.

Виж резултатите на анкетата: Униформи?

Гласували
113. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Как ли пък не,никога няма да я облека?!

55 48,67%
  • Раазбира се аз съм За униформите!!!

27 23,89%
  • Все ми е тая...

31 27,43%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Moderated: За или Против унифоормите в училище сте?

С риск да се повторя искам да ви попитам За или Против униформите в училище сте?Мислите ли,че в вашето училище има хора,които според вас се обличат неТипично за Официална Институция?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!

Супер фен
    Против...никога няма да сложа няква униформа особено ако е с поличка
    По-хубаво е да съм си с дрехи по мой вкус,които са ми удобнички...
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Повече от фен
    униформите са грозни и старомодни.все пак даскалото е моден подиум кой как се е изтупал

Цитирай Първоначално написано от Roxy
    униформите са грозни и старомодни.все пак даскалото е моден подиум кой как се е изтупал
    А това не е ли малко лошо според теб?В смисъл,защото има хора,които не могат да си позволят много много модни дрехи и това ги кара да се чуствт неудобно?

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    няма да облека униформа никога.
    и да, аз съм един от хората които се
    обличат "неподходящо за официална
    институция"
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    ae da ima uniformi za momichetata usobeno mn shte e dobre :P s tiq kasi kasi polichki pyk za momchetata ako shte i samo po bokserki da hodqt koito ima muskoli she sa prai na zdrav hahhahaha koito nqma she bqga ! haahah

ako uniformite sq nakvi qki shto ne ama kat gi znam tiq daskalite kuf fkus imat po-dobre ne enka si e moq si style! ;]

Супер фен
    Против

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от sladur4eto_dani
    Цитирай Първоначално написано от Roxy
    А това не е ли малко лошо според теб?В смисъл,защото има хора,които не могат да си позволят много много модни дрехи и това ги кара да се чуствт неудобно?
    да, ама sladur4eto_dani не си ли се замислял/а, че дори и с униформите ше продължава да си личи кой има и кой няма пари?!?!? Нали едно дете като извади за деня 20лева за ден, другото ще извади към левче?! По родителски срещи пак ще се вижда кой какъв е и с какво разполага. Повечето деца ще си ходят до училище с градски транспорт или пеша, и пак ще има такива които ги чакат с лъскави коли пред даскалото

Винаги съм била напълно против, защото така няма индивидуалност, някак си се потъпква мнението на учениците за собствената им визия...въпреки че и в моето даскало има униформи, добре поне че са частични...

Голям фен
    ННННЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!УЖАС!!!!Не мога да си предствя как АЗ ще съм облечена, като абсолютно всички другии!!Ужас - всеки ден, едни и същи дрехи - малииии!!!Ако ги наложат минавам на домашно обучение!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    nowhere
    protiv navsqkade okolo teb vsi4ki sa oble4eni po edin i sa6ti na4in.pak i koi znae kakvi gadni unifirmi 6te sa nikoi ne moje da ni zadaljava kakvo da nosim.vseki si ima vkus i go sledva

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Против...не бих облякла униформа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Как ли пък не,никога няма да я облека?!
    In dreams there are no rules...

Фен
    Град
    някъде там
    vsi4ki si predstavqte uniformite kato ot na baba mi vremeto.i az si misleh 4e ako ima uniformi 6te sa takiva,oba4e v moito daskalo u4enicite izbrahme kvi da sa.i nie re6ihme 4e 6te sa jiletki.mn sa sladki(spored men)

Guest

mnenie

Spored men tuk ne stava vupros za tova dali 4rez uniformite se svidetelsta uvajenie kum instituciqta i t.n.Celta e do nqkude da se premahnat razli4iqta mejdu bedni i bogati,za6toto ne vseki moje da si pozvoli skupi dre6ki i t.n.V moq klas ima takiva hora.Mislq 4e za tqhnoto samo4uvstvie bi bilo po-dobre da ima uniformi.Puk i s uniformi ili ne svobodata koqto taka silno iskame q nqma.V tozi smisal problema ne e v tqh a v sistemata,zatova na men mi e vse taq dali 6te sme s uniformi ili ne.Vajnoto e sistemata da ni dade malko pove4e SVOBODA NA LI4NOSTTA,koqto ako q ima,nikakvi uniformi ne mogat da q namalqt ili premahnat.[/b] [/b]

