Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
МОЛЯЯ??Абе ти ъкъл имаш ли ве, педераст! А от кога МОМЧЕТАТА знаят, от какво разбират МОМИЧЕТАТА???Бас ловя, че единственото, което РАЗБИРАШ ОТ PC е, как да си пуснеш заспалата, пуберска CS!!
Само не се опитвай сега да ме убедиш, че разбираш от игри. Най-малкото ще се изложиш...
Футбол, компютри, коли...това се се мъжки теми. Може само да си изкажете личното мнение като "харесва ми" и "не ми харесва". Това да, но ти директно казваш, че даденото нещо е тъпо, след като грам представа си нямаш по темата.
Заинтересувай се малко, разгледай сайтовете за игри и ще видиш, че играта има оценка 9/10...Това не ти ли говори нещо ??
Мойто момче, просто не знам какво кажа на толкова изостанала персона, като теб....
1. Ако не си се усестил, живеем във 21ви век и още преди няколко века е отменен половия расизъм, тъй че в момента наистина силно крещиш, че си яко назад с материала.
2. Хич не си мисли, че щот съм момиче не разбирам от PC, ясно ли е??Игри малко играя, щот имам мааалко по-важни занимания и имам личен живот, но макар и да не съм "геймърка" на доста игри ше ми лижеш петите.
3.Въобще не ме интересува оценката в некви си сайтове. Аз казвам, че на мен не ми харесва и че за мен е ТЪПА!Ако ти си водиш мнението, спрямо мненито на останалите, значи определено не си толкова голям разбирач, за колкото се опитваш да се изкараш.
4. Това, че съм момиче не ми пречи да те бия не само на компютърни игри, ами и по доста други работи...няма да изброявам, че ше ти се засегне крехката мъжка гордост и пак ше заръсиш некви глупости и съвсем ще се изложиш