яхахах много съм щастлива от факта , че заради мои 2 изречения има цяла тема и толкова караници...

начи първо искам да кажа на exploitedteen и Worthless, че никога не съм твърдяла че Линкин Парк за метъл и щом ги слушам - съм метълка..

няма да се повтарям с предните мнения за това ще кажа че подкрепям

Цитирай Първоначално написано от rosskata
Аве не ви ли писна да занимавате форума със своите велики метълски особи... Ок, метъли сте, ок, това ви прави велики, ок, всички трябва шапки да ви свалят и нека всички чалгари да мрът... Уааа, вий сте моите идооолиии... Метъла е ДЪ ОНЛИ Уан Музик ЪФ ДЪ УЪРЛД...

Доволни ли сте сега?? Или можеби трябва още нещо да направя??? Или можеби никой от форум няма право да изразява мнението си относно метъла?? МОга да напълня поне една страница само с ваши мнения относно колко е тъпа чалгата, колко е смотан рапа, колко са малоумни всички дето го слушат , колко нямат мозъчни клетки и т. н.

Всеки си има право на избор и лично мнение. И моля ви, стига сте натрапвали вашето мнение на другите. Вече разбрахме че сте ДЪ БЕСТ.

Пор, ти кефиш

п.с Ей честно, ако всички метъли бяха скромни като вас, щях да ги мразя... Добре че не са... Има някои , които зачитат и чуждия избор,без да плюят наляво и надясно- и съм доста близка с такива хорица (тва за тез, дето ще се опитат да ми доказват, че аз не че се дразня от самовлюбените им изказвания, не , за просто мразя метъла и метълите
Цитирай Първоначално написано от machoka
Когато някой започне да парадира с това, че видиш ли е 'метъл' /боже, колко сте далеч от това понятие/, ми става ясно що за 'метъл' де..

rosskata - респект.
Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

или пък разни необразовани хора да ми разправят, че виждаш ли метълите не се къпели и т.н., имам доста такива приятели и все се къпят, за разлига от разни чалгари мазни, които си мислят, че гел+парфюм=къпане
Пак почва обичайното пусване на чалгарите...
Не разбирате ли,че всичко опира до самия човек,а не до музиката която слуша ?
Има и вУнливи метЪли,има и вУнливи чалгари...
И вместо да се води няква дискусия, всички както винаги почват със глупостите-кой бил по миризлив,кой бил по-тъп...уф. Продължавайте да определяте хората по музиката която слушат...ще се оправите...
В тази тема пак ще има само караници,спорове и скандали и няма да се стигне до никакъв консенсус...
Различни хора,различни интереси!
Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
оф боже бе що сте толко зле?
до кфо ше доведе тая тема осфен до
малко караници(или не чак толкова
малко)остаете си чалгарите да си
мажат гела и парфюма, метълите да
си се къпят или не се къпят,
хипитата да си..хипарстват...и
лягайте да спите...
бтв познавам хора ,които не различават пънк, хардкор и метъл, за тях експлоитед, блинк182, корн, диму боргир, вендета са едно и също.
пък то и аз не различавам различните видове чалга
или рап там... абе незнам кфо пиша остаете ме на
мира
айдеее мир да има и радост в косово муаххахаха