Guest

mnenie

Spored men tuk ne stava vupros za tova dali 4rez uniformite se svidetelsta uvajenie kum instituciqta i t.n.Celta e do nqkude da se premahnat razli4iqta mejdu bedni i bogati,za6toto ne vseki moje da si pozvoli skupi dre6ki i t.n.V moq klas ima takiva hora.Mislq 4e za tqhnoto samo4uvstvie bi bilo po-dobre da ima uniformi.Puk i s uniformi ili ne svobodata koqto taka silno iskame q nqma.V tozi smisal problema ne e v tqh a v sistemata,zatova na men mi e vse taq dali 6te sme s uniformi ili ne.Vajnoto e sistemata da ni dade malko pove4e SVOBODA NA LI4NOSTTA,koqto ako q ima,nikakvi uniformi ne mogat da q namalqt ili premahnat.[/b] [/b]

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    няма да облека униформа никога.
    и да, аз съм един от хората които се
    обличат "неподходящо за официална
    институция"
    az puk bih.. pisna mi ot shibanoto delenie..
    kfo ot tfa kak si oblechen?!?! Utre 6te se izcepq
    cqlata f rozovo.. i kfo..?? nqma da sum az li? nqma da sum su6tata po harakter li? nqma si slusham su6tata muzika? ne mi puka kak sum oble4ena..
    p.s. e ne bih se oblqkla f rozovo de.. ama

da vi kaja vse mi e edno...qko e da nosi6 nqkvo ne moga da go opi6a ama e i typo da ni zadyljavat da gi nosime ako ne ni haresfat...

Emi...mislq che shte e qko ako naistina izbirame nie kakvi da sa ni uniformite...Pak i zashto trqbv da sme s kysi poli..ta nie jiveem v 21vek i jenite veche hodqt s pantaloni!

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Хаха .... прочетах доста мнения от рода на "Нкога няма да облека униформа" хаха... абе те нека я въведат в училищата и ще видим тогава...никога ли няма да я облечете...

Аз лично съм за униформите, макар че обичам да се фръцкам с нови дрехи.. и все пак българското училище отдавна е станало едва ли не бардак и "учиничките" не ги знаеш на магистралата ли отиват или на даскало... Така че едни униформи (не говоря за тези тип 17 век, а нещо по разчупено и сладурско)биха били добро въведение... а след даскало всеки да се облича както иска...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Хаха .... прочетах доста мнения от рода на "Нкога няма да облека униформа" хаха... абе те нека я въведат в училищата и ще видим тогава...никога ли няма да я облечете...

Аз лично съм за униформите, макар че обичам да се фръцкам с нови дрехи.. и все пак българското училище отдавна е станало едва ли не бардак и "учиничките" не ги знаеш на магистралата ли отиват или на даскало... Така че едни униформи (не говоря за тези тип 17 век, а нещо по разчупено и сладурско)биха били добро въведение... а след даскало всеки да се облича както иска...
    Ама какъв е смисала???Има и други начини училището да не е "бардак". Във старото ми даскало (то беше частно) си имаше собствен правилник и там бяха забранени къси поли, прежести чорапогащи, дълбоки диклотета, голи пъпове, големи обеци - халки и т.н. )))Това разбира се, аз не го одобрявах щото практически ми забраниха да обличам половината си гардероб ако не и повече, ама....А колкото до униформите - всеки човек има правото да изглежда така както иска, и да бъде такъв, какъвто иска! Не е честно петима директора да определят как ще се обличат близо 400-500 деца!!(или колкото деац има в даскалото)...Още повече, че разбиранията за мода на повечето възрастни и повечето младежи доста се разминават.... Така поне мисля аз...
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme

Ама какъв е смисала???Има и други начини училището да не е "бардак". Във старото ми даскало (то беше частно) си имаше собствен правилник и там бяха забранени къси поли, прежести чорапогащи, дълбоки диклотета, голи пъпове, големи обеци - халки и т.н. )))Това разбира се, аз не го одобрявах щото практически ми забраниха да обличам половината си гардероб ако не и повече, ама....А колкото до униформите - всеки човек има правото да изглежда така както иска, и да бъде такъв, какъвто иска! Не е честно петима директора да определят как ще се обличат близо 400-500 деца!!(или колкото деац има в даскалото)...Още повече, че разбиранията за мода на повечето възрастни и повечето младежи доста се разминават.... Така поне мисля аз...
    Само, че SEXtreme, не мислиш ли, че е малко тъпо да ходиш на училище с дрехите, с които ходиш на дискотека например?!?!?!??!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme

Само, че SEXtreme, не мислиш ли, че е малко тъпо да ходиш на училище с дрехите, с които ходиш на дискотека например?!?!?!??!
    Аз не хода с дрехите с които ходя на дискотека! На дискотека ходя много по-различно облечена!Не казвам, че на даскало трябва да се обличаме кат курви от всякаде, както става (товане го правя!), но все пак трябва да имаме право на избор...
    Admin-Coki:

против съм ама ако са някои готини може
    Nauchi se da cenish neshto predi da go izgubish!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си