- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- край на пубертета кога?
Здравейте,
бих искал да ви попитам кога по принцип свършва пубертета при момчетата? а да се надявам намалява и омазняването на кожата, защото полагам много грижи за да се спася от този ужас, но явно неговият край ще дойде и с края на пубертета![]()
Благодаря на отзовалите се!
Ми някаде към 20 година.
Neo Metal RulZzZ!
Пубертетът свършва около 20-21 годишна възраст. Тогава се очаква да спре не само омазняването на кожата ти но и акне(ако имаш такова). Като цяло организма спира да се развива с такива големи темпове както досега и е далеч по-приятно преживяване
а аз все си мислих че това е 18 годишната възраст![]()
![]()
![]()
![]()
TAKA E ! NQMA KAKVO DA SE LUJEM NA 18 SVUR6VA PUBERTETA!ORGANIZMA PO4VA ESTESTVENIQ PROCES NA STAREENE KUM 16,A PATKATA NA MUJA RASTE DO KUM 20 GOD VUZRAST!Първоначално написано от Анонимко
haha tva ne zna4i 4e na 18 godini 6te ti spre omaznqvaneto na kojata..poznavam mnogo na 18 19 deto o6te si imat akne
Мамка му и животпочти на 18 съм, но определено акнето ми е по-малко отколко на 16, но все пак се супер дразбещо, защото си мисля, че това е проблем при заформянето на една връзка...какво ли не съм пробвал, но просто средствата намаляват за известно време целия процес, вече почти съм се предал и чакам този ужас да свърши, само си почиствам лицето вечерно време и сутрин, за да не се умазнява...иначе гела е на Нивеа, ползва ли ли сте го, той е един син...