.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Guest

za.......SEXFANTAZIITE

STE POPITAM VSI4KI REGISTRIRANI TUK/pod4ertavam-registrirani/....

SPODELETE NAI-SMELATA SI FANTAZIA,SVARZANA SAS INTIM PREJIVIAVANE))))))SIGUREN SAM 4E VSEKI KRIE NESTO NESPODELENO V SEBE SI)))))

mi..az taka kato parva..bez da se hilite..mnogo iskam priqtelq mi da me varje za edno leglo i da prai kakvoto si poiska s mene
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Guest

congratulirions for SneJna_))))))

bravo baby....mnogo obi4am momi4eta ,koito sa iskrenni...ami pomoli go da te varje..kakvo tolkova)))Sexa po toia na4in e nesto...RAZLI4NO))))) :P

6te vidim kakvo 6te stane..moje i da go pomolq
    обърна да млъкне!!

Guest

ami...

SneJna_

skoro biah s edna kaka....beche varha...varza me za edin stol u tiah...razete mi s beleznizi i otzad,zad oblegalkata,sedna varhu men....gola..strahotia...A ZA ADRENALIN..DA NE GOVORIM))))Posle pak az ia varzah za samoto leglo....dumata e.....VALNUVASTO)))))

de da go znam moq dali 6te mu haresa..da ne zemi da mi se upuli nqkvo takova stranno i..
    обърна да млъкне!!

Голям фен
    Аууу...аз си мечтая за Вин Дизел Обожавам гооо!Заради него гледах смотаното Бързи и Яростни!!ОБОЖАВАМ ГО!!!Ауу...ако ми падне нема да го пусна да си ходи - ще го хвана за водомера и ще го завържа за себе си хаххахахаахааа
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Интересно... на мен мечтата си ми остава секс в поза ездачка, ама с много диво момиче, което знае какво и как да го прави ех...
    Don't hate me, I'm just blind.

Guest
    iskam da go napravq s priqtelq mi po sledniq na4in :
    toi da me 6iba dokato az qm ne6to ne6to sladko i posle kato svur6i v ustata mi da my se izpliuq zqedno sus spermata v negovata i da se celuvame.... celuvame i majem sus sperma

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ще ми хареса да ме върже за леглото и да прави каквото иска,като сме някаде на вън да я хвана и притисна към стената,да разкъсам дрехите й.Друго когато го правим на задна прашка да я хвана за косата(това не е кой знае какво,но за мен пак си фантазия).

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    Интересно... на мен мечтата си ми остава секс в поза ездачка, ама с много диво момиче, което знае какво и как да го прави ех...
    Kaji poveche

Guest
    na men nai-vurlata mi fantaziq e da se izpraznq na liceto na nqkoq, svurshval sum v ustata na momi4e, no ne i varhu liceto, mnogo me vazbujda misulta

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    При спасяване при пещерняците спасителят и жертвата докато оправяш въжетата, осигуровките, самохватите .... и застават един под друг и така висят на въжето.....че ми е много интересно дали е възможно да се направи нещо "по-така" на това място

Ако имам снимки може д пратя

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Ще ми хареса да ме върже за леглото и да прави каквото иска,като сме някаде на вън да я хвана и притисна към стената,да разкъсам дрехите й.Друго когато го правим на задна прашка да я хвана за косата(това не е кой знае какво,но за мен пак си фантазия).
    mai 6te si dopadnem
    обърна да млъкне!!

Супер фен

Sram me hva6ta da si priznaq

P.P. mai i az 6te si dopadna s xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    de da go znam moq dali 6te mu haresa..da ne zemi da mi se upuli nqkvo takova stranno i..
    Де такова момиче всеки му

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    6to be i ti li ima6 takiva fantazii
    обърна да млъкне!!

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>

:}

Mi i na mene toq variant sas zavyrzvaneto mi haresva , no na glavnata mi fantaziq e za Sex na plaja:} .Ama na brega nali.. i da e prez no6tta , na nebeto da ima luna..i t.n.t.....

