- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- 3 ДЕМЕКВРИ 13:00
i kak stana taka 4e si4ki ste bili na edno mqsto a nikoi ne e vidql nikoi
mary_jane_666,ти си могла да отидеш и на Витоша,ако искаш, да наблюдаваш спирката![]()
![]()
+ това не може да е нямало никого,защото спирката е адски използвана и винаги има хора на нея(демек под моста,където беше срещата),такаче не знам как си забелязала,че е нямало никого ...![]()
LiNkiN4eTo,просто ние с врачка бяхме на самата спирка,а Инка и била леко отстрани,за mary_jane_666 да не говорим къде е била![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хаха, кви сте жалки всички, един под моста, друг на моста, трети на 100 метра отстрани, отгоре, отдолу. Ще рече човек, че нарочно сте се разминали. Вие телефони немате ли ве? Звъниш: -Къде си. -Ясно е са ще се намерим. Ама не, ще се чакате на майната си и накрая всички обидени, а то доколкото чета всички са си виновни сами.
Всъщност не ме ебе за тази среща , аз отидох заради съвсем друга среща на BG freaks и метълбг , и си изкарах супер .. то ващо и среща не може да стане ...Кой е бил този гений да определи срещата на моста или под моста ли незнам ...
![]()
И то в 13h хахахаха ... мислехме с моя приятел да ви водим на сладкарничка .. ама той каза че не пускали скинари и метъли тей че не стафа ... нищо другия път ше се облека в розово белким ме видите![]()
Даже ше кажа на скина да си пусне косаДа не се уплашите не за друго
Както и да е ..
![]()
ма ти си била мноу по-зле отколкото си мислех...Първоначално написано от mary_jane_666
и аз бях този гений.и срещата беше ПОД моста.
ти като си тъпа и чакаш на другия край на моста не
мой проблем, нито на милото гърл нито на който и да
е друг.
поне си си изкарала доре на метълбг срещата.
и аз си изкарах добре след моста![]()
hahaha mnou qsnu.. boza rulzz! 6to nekfi probs s tfa 4e si izkarvam dobre s limonada i boza?Първоначално написано от mary_jane_666
basi zleto.
mary_jane_666,всъщност права си![]()
добре ,че не си успяла да запомниш къде е срещата и да дойдеш![]()
![]()
![]()
мен само ме е яд,че не съм скифтала Murderdoll,ама нищо - следващия път![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Едно по-весело мнение да видя.Първоначално написано от mary_jane_666
А зк'во още пишете в тая тема !? Всички се оказахте шматки..дори и мърдъра дет е от по-свестните. Ама спокойно бе..той форума е тийнеджърски такаче няма как да мине без подобни издънкиДа не ви пука.... + - 1-2 нови познати се тая
Ае..и другия път дано напрайте нещо![]()
Достатъчно.
Темата се изчерпа.
Следващият път си правете изводите кой-какво и кога. За хората - също.
Приятен ден желая.