- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Foxlife
На мен "Ясновидката Тру" ми харесва най-много. Не знам защо, но ми е много интересен този филмНе си падам по "Сем. Симпсън", както повечето мои приятели
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
пълна промяна ми харесва защото дава възможност да се видиш по по-красив начин![]()
LiFe iSn'T aBoUt FiNdInG yOuRsElF.
LiFe iS aBoUt CrEaTiNg YoUrSeLf.
Първоначално написано от Fantasy_f
аве хора защо никой не се сеща за спешно отделение??? тфа за мен е най-якия сериал
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Приятели и Биографии, макар че ги няма в анкетата![]()
Samo Buffy-the vampire slayer!Toq serial e trepa4!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Тва са най-смотаните предавания ве.Баси умрелата анкета.
lubimiq mi film e qsnovidkata tru buffi te sa super![]()
Дарма и Грег, Само за снимка и Вероника Марс, но точно тях ги няма в анкетата.
"The Simpsons"
съгласна съмПървоначално написано от rusalkata_
Женени с деца шо ги няма![]()
Дам и на мен са ми любими!Ами двама мъже и половина? Иначе гласувах за симпсън.Първоначално написано от morsmordre
От изброените, никой.
Иначе Женени с деца и Малкълм.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Семейство Симпсън , Приятели, Само за снимка ,Пълна промяна ,Малкълм , Тя и той , Сексът и градът , Женени с деца , Отчаяни съпруги , Двама мъже и половина .... пффф бахти телеманячката дет съм![]()
![]()
Tru Calling![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Simsun,tva drugoto sa bozi
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Бъфиииииии................мноо ме радва тва филмче![]()
predi mn`haresvah qsnovidkata tru.. sega prosto cql den moga da si gledkam foxlife.. est`nai ve4e priqteli
i izobshto tiq serial4etata po po 30 min :P
и аз така и "Бъфи..... "Първоначално написано от NaSkO_
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
ми тъпи хора сложили най тъпото "бъфи" а приятели и малкълм не...ц ц ц ц ц от тея дето са в анкетата най се кефа на сем.Simpsons и ясновидката тру(ама много по малко)Първоначално написано от morsmordre
От тези много ме кефи пълна промяна.Готино е как от някакви грозотии правят красиви![]()
хъхъ..