- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 3 ДЕМЕКВРИ 13:00
хах,ти луд ли си бе...на пейка парти си е най-добреПървоначално написано от Анонимко
седнеш с френдовете,пийвате си биричка,пафкате си,кво по-добре от тва...както каза exploitedteen "...по Витошка няма такива като нас... разхождай се там.."
![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
И аз обичам да се събираме по пейките дружината, ама не и с глупави девственици-метълки, които се мислят за не знам и аз какво.. Честно казано пред метълките предпочитам кухите чалгаджийки, по-истински ми се струват...
a taka Exploited-choПървоначално написано от exploitedteen
kaji mu go.
Dragi mi goste zimata ne e priqtno za peika party ama ako ni hrumne shte go napravim ... drugu - ima kade da se hodi v sf ama togava shte ima JICA koncert-i a az ne mislq si izpukam si4kite pari i posle da ne moga da se vryshtam normalno a da sym na stop![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Az puk ve4no sum si 'namazana s 4erno' i mn si se haresvam :P Kosata mi ne e mazna, i krakata mi ne miri6at, a vodka ne obi4am :PПървоначално написано от Анонимко
I vupreki vsi4ko tva peyka- partitata za men sa si SUPER!!! Na6te znaqt, 4e pu6a, znaqt 4e piq (ba6ta mi mi se kara, 4e ne moga da si dopiq birata!), za tva ne mislq, 4e 6te se otrekat ot men :P Imam pet leva, imam i pove4e, ama na peykata e e po- golqm kupon! Qd li te e? Ako si donese6 muzika, duni, DA! Ako za teb nqkude zna4i nqkoq mizerna diskoteka, tip Amor... Da, nikude ne gi (ili 'ni' or what ever) puskat... (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
OF she porasnete i mojebi shte poumneete i ako se vidite otstrani kolko ste bili mizerni chak togava she razberete. A za taa deto bashta i i se karal che ne moje da si dopie birata - NQMAM DUMI! Tova roditel li e ? koito moje da ti dade adekvaten savet za neshto ? Roditel koito nasarchava deto si da piq ? Q STIGA! VIE STE KARIKATURI NA HORA SHIBANQCI!
Изнерви а?![]()
пука ли ти сутрин като пикаеш че не си бършеш пишлето със тоалетна хартия да е винаги чисто?-не нали...тогаз за кво ти пука? :P
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
карикатури сме заради това, че не ни е страх да не се ограничаваме до общоприетите норми, които е наложило скапаното ти опикано общество за "нормален" човек ли!?Първоначално написано от Анонимко
може би на теб ти трябва време да осъзнаеш, да се научиш да уважаваш чуждия вкус, пикльо с пикльо такъв..! и на мен не ми харесва смешния ти паразитен начин на живот, в който единствените ценности са кафенцата от по 5лв., парцали, коли, жени и сичко е на 6, ама си мълча ..
и кфо като съм спала по пейките ?на мен си ми е добре така, тфа не ми пречи по никакъв да имам отлични оценки в елитното (може би) даскало, където уча, да ходя на най-различни тренировки, лятото да бачкам.. на мен си ми е даже МНОГО добре така! а ти си гледай в собствената паница и се дави в страха си от това да покажеш същността си. тъпанар![]()
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
da te eba kva si typaПървоначално написано от chupacabra:)
spala sym po peiki i kvo ot tva
taka me kefi
bah kurvata typa
emi dobre e pone che ti haresva shoto cql jivot tva she pravish kuche dolno
Toy e moy priqtel i nqma po- hubavo ne6to ot tova (:Първоначално написано от Анонимко
†
†
ухх, обещах си, че повече няма да влизам и да пиша в тая помия, ама просто така ме изкушавате с тия малоумни коментари...Първоначално написано от Анонимко
![]()
ше ебеш приятелю, ама майка си ше ебеш, а не мен..
хайде сега прочети след това изречение какво съм написала, а?
да, бачкам, от 14-годишна.
да, имам само петици и шестици в една софийска езикова гимназия.
да, ходя на тае-бо; фитнес
да, уча три езика едновременно.
да, знам да говоря перфектно още 2 различни езика.
не виждам нещо да ми е попречило това, че съм спала по пейки.
и пак казвам, гледай си в собствената паница. съжалявам, че живота ти е безсмислен и еднакъв, но това не значи, че трябва да си буташ дългия нос, където не ти е работа..
