- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От какво имате нужда?
Имам нужда от топлина,разбиране и нежност.Имам нужда от любов и подкрепа.Имам нужда от една прегръдка и една целувка.Имам нужда от един поглед.Имам нужда от една усмивка.Имам нужда от най-добрата си приятелка.Имам нужда от момчето,което обичам.Имам нужда от късмет,от повечко време и от малко почивка.Имам нужда да изляза и да се забавлявам цяла нощ.В излишък са ми ученето и черните мисли.![]()
Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!
Имам нужда от малко нежност в сивите си дни.. хъх.. излишак - като че ли нищо![]()
За момента от повече приятели, гадже и нов компютър
Тъпо е да ти казвам от какво имам нужда,имам нужда от много неща,това е нормално(нали) но и да ти ги кажа какво?...нима можеш да ми ги дадеш или пък ще ми обърнеш внимание?мм не мисля...Истината е в това,че ако имаш нужда от каквото и да е било по-добре направи нещо за да го получиш,а не да се оплакваш(примерно) наляво и надясно и да просиш внимание и грижи по тоя тъп за мен начин.
В момента имам нужда от някой, с който да си поговоря :P
Попринцип ... ммм не се сещам от какво имам нужда![]()
В излишък имам... контролни и неща за учене![]()
samo ot LUBOV !!! ot ni6to drugo !
v izli6ak imam skrita muka i ot4aqnie![]()
![]()
![]()
ot lubov i nai-ve4e ot podhodqