- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Foxlife
От изброените само Семейство Симпсън си струваЕй това е изродщина
![]()
ПП:Бъфи е 'баси бозата![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
"Ясновидката Тру"-много ясно,тва ми беше любимия сериал и сега пак ме кефи де (ама вечеее няма нови серии)
f@nt@zi@
Леле, телевизия не съм гледала от три месеца сигурно..![]()
Иначе преди редовно следях "Бъфи убийцата на вампири" ( ама сега като се замисля беше леко тъпичко ) иии "Ясновидката Тру", естествено. Мега яко сериалче.
Malkum i priqteli
ponqkoga gledam ii pulna promqna
drugoto e boza
be careful what you wish for 'cause you just might get it
така е гледам винаги малкъм(ако не закъснея от тренировки),приятели и симпсънс туй са най-великите сериялиПървоначално написано от morsmordre
![]()
Верно. вие най-яките сериали не казахте![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
\Първоначално написано от miss_fatty
/
Аз гледам само почти тази програма-значи харесвам всичкоНо от тези може би най-много Бъфи
![]()
АХАХАХАХ много яко исказване бреееПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Женени с деца, Малкълм, сем. Симпсън, Ясновидката Тру, Отчаяни съпруги, Развитие в застой...
Като почне Бъфи директно дърпам кабела.. сестра ми поне не може го стигне![]()
семейство Симпсън е страхотно готино сериалче
Първоначално написано от DetE-Idi0t
с тебе съм чефо !!само Ясновидката Тру не мЪ кефи мноо...
![]()
amiiiiii nqkak si po foxlife gledam nai ve4e "jeneni s deca","priqteli" "malkolm".............
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Семеиство Симпсън![]()
ами ...Малкалм , Женени с деца , Просто за снимка , Мъжки свят ..ае сякви простотиики !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
От изброените само сем. Симпсън ми харесва!
Сем.Симпсън,Адвокатите от Бостън те я филми мноооо ма радват
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Дъ СимпсънС!![]()
Апък тая Бъфи е ебаси говедото![]()
![]()
аз съшо се присъединявам -семейство симпсън е яко филм4е . но гласувах за ясновидката тру ... тва ми е любимото филмче![]()
Бъфи....е най гадния сериал който някога съм гледала...Няма по тъп и отвратителен.Аз видя ли че почва бъфи директно сменям каналаПървоначално написано от Mimka_sweet
мога да кажа същото...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
а иначе ми харесват също и приятели и малкълм