ебах те и у селския манталитет
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
/офф
Кажи го това на още 2 езикаебах те и у селския манталитет![]()
ххх между другото и аз съм на мнението на чупакабра....щото и аз съм така като неяф смисъл даскалото и всичко там покрай него по никъф начин не се влияят от тфа което прая извън него...да, обичам да си пия бира и кво ли още не по пейките...обичам да пуша и обичам да ми е добре...което ф никъф случай не значи че съм пропаднала помиярка дето само мисли на коя пейка да преспи следващата нощ и квот там още казахте
![]()
![]()
и айде все пак да не ми осирате темата искате ли....
chupacabra e prava!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
i sq za kakvo bqha vsi4ki teq naredbi kato naprimer
Metalite sa tupi ili tam koto beshe 4algarite ne sa hora i takia raboti vseki da byde koto si poiska tova zna4i 4e vie delite obshtestvoto v koeto jiveete ( daskaloto ) na gotini,tupanari,zubari i tam o6te kakvoto sashtrestvuva taka li? ami vie slushate metal i se obli4ate pak s danki i bluzi 4algarite slushat 4alga i se obli4at pak s danki i bluzi ??? kakva e razlikata mi kajete edna muzika i tova za kakvo su6toto gledam vse edno se karat fenovete na Cska i Levski vie do tqhnoto nivo li she se prinizqvate??? e bravos tam sa edna banda myje koito mislqt samo za FUTBOL , vie kakvi iskate da ste nqkva banda momi4eta koito mislqt samo za Metyl i da si mislqt 4e tqhnata muzika e idealna haresvate si q dobre , pravite sreshta na foruma dobre ama vij kakvo napisah FORUMA da ne ste samo vie moje nqkoi 4algar|ka da iska da doide ili puk nqkoi rapyr|ka kakvo she mu kajete Ti ne slushash METAL are kush ot tuka be pomiar az taka razbrah do sq koeto pro4etoh...bravos na vas haresva li vi kogato nqkoi va smetne za shantav spekal ili ne6to ot toq sort? mi na po su6tiq na4in moje da se po4uvstvat horata ot foruma koito iskat da doidat i te da si prekarat hubavo.... Ako iskate pro4etete posta..![]()
e pa predi da vlezna v temata gledam - > gost ... vikam si - hmh pak shte ima naredbi ^_^Първоначално написано от sdsadsdsadsadsd
ta zna4i prav si - sreshtata e na Forum-a ... ama tq se pravi - za vsi4ki koito ISKAT da doidat ... nqma zna4enie koi kakvo slusha i t.n.
Admin-Coki:
Първоначално написано от chupacabra:)
Sylzata ti si prava oba4e vij kakvo izkazvane e napravila tvoq priqtelka metalka ...kakav stil be milichka 4algareta taka li posle za6to nikoi ne va haresval pro4eti mi po gorniq post i se zamisli!mai ima zna4enieda doidat ... nqma zna4enie koi kakvo slusha i t.n.![]()
mi taka e chalgaretata sa zle.i
she iskat da hoim po nqkfi typi kafeta
ili pyk na diskoteka.kudeto az(a sy6toto
moa da kaja spokoino i za edno 90% ot horata
deto shedoidat na taq sre6ta) nqq da stypq/stypim
zatfa bqha tiq izkazvaniqqsno?
fse pak taka ili ina4e she se pravi kfot reshi mnozinstvoto i nikoi nqq se syobrazqva s
1-2 4oweka deto nqma sa syglasni
1. SyLZaTa e mujko i e vuzmojno nay- golemiqt pi4 tuk!Първоначално написано от sdsadsdsadsadsd
2. Are da ne si lepim etiket4eta, a? chupacabranqma da se suglasi, 4e e metulka...
3. Ne me ebe dali me haresva6, vajnoto e, 4e az se haresvam i se haresvame pomejdu si (:
4. Da doydat, bre! Ne gi spiram... Ama imam 4uvstvoto, 4e 6e si trugnat! 6ot kakto kaza Murderdoll nqma da im hodq po gnusnite kafeta ili diskoteki! Az sum navitakis za 'peyka party'! Puk i kat' gledam ne vijdam mn, mn 4algar4eta napira6ti da idvat (:
I o6te po- dobre!
†
†
am da MYJKO sym kakto kaza Sinister_DollПървоначално написано от sdsadsdsadsadsd
samoche kopeleta ima problem - nqma koi da me chaka na garata sutrinta - kazvaite koi shte e shtoto mamicata mu shte patuvam sam- i nai-mnogo da se zagubq- kyvto sym zaliohan ,.... ta koi shte doide ?![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
Ооо ще намина и аз на смешната ви среща, ама под прикритие!
Never let anyone outside the family know what you're thinking.
ta... pak pitam -- NQKOI!?! shte moje li ?![]()
shtoto ako nqma koi - az nemoga da se opravq iz sf i nqma za kvo da idvam![]()
Admin-Coki: