.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

кислородна вода

как става изрусяването с кислородна вода плс кажете ми как и дали е вредно

Голям фен
    Град
    големото село софия
    не е вредно, обаче ти трябва силно слънце, а в момента не виждам да има такова...
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    не е вредно, обаче ти трябва силно слънце, а в момента не виждам да има такова...
    ок ама попринцип как става???

Град
    сладкия свят
    stawa li da si izrusi6 kosta s kislorodna woda????????
    Да бях красивa като роза,сред твоите цветя,бих дните ти дарилa с вълшебна красота ! щом искаш роза ще ти дам!Вземи сърцето мое да разцъфнеш там.

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от MiNi^^KeKc4e
    stawa li da si izrusi6 kosta s kislorodna woda????????
    ne 6te ti stane gadna i moje bi rijava,proskubana i tn mnogo zle stava,
    sega mislq 4e ima dostatu4no boi i ocvetiteli ta da se izpolzva kislorodnata za tazi cel

Град
    сладкия свят
    изушава ли се или какво???щото мн изкам да съм руса ама майка ми не ми да ва да се боядисам,аз съм мн светло кестенява
    Да бях красивa като роза,сред твоите цветя,бих дните ти дарилa с вълшебна красота ! щом искаш роза ще ти дам!Вземи сърцето мое да разцъфнеш там.

Супер фен
    Град
    sofia
    6tom ti e svetla kosata moje i da se polu4i ne6to, pitai v aptekata ot kolko procenta da si vzeme6 kislorodnata slaga6 amonqk i maca6, posle ako ima6 laika svarqva6 malko i si plakne6 kosata s neq ne ti davam nikva garanciq kakvo i kak 6te stane , no az predi 100 godini taka si q opropastih kosi4kata
    Sega si se boqdisvam i e extra nito mi pada kosata nito e proskubana,no 6tom kazva6 4e tvoita e svetla moje i da stane.
    Uspeh vse pak

Град
    сладкия свят
    за да ме е шубе дали няма да ми стане нещо на косата

Град
    http://christinaaguilera.com/
    аве аз от доста време използвам за изрусяване кислородна вода и за пръв път чувам, че тряа силно слънце!
    няма такова нещо! Кфо общо има слънцето?!

Супер фен
    Град
    sofia
    slunceto po princip e za da te hvane po-hubavo kislorodnata voda ne za drugo

Град
    http://christinaaguilera.com/
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    slunceto po princip e za da te hvane po-hubavo kislorodnata voda ne za drugo
    ааа ок
    10х за инфото
    ама може и без него

Град
    too far awey
    Педи години пробвах да се изруся с кислородна вода и се получи много слабо изсветляване, а и моята коса е много светло кестенява. Нямам спомен да ми е горяла косата или да ми се е изсушила и не е чак толкова страшно. Като си решила пробвай, но едва ли ще постигнеш очаквания ефект. Има колкото искаш бои за коса и невиждам смисъл да се мъчиш да правиш нещо по този начин. Аз например ползвам "bleach" боя със супра. Вярно, че гори, но пък става бяло-русо. За да не изгори косата чак толкова когато се изрусява (независимо по какъв начин), ще си вземеш "Синьо мастило" и "Течни кристали" за коса разбира се, продава се в почти всеки магазин за бои. А най доброто е да отидеш на фризьор и да не си правиш експерименти сама.

Guest
    ami az go probvah tva s kislorodnata voda i amunqka i nese polu4i mn dobre

Guest
    А горе долу след колко време пак почерняват косъмчетата?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А горе долу след колко време пак почерняват косъмчетата?
    Направи си нова тема, тази е стара и едва ли някой ще обърне внимание на въпроса ти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си