.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    Bourgas

Допълнителни доходи?

Искам да попитам някой може ли да ми даде някаква информация за допълнителни доходи?
    You must know: The love is on the top!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Каквп по-точно те интересува. Бъди по-конкретен.

Град
    Bourgas
    Ами по-точно търся един вид надомна работа,но да не е свързана с отварянето на рекламни писма,банери и т.н.Да работя, когато си искам и да си получавам парите всеки месец.Имам предвид допълнителни доходи ,с което искам да кажа, че не очаквам много големи суми!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Виж сега,

Свястна надомна работа е много трудно да си намериш. Това не ти го казвам просто така, казвам го от опит. Преди време майка ми се беше свързала с такава фирма, която беше чак в Америка и нищо не се получи, защото пратки се губеха и т.н.
    За това първият ми съвет ще е да е в България и още по-добре в града, в който живееш.
    За банери и т.н. шанса да получиш някакви пари е супер нищожен, за това няма смисъл да се занимаваш.
    Ако разбираш от компи си намери някъде да правиш банери, скриптове или уеб дизайн.Имам френдове, които правят горе-долу добри пари от това.
    Най-добре ще е да си намериш такава фирма, за надомна работа, за която някой твой френд или близък е бачал и е получил пари.
    Инфо за фирми иначе можеш да намериш както във вестниците, така и в нета.

Ако намериш нещо казвай, че и аз си търся работа напоследък!
    Ае успех!

Град
    Bourgas
    Ами мерси за отговара.Ама да ти кажа аз не съм съвсем начинаещ в нещата макар,че не съм печелил съм преглеждал много страници в нета за работа но нищо за сега .А за уеб дизайна съм само един лубител и знам много малко ,затова няма да стане с него.Чао

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си