- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: За или Против унифоормите в училище сте?
С риск да се повторя искам да ви попитам За или Против униформите в училище сте?Мислите ли,че в вашето училище има хора,които според вас се обличат неТипично за Официална Институция?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!
Против...никога няма да сложа няква униформа особено ако е с поличка![]()
По-хубаво е да съм си с дрехи по мой вкус,които са ми удобнички...
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
униформите са грозни и старомодни.все пак даскалото е моден подиумкой как се е изтупал
![]()
А това не е ли малко лошо според теб?В смисъл,защото има хора,които не могат да си позволят много много модни дрехи и това ги кара да се чуствт неудобно?Първоначално написано от Roxy
ae da ima uniformiza momichetata usobeno mn shte e dobre :P s tiq kasi kasi polichki
![]()
![]()
![]()
pyk za momchetata ako shte i samo po bokserki da hodqt koito ima muskoli she sa prai na zdrav hahhahaha
koito nqma she bqga ! haahah
ako uniformite sq nakvi qki shto ne ama kat gi znam tiq daskalite kuf fkus imat po-dobre ne enka si e moq si style! ;]
Против
да, ама sladur4eto_dani не си ли се замислял/а, че дори и с униформите ше продължава да си личи кой има и кой няма пари?!?!? Нали едно дете като извади за деня 20лева за ден, другото ще извади към левче?! По родителски срещи пак ще се вижда кой какъв е и с какво разполага. Повечето деца ще си ходят до училище с градски транспорт или пеша, и пак ще има такива които ги чакат с лъскави коли пред даскалотоПървоначално написано от sladur4eto_dani
![]()
Винаги съм била напълно против, защото така няма индивидуалност, някак си се потъпква мнението на учениците за собствената им визия...въпреки че и в моето даскало има униформи, добре поне че са частични...
ННННЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!УЖАС!!!!Не мога да си предствя как АЗ ще съм облечена, като абсолютно всички другии!!Ужас - всеки ден, едни и същи дрехи - малииии!!!Ако ги наложат минавам на домашно обучение!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
protivnavsqkade okolo teb vsi4ki sa oble4eni po edin i sa6ti na4in.pak i koi znae kakvi gadni unifirmi 6te sa
nikoi ne moje da ni zadaljava kakvo da nosim.vseki si ima vkus i go sledva
Против...не бих облякла униформа![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Как ли пък не,никога няма да я облека?!
In dreams there are no rules...
Spored men tuk ne stava vupros za tova dali 4rez uniformite se svidetelsta uvajenie kum instituciqta i t.n.Celta e do nqkude da se premahnat razli4iqta mejdu bedni i bogati,za6toto ne vseki moje da si pozvoli skupi dre6ki i t.n.V moq klas ima takiva hora.Mislq 4e za tqhnoto samo4uvstvie bi bilo po-dobre da ima uniformi.Puk i s uniformi ili ne svobodata koqto taka silno iskame q nqma.V tozi smisal problema ne e v tqh a v sistemata,zatova na men mi e vse taq dali 6te sme s uniformi ili ne.Vajnoto e sistemata da ni dade malko pove4e SVOBODA NA LI4NOSTTA,koqto ako q ima,nikakvi uniformi ne mogat da q namalqt ili premahnat.[/b][/b]
Spored men tuk ne stava vupros za tova dali 4rez uniformite se svidetelsta uvajenie kum instituciqta i t.n.Celta e do nqkude da se premahnat razli4iqta mejdu bedni i bogati,za6toto ne vseki moje da si pozvoli skupi dre6ki i t.n.V moq klas ima takiva hora.Mislq 4e za tqhnoto samo4uvstvie bi bilo po-dobre da ima uniformi.Puk i s uniformi ili ne svobodata koqto taka silno iskame q nqma.V tozi smisal problema ne e v tqh a v sistemata,zatova na men mi e vse taq dali 6te sme s uniformi ili ne.Vajnoto e sistemata da ni dade malko pove4e SVOBODA NA LI4NOSTTA,koqto ako q ima,nikakvi uniformi ne mogat da q namalqt ili premahnat.[/b][/b]
az puk bih.. pisna mi ot shibanoto delenie..Първоначално написано от Murderdoll
kfo ot tfa kak si oblechen?!?! Utre 6te se izcepq
cqlata f rozovo.. i kfo..??nqma da sum az li? nqma da sum su6tata po harakter li? nqma si slusham su6tata muzika? ne mi puka kak sum oble4ena..
p.s. e ne bih se oblqkla f rozovo de.. ama![]()
da vi kaja vse mi e edno...qko e da nosi6 nqkvo ne moga da go opi6a ama e i typo da ni zadyljavat da gi nosime ako ne ni haresfat...
Emi...mislq che shte e qko ako naistina izbirame nie kakvi da sa ni uniformite...Pak i zashto trqbv da sme s kysi poli..ta nie jiveem v 21vek i jenite veche hodqt s pantaloni!
Хаха .... прочетах доста мнения от рода на "Нкога няма да облека униформа" хаха... абе те нека я въведат в училищата и ще видим тогава...никога ли няма да я облечете...
Аз лично съм за униформите, макар че обичам да се фръцкам с нови дрехи.. и все пак българското училище отдавна е станало едва ли не бардак и "учиничките" не ги знаеш на магистралата ли отиват или на даскало... Така че едни униформи (не говоря за тези тип 17 век, а нещо по разчупено и сладурско)биха били добро въведение... а след даскало всеки да се облича както иска...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Ама какъв е смисала???Има и други начини училището да не е "бардак". Във старото ми даскало (то беше частно) си имаше собствен правилник и там бяха забранени къси поли, прежести чорапогащи, дълбоки диклотета, голи пъпове, големи обеци - халки и т.н.Първоначално написано от gia_bs
)))Това разбира се, аз не го одобрявах щото практически ми забраниха да обличам половината си гардероб ако не и повече, ама....А колкото до униформите - всеки човек има правото да изглежда така както иска, и да бъде такъв, какъвто иска! Не е честно петима директора да определят как ще се обличат близо 400-500 деца!!(или колкото деац има в даскалото)...Още повече, че разбиранията за мода на повечето възрастни и повечето младежи доста се разминават....
Така поне мисля аз...
Admin-Coki:
Само, че SEXtreme, не мислиш ли, че е малко тъпо да ходиш на училище с дрехите, с които ходиш на дискотека например?!?!?!??!Първоначално написано от SEXtreme
Аз не хода с дрехите с които ходя на дискотека! На дискотека ходя много по-различно облечена!Не казвам, че на даскало трябва да се обличаме кат курви от всякаде, както става (товане го правя!), но все пак трябва да имаме право на избор...Първоначално написано от kaka_lara
Admin-Coki:
против съм ама ако са някои готини може
Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!