най после решиха нашите управници едно правилно нещо тоест да няма матури до 2009г.
честито на всички който ще хванат.
горко им на тези който са първи с матурите!![]()
da smetna:Първоначално написано от svetla_88
9klas sum taq godina!
emi ne moga da smetna!Az 6e karam li maturi,be hora?
amii az zavur6vam daskalo 2009-ta godina..
kvo 6te se izmukna li ili 6te sam ot tezi,deto purvi 6te karat maturite?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
eii az sum 2008))nqma gi fana
SORI,GOTVI SE ZA MATURI!Първоначално написано от miloto_girl-4e
Segashnite 9-klasnici 6te sa purvite "6tastlivci".Xixixi chestito![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
Аз 2007 живот и здраве. Измъквам се![]()
Abe sigurni li ste 4e ne e do 2009 godina vklu4itelno?!Ujas az sum 9 i sum ot purvite![]()
male super az sam 2008 i nema da imam maturi ...da ni e jiv i zdrav ministara za tova![]()
Е аз съм 2007 и ще и добре ако и мене ме прескочат матурите, ама все пак не се радвайте телкова! Те всяка година ги сменят, така че по-добре си имайте едно наум
Първоначално написано от svetla_88
СТРАХОТНО аз няма да имам матура!
![]()
![]()
Neo Metal RulZzZ!
Аз отървах матурите и съм сред щастлижцитетия дето са 9-клас още от сега да почват да се готвят,че както се говори...няма лесно да се вземе тая матура
![]()
az pyk zavyr6vam 2006 aaaaaa basi typoto![]()
Не бързайте да се радвате, вярвайте в просветното министерство- винаги могат да ви зарадват с някоя простотия в последния момент...Между другото, аз съм учила при 6 различни министъра по 5 различни програми... Така че - има време, може да го сменят тоя министър , а следващия да е на друго мнение...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Оххх, да дано да отменят матурите със сигурност и да не изникне нещо, че незнам как ще се оправям и с кандидат-студентските изпити и проклетите матури. Те не са чак на такова високо ниво, но това е допълнителен ангажимент просто..
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Брей и аз съм родена на 12 декември...Първоначално написано от Murderdoll
По темата - Май няма да имам късмет ... бе направо си немам в случая...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
nema maturi kopeleeeeeeeeeee))))))))))))))))))))
xaxa az sam 10 klas i 6te zavar6vam 2008g !
AMA mia 6te darja matura na frenski ezik.
Za ezikovite gimnazii vaji li matura po daden ezik ?a
ROCK will save the world
Супер!!!Много се радвм,че няма да има другат година матури,защото яко щяхме да загазим!2007 е щастлива година![]()
Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!
2008 zavurshvam i nema da gi hvana maturite (za moe shtastie)![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
e tva 100% li e sigyraciq.Maiko kak se radvam 4e 6te otarva kojata az zavar6vam 2007 i ako nqma 6te e super.Iskam da popitam vqrno li e 4e ministara na obrazovanieto imal nqkakva rodnina det my se padala tam nqkva i za radi tva 6te se otmenqt do 2009;]
Първоначално написано от Pepsi^
Мамка му....в момента съм 9ти клас....но съм 89 набор и трябва да съм 10ти.( не съм повтарял, а бях в чужбина)
Майкооооооооо как се преебах злобно!![]()