.
Затворена тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 215
    Повече от фен
    Град
    Coki gugutko iskam si podpisa!
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз, когато си уговарям среща, не го правя 2 месеца преди това. Ако трябва казвам на предишната вечер, че ще дойда, но съм сигурен в думите си.

Тедо, не знам на къде си тръгнал по стопове и т.н. Ако нямаше сигурен транспорт, беше редно да предупредиш.
    АБЕ Я СЕ ЧУКАЙ БЕ ШИБАН ИДИОТ СЛУШАЩ ШИБАНА КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА...
    СУПЕР ЗЛЕ СИ И НЕ МИ ПУКА ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧА БАН АМА ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ ЗДЪРЖА
    haha ludnica qkinko ... MACHOKA NACHUKAI SI GO V KUCHESHKITE USHI ---> NE NI PUKA !
    nqq mi opredelqsh kvo sha kazvam i kvo ne - ako shtete 102283109 bann-a mi slojete pa sha si sedq si pisha s friend-ovete ...
    FORRZI ... natisni mi na podpisa i ska4ai tam = kvo se butame v taq lainqna prostotiq tuka palna s smotani moderatori !
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
    /забрана за ползване на такъв

Повече от фен
    Град
    HELL
    machoka си е прав ..
    толкоз приказки и накрая никой не дойде ..
    Супер несериозни сте всичките ..
    Аз поне си изкарах супер яко с моите си хорица ..
    Останалите да се гърмят.

Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    machoka си е прав ..
    Останалите да се гърмят.
    az i ina doidohme i sre6tata beshe podmosta!

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от pain
    machoka си е прав ..
    Останалите да се гърмят.
    az i ina doidohme i sre6tata beshe podmosta!
    И аз как да ви позная , като не съм виждала снимки на никой ...
    мене нема начин да не сте ме видяли , високо чернокосо с черни дрехи и черен грим , кожена верижка с шипове на врата и т.н. ... до мен стоеше един пич с тениска на Рамщайн ...
    100 човека минаха покрай мен , изгледаха ме странно , но никой не ме заговори ..
    и на моста бях и под моста бях и в моста бях ..

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    Аз, когато си уговарям среща, не го правя 2 месеца преди това. Ако трябва казвам на предишната вечер, че ще дойда, но съм сигурен в думите си.

Тедо, не знам на къде си тръгнал по стопове и т.н. Ако нямаше сигурен транспорт, беше редно да предупредиш.
    haha ludnica qkinko ... MACHOKA NACHUKAI SI GO V KUCHESHKITE USHI ---> NE NI PUKA !
    nqq mi opredelqsh kvo sha kazvam i kvo ne - ako shtete 102283109 bann-a mi slojete pa sha si sedq si pisha s friend-ovete ...
    FORRZI ... natisni mi na podpisa i ska4ai tam = kvo se butame v taq lainqna prostotiq tuka palna s smotani moderatori !
    Форци, мацка, не ти отива нито на годините, нито на културата, нито на интелектуалното ти развитие да ми говориш така. Ако желаеш, комуникирай си така с приятелките и приятелите. Към един непознат за теб човек ще се обръщаш или с необходимото уважение или въобще няма да се обръщаш /по един или друг начин/.

Същото се отнася и за рошавият.

Пп. Чрез държанието си показвате само слабоумие, нищо друго. А ти /тедо/, вместо да си по-нисък от тревата, имаш наглостта и да пишеш в темата и то по този начин.

O aз бях на срещата, видях Sinister Doll, почаках малко и изчезнах.
    Never let anyone outside the family know what you're thinking.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa

Форци, мацка, не ти отива нито на годините, нито на културата, нито на интелектуалното ти развитие да ми говориш така. Ако желаеш, комуникирай си така с приятелките и приятелите. Към един непознат за теб човек ще се обръщаш или с необходимото уважение или въобще няма да се обръщаш /по един или друг начин/.

Същото се отнася и за рошавият.

