- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 3 ДЕМЕКВРИ 13:00
A az smqtam da donesa bezplaten HEROIN!
Ami vse pak decata nqmat pari da si kupuvat tezi ekstri!
Първоначално написано от Анонимко
от НДК като вървиш към моста, ама не се качвашПървоначално написано от SyLZaTa
изобщо на него, ами свиваш наляво и надолу по едни стълбички и ше видиш там има един подлез и един голям...такова черно дето пише Амор .ей там покрай подлеза някъде ше се чакаме
о боже..ама аз съм го написала още в първото мнение ама няма кой да чете...
iskam da otbeleja 4e ako TI ne doidesh ... az se pribiram v pldПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
az trqbva da si vidq mechencetoПървоначално написано от mary_jane_666
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
az mai sha trqa da si izvikam nqkoi za sf da ostavq pilencata nasame :P ne obi4am da sveta na nqkoi![]()
||-=(My Sadness in The Night,Forevermore )=-||
az shta zasveta tebПървоначално написано от UlTi
i teb shte te zajenim tam spox
![]()
Admin-Coki:
аз ще се погрижа...Първоначално написано от SyLZaTa
![]()
![]()
Първоначално написано от Murderdoll
Първоначално написано от SyLZaTa
(:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
be ti gledai da stane nqkva belq tam i kato se vurna sha ma 4akat s tigana :PПървоначално написано от SyLZaTa
![]()
СъгласенПървоначално написано от forrzi
![]()
С милото тряа да дойдем![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от S8K
Аре бе "парцал" ако не дойдеш нема да ти проговора повече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HMSU.ORG
Първоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Admin-Coki:
ДОБРЕ ДЕ ЗАРАД ТЕБ......Първоначално написано от BroozY
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
предлагам ти да пуснеш тема - кой колко банн-а е захапл до сега - аз вече имам 1 за година и 8 месеца някадеПървоначално написано от Murderdoll
![]()
Admin-Coki:
поне вече съм в клуб-а на хората хапнали баннПървоначално написано от Murderdoll
няма да се спра не ми пука и да ме баннват 100 пати само в залата където ходя има 48 РС-та
а на около 400-500 метра има една друга с 101 бройки![]()
я ми кажи за сф как да дофтасам ... с панталонче - каре (черно & бяло) или оранжево панталонче? мн. се чудя :P![]()
Admin-Coki:
кариранки, кариранки
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
hmhmh ... moje i riz-kata da si vzema :P kare-to rulesПървоначално написано от chupacabra:)
![]()
Admin-Coki: