Ами значи в картинката която си дал на тестисите на самият тестист има нещо от горе до долу на самата картинка което незнам какво е но в моя случай е най отгоре на тестиса ми. Не ме боли като го пипам но имам чувството че все едно е малко по голяма пъпка или нещо такова даже имам чувството че мога да го хвана и да го откъсна все 1 е допълнително на самият тестист. Много е интересно, ако точно това показах на доктора а той ми каза че всички имат такова и там се образува спермата и да не се претиснявам. На другият ден отидох до личният да и дам някав лист дето доктора каза да и го дам, и тя ме попита аз и обясних и тя каза че там се образували сперматозооидите ала бала и защо съм я претиснил толкоз. Да не би да е точно това дето се образуват ?!
Да допуснем тоя въпрос ?! Иначе къде ще ми препоръчат тези специалисти за който говориш? Преди време бях чул че същите специалисти взимали по 40-50 лв за преглед.

Dr. Smurph - ?!
__________________________________________________ _
Съвсем скоро пуснах няколко линка в една тема. Там имаше структура на тестиси.
Искам да кажа, че незнам за какво става въпрос в конкретния случай, но все пак съм склонен да приема, че не е изключено лекар да сбърка диагнозата, но това не означава, че конкретният случай е грешният. Ако имаш съмнение, че може да е нещо друго - консултирай се с друг специалист. ГП-то може да ти даде направл;ение отново. Ако не ти даде - иди на частно като ще платиш някви дребни пари (15-25 лв). Сега ще се опитам да приложа една скица. ама да видим дали ще успея. Сам ще ти е трудно да прецениш каквото и да е!