- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- просто вашето мнение
exploitedteen
Да, определено има резон в думите ти, но нещата могат да погледнат и от друг ъгъл.
Мен не ме притесняват момичета с дрехи, пъхнати в обущата.. И като цяло, не се вглеждам чак толкова с какво се обличат, разбира се стига да не са 'метълки' в истинския смисъл на думатаПък и тогава не ми допада просто стила им на обличане, една песъчинка в представата ми, изграждаща човека като такъв.
Разбира се, че оценямва нещата спрямо моя мироглед. Това, което не правя е, да зачерквам толкова лесно нещо като грозно и неестетично, като тебТова, което не го разбирам, не го наричам неправдоподобно
Световните водещи имена в модата признавам, че са всепризнати.. вярно, шантави идеи имат, но това са хората, които движат световната модна тенденция всеки сезон, така че уважвам тяхното мнение, дори да ми изглежда глупаво и несериозно.
Em macka pyrvo 4estitka za botu6kiteSpored mene si gi nosi taka, kakto na teb ti haresvat-znai 4e kvoto i da napravi6 vinagi 6te ima 'za' i 'protiv' taka 4e izbora e edinstveno tvoi
Носи си ги и да не ти пука от мнението на другите!
А и не си ли се замислила дали не ти завижда![]()
In dreams there are no rules...
Kvi sa teq,gluposti,be?!
Pak me hvana super mnoo qd![]()
Kvo kato si navira dankite v botu6ite,neina si rabota,kvi sa teq ,deto 6te kazvat ,4e ne e dobre i 4e e 4alfarsko.I 4algarsko da e,KAKVO VI VLIZA V RABOTATA?Vseki ima pravoto da si izbira kakvo 6te oble4e i v kakvo se 4uvstva komfortno!!!Vsi4ki se izvadiha golemite razbira4i i kritici!!!!
I az ne haresvam na4ina na obli4ane na mnogo hora,no uvajavam izbora im i mnenieto im,ne moje nikoi da nalaga svoite vijdaniq na drugite!!!!!!Bydete malko po-tolerantni,v 21 vek jiveem!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
А така!Първоначално написано от chupacabra:)
![]()
Само да спомена, че днес специално гледам само за това в училище и повече от половината колежки бяха така - с дънки в ботушите - различни видове ботушки, но дънките в 90 % бяха вътре..![]()
za teb e taka!qsno!uvajavam mnenieto ti naistina,no ako na nqkoi mu haresva taka-nqma problemi,vseki trqbva da obli4a kakvoto si iska!Първоначално написано от exploitedteen
razrovi se iz mneniqta mi i vij dali sym kazala za metalite ili za koito da e bilo drugi ne6to lo6o.Nali vseki trqbva da uvajava drugiq?!I vseki trqbva da uvajava 4ujdiq izbor.Tova,4e teb primerno ne te kefi,ne zna4i,4e e grozno,za drugi moje da e grozno primerno ne6to,koeto ti haresva6,nali?
Zatova vseki trqbva da uvajava drugiq i da ne nalaga mnenieto si
ami men li4no ne me kefi![]()
daje mi se strua super gadnu i ednakfu..
eto ti snimka na edin model ot saita na victoria seccret.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
Imenno (:
P.S.: Az vse pak bih izkarala 6ibanite dunki ot botu6ite (: Teq dni govorq samo za dunki v botu6i! Navsqkude s tva me zanimavat!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
moje da e marka za belio,no ve4e izrabotva mnogo drugi ne6ta-drehi,obuvki,aksesoari!porovi se iz saita ,za da vidi6,4e sam prava!Първоначално написано от exploitedteen