Пп. Чрез държанието си показвате само слабоумие, нищо друго. А ти /тедо/, вместо да си по-нисък от тревата, имаш наглостта и да пишеш в темата и то по този начин.
    Заради теб ще пиша в синьо & червено а и вак на КИРИЛИЦА (това много рядко го правя- само като ме издразни някой)
    виж ся МАЧОк ... това за стоп-а го направих защото просто бях обещал на супер много хора че ще намеря начин да си домъкна задника (без цензура) в София каквото и да стане ... супер кофти е да мрънкаш на хората 1-2 месеца че ще ходиш в Сф ... да се навият ... да дойдат от незнам си кой краища на България (Русе) ... и к'во ... на края като първият малоумник да те преджобят и после да не можеш да идеш и да почнеш да се оправдаваш.Само мога да кажа че за това НЕ съм аз виновен ... каквото станало - станало - живи & здрави ...
    Все пак и на мен трябва да ми се случи да съм прецакан я ...
    за т'ва стига упорствай и си налягай парцалите да си модерираш форума!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    вместо да си по-нисък от тревата, имаш наглостта и да пишеш в темата и то по този начин.
    machoka си е прав ..
    kwo drugo da kaja ..
    tedo , 6tom "tvoq benzin" ti go kaza ....
    az sym napylno sygnasna s prednite 3 citata!
    ps.sorry 4e pi6a na latinica ama imam problemi s windowsa

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    вместо да си по-нисък от тревата, имаш наглостта и да пишеш в темата и то по този начин.
    machoka си е прав ..
    kwo drugo da kaja ..
    tedo , 6tom "tvoq benzin" ti go kaza ....
    az sym napylno sygnasna s prednite 3 citata!
    ps.sorry 4e pi6a na latinica ama imam problemi s windowsa
    kakto vinagi ti si nai-nedorazbralata ot celiq forum - napisal sym gore zashto ... zashto NE sym otishyl - ti da ne mislish 4e ako mojeh shtqh da si sedq v nas ?!!? kvo sq shte kajesh 4e lyja ... 4e nz si kvo ... navqrno ne me poznavash tolkova dobre ...
    samo da mojeh shtqh da otida ... no zaradi tazi sreshta napravih vsi4ko - ama ne uspq hda otida - iskah go ...
    1- nashte ne me pusnaha - reshih 4e shte bqgam ot nas ...
    2- vsi4ko beshe ok dokato ne otidoh da si vzema skapan bilet ta me ograbiha - pone da beshe go pro4ela tova
    3- na stop tragnah zashtoto vse pak bqh obeshtal na sumati hora 4e shte hodq - a tova beshe edinstveniqt na4in da stigna do sofiq ... super fakano beshe ... ne mi se iskashe da izlyja super mnogo hora ... za tova opitah i po tozi na4in - e ne uspqh ... NE sym vinoven za tova az 4e drugite ne sa doshli na sreshtata ... koito e iskal e shtql da otide - kvo obvinqvate men?! shtoto ste typi SHUNDI i si nqmate drugo opravdanie.
    A ti MACHOKA kato si takyv skapan moderator ne mi se pravi na nai-umniqt tuk ... mojesh da me bann-esh ako iskash - ne me ebe voubhste ... vtrasnalo mi e samo ot tvoite prostashtini ... moje da govorq gluposti i t.n. ama ne me e*eeeee
    TI nemojesh da govorish (po tochno pishesh) kato normalen chovek ... lashkash mneniq samo s nqkvi super kulturni izrazi i sledvash "neveroqtnite" pravila na foruma ... a kakvo pechelish ot tova che si moderator ? nishto ... pravqt si reklami tuk vyv sait-a gushat si parite- a ti si malkata marionetka koqto shte iztrie tova mnenie ili cqlata tema i bez da mu puka shte se prismee...
    neznam kvo sym se zanimaval povche ot godina i polovina da kibicha v toq forum - moje bi zaradi 2-3-ma chovek-a koito mi napraviha super dobro vpechatlenie i koito sa super tochni ... ama ako iskam - shte si napravq sreshta s tqh - nqq da pravq tiq prostotii sreshti na foruma i t.n. shtoto kato se obarka neshto - vinagi az izlizam vinoven ... ili ako ne az - pone nqkoi drug -zashtoto vinagi trqbva da ima vinoven - vinagi trqbva da ima cherna ovca.
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на machoka
    SyLZaTa

Що си толкова враждебно настроен? Мен ни най-малко не ме интересуват домашните ти проблеми, защо ще бягаш от родителите си и какъв живот водиш. Троши си главата от малък като щеш, не съм поел аз възпитанието ти, не съм се аз провалил.

shtoto ste typi SHUNDI i si nqmate drugo opravdanie.
    Не забравай, че казваш това на хората, които бяха готови и които отидоха на майната си /където се намира Централна гара/, заради теб. Имай уважение поне към тях

neznam kvo sym se zanimaval povche ot godina i polovina da kibicha v toq forum
    Аз ли да знам, или баба Пенка от втория етаж?

