 пъти за 2 часа ако е малко не се смейте просто никога не съм правил секс толкова дълго че да свършвам повече от 2пъти това беше изключение

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от marusha
    naplno vqrno !!!!!!!!!!

?!!!!?!?!?!? МОЛЯ!?!?! АБЕ ДЕЦА КОЙ ВИ ИЗЛЪГА ТАКА ЛОШО ВЕ?! Семената на канабиса са един от най-богатите източници на протеини в природата... Следователно ако ги ядете освен да си подхраните организма допълнително друго няма да постигнете... А ако ги пушите освен, че ще си увредите малко в повече белия дроб друго няма да стане (защото при горене се отделяха някви канцерогени). Това за импотентността и уврежданията на половата система е някъв пълен мит, на които лапета като вас вярват и после се панират.
    Извода е - отделяйте семената и после или ги похапвайте или по-добрия вариант - засаждайте.

Град
    www.flirt4i.com
    Пушете тревица и плющете яко гаджето тфа е а да и другото е за повече инфо Елате Тук

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от gavra1
    Пушете тревица и плющете яко гаджето тфа е а да и другото е за повече инфо Елате Тук
    xaxa e tva izbi ribata am evalata vqrno e puk samo taka xaxa =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си