- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво виждате тук?
Това по средата е жена с черна качулка? а какво други виждате на снимката? как бихте разтълкували самата снимка?
![]()
izrud![]()
Ami gluposti ob6to vzeto...
ImennoПървоначално написано от Анонимко
Абе готин грим, ма можеше да е по наситен и по разтекъл се покрай очите и устата и разбирасе по-бяло лицеПървоначално написано от databg user
![]()
Neo Metal RulZzZ!
Кви са тея изродщини ве??Нямаш ли си друга работа...![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
uhapala si e ustnata i i te4e kryv![]()
Това по средата е жена с черна качулка? а какво други виждате на снимката? как бихте разтълкували самата снимка?
[/quote]
Каквото и да е това е грозно!
mn mi haresva taq snimka [;
I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
I may not be perfect, but I'm always me!
izvrateno
Mечът - символ на войната, самата дръжка и обстановката, качулатият човек зад нея я правят воин на злото. Кръвта от устата й е смърт, т.е. тя убива, останалото е ефекти. МОже би трябва да се вземе под внимание, че тя е светла на фона на тъмнината - може би означава нещо , т.е. тя със сигурност се откроява. По-скоро ми изглежда изключително зла, отколкото да носи нещо добро в себе си, както обикновено ги правят напоследък героите. На мен ми харесва. Картината е добра, защото е достатъчна, за да те развълнува по определен начин, дори да те изплаши (е не на сериозно, разбира се).
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами тя е с качулка-т.е. като войн,вляэъл с меча си в катедрала(пейэажа отэад е като в катедрала).
Зла е определено.Това си проличава от силно подчертаните и очи и яркото червило.Светлината,която оэарява бледото и лице е от меча.Това не е обикновен меч.Може би е с магическа способност.И това е общо вэето.
П.С. Картината е много добра наистина!
Kво виждам?! ми ддз на няква жена мяза ама др не мога да кажаПървоначално написано от databg user
Kefi me...Първоначално написано от databg user
![]()
яка е снимката ама аз не виждам
нищо друго..само надпис и мрак![]()
Аз в първия момент като видях темата и си помислих, че става въпрос за онея картинки, които всъщност са 2 картинки в 1 .. Не знам дали се сещате за какво говоря.. И се мъчих ли мъчих да открия каква е другата ама тя явно липсва..Първоначално написано от Tedka-Medka
Както винаги нещо не съм разбрала както трябва ..
![]()
emi niakfa macka i niakfi ka4ulati agenti zad neia...![]()