Град
    Sofiq Grad
    Нещото което скоро си шредставих и изпълнихме!Качих си крака на кухненската маса и той ме лиза от там -много добро.Иначе за нещо което още не съм осъществила е да го завържа и напрао да си скачам варху него... Това което ще ви кажа може да ви се стори мн тъпо ама мн пъти съм карала гаджето ми да ме изнасилва
    Бъди Горда В Любовта
    Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !

az si mechtaq za edno momche ot drugiq klas a kvo mu mislq po dobre da en akzvam che me e sram govorq v reda na izplanimoto a ako e nehsto detoe smoa v glavata mi mislq si za vin dizel

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    6to be i ti li ima6 takiva fantazii
    Ела да ти покажа ( Това в кръга на шегата )
    Ммм иначе съм се замислял над такива работи ...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    лелее...ми те моите фантазии са подобни на тези които са писали другите преди мен...мммм искам приятеля ми да ми завърже ръцете и да ме прави каквото си поиска ...или пък да правим секс на кухненската маса...

ааа сетих се още нещо!

с него много често ходим на разходки извън града и искам някоя вечер да се отбием в някой крайпътен мотел и да прекараме там нощта
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest

Bravo...)))

Dotuk..temata se razvi PERFEKTNO..no mojete i oste....
    Eto oste nesto ot men...
    Slu4kata e istinska i e mi e razkazana ot moi priatel,na kogoto niamam pri4ini da ne viarvam..dokolkoto go poznavam...
    Deistvieto se razviva v edna ot golemite plovdivski diskoteki-SANTO!!!!
    Ta v razgara na kupona...sled prili4no koli4estvo izpit alkohol TOI vijda 4e TIA,koiato e po goliama ot nego dosta go sledi s pogled....
    Sled FLIRT s O4I....tia tragva kam serviznite pomestenia,kadeto e i toaletnata...4asa e okolo 2.00...
    TIA vliza v damskata toaletna,a TOI bez da se zamislia ia sledva...za negov kasmet vatre niama nikogo....i poznaite kakvo se slu4va...DAMATA vadi beleznizi.....zakop4ava ednata raka na sastisania TOI.....buta go da sedne varhu toaletnata 4inia/pod4ertavam TAM e mnogo 4isto/....izviva razete mu nazad i go zakop4ava za trabata na kazan4eto.....sled tova si vdiga polata i TOI vijda 4e TIA e bez gasti4ki.....navira mu pussito si po4ti v ustata...i sled kato ia lije izvestno vreme TIA...se navejda ,razkop4ava go...svalia mu pantalonite i slipovete do kolenete i go..nalapva)))Pi4a kazva 4e takova udovolstvie nikoga ne e imal....
    Sled kato go nadarvia do prasvane....tia go obkra4va i si go vkarva zelia do dano....BILO E DIVO I PARVI4NO....TOI e siguren 4e podobno nesto,takav sex se slu4va vednaj v jivota na 4ovek...ili ne se slu4va.....

Guest

hm...

mai poslednata istoriika ne vi se ponravi....

Град
    Sofiq
    A pak az gledah kak edni se ebaha v TRAFIK v studentski grad.S gadjeto zapo4nahme da se tseluvame i az zapo4nah da go opipvam dosta qko.I mu predlagam da izleznem na van i da si namerim nqkoi vhod v koito mojem da se iz4ukame,no vav tapiq Studentstski grad nqma6e nito edin otvoren vhod a navan e super studeno i taka nakraq re6ihme da se podslonim pri edni stalbi otstrani na bloka na zavet pone da badem.Misalta mi be6e da se iz4ukame tam ama mi be6e super studeno i ve4e ne mi se e*6e 4ak tolkova,ama nali sam go izkarala vikam si pone edna **irka da mu napravq.Sled tova toi mi kaza 4e e bilo varha,a az po4ti osa6testvi6 me4tata si!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си