Като ще си 'чатиш' с двама трима - недей обижда останалите потребители. Мирувай си и си пиши с тях, не се изказвай по този начин, по който го правиш в тази тема. Мен не ме интересува какво ми говориш, далеч си от идеята да ми направиш впечателение с елементарната си натура. Но позволиш ли си да обидиш потребител на този форум - адиос.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе, няма ли кой да ебе путката майна на ония кенеф Тедо? Ебах го в дрисъка недоносен. Супер взе да ме нервира вече. Уж голяма работа, голямо нещо, накрая не ще да си признае, че изяде хуя! Не е дошъл на срещата за ужас на милионите му форумни фенки.

Прояви уважение, т.2!
    .: machoka :.
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    gluposti gluposti i pak gluposti ... ei za t'fa sa maam!
    Admin-Coki:

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    и как пък сте били на срещата?!
    ние с врачка бяхме там(нали срещата беше на 04.12 от 13:00h?!) и седяхме 15 минути... бяхме долу под моста при Jimmy`s и нямаше никой аз Murderdoll я познавам,ама тя не беше там
    абе,несериозни хора...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    (нали срещата беше на 04.12 от 13:00h?!)
    vij zaglavieto na temata

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Aбе, няма ли кой да ебе путката майна на ония кенеф Тедо? Ебах го в дрисъка недоносен. Супер взе да ме нервира вече. Уж голяма работа, голямо нещо, накрая не ще да си признае, че изяде хуя! Не е дошъл на срещата за ужас на милионите му форумни фенки.
    muhahaha

miloto_girl-4e

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    да де 3ти декември (събота)
    объркала съм се при писането
    LiNkiN4eTo,да излъгах те,че не съм отишла на срещата и знаеш ли защо?!Защото като отидохме и нямаше никой се почувствах супер тъпо и после ме беше срам да призная,че с vra4ka сме били единствените балъци,дето сме отишли
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    мисля че темата се е преизчерпала и...най-добре някой да я заключи...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    miloto дам..точно там беше срещата...
    и честно бяхме с ина там..в 1 и 10 и
    кибичихме на пейките 10-15 минути, решихме,
    че никой няя дойде и си тръгнахме.
    и мери джейн 666 не сме те видяли

абе да ви еба и форумните срещи!
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll

какви пейки те гонят под моста?!
    под моста няма пейки

Guest
    Абе, няма ли кой да ебе путката майна на ония кенеф Тедо? Ебах го в дрисъка недоносен. Супер взе да ме нервира вече. Уж голяма работа, голямо нещо, накрая не ще да си признае, че изяде хуя! Не е дошъл на срещата за ужас на милионите му форумни фенки.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll

какви пейки те гонят под моста?!
    под моста няма пейки
    хубуу де на спирката до спирката има подлез
    до подлеза пейки.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    е вие на много скришно място сте били ...
    ние с врачка бяхме на самата спирка,седнали на едни като колчета
    после минахме покрай тези пейки,ама не съм те видяла/познала

Супер фен
    Град
    e az gledah i spirkata, gledah kol4etata,
    gledah onova golqmoto jelqznoto krugloto na
    spirkata det e...nikoi nqqshe

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    начи сме се разминали за малко ... ама
    ние без това имахме после work, дойдохме само за 30-40 мин . , т.е толкаво щяхме да седим,ако имаше някой там

Повече от фен
    Град
    HELL
    Аз бях на сините стъпала , гледах на моста , гледах под моста , гледах спирката , немаше никой , пък и никой не ме заговори , все пак аз нема как да ви позная ...
    Всички казват , че са били там , амаааааа много странно как аз не съм видяла никой ...
    Стоях от 13 без нещо до почти 14h ...
    И биех МНОГО на очи ... нема начин да не сте минали покрай едно високо чернокосо доста тежко гримирано момиче с много вериги на врата си , и да не сте го забелязали ..
    Ама всичките сте ТОЛКОВА несериозни , че нема на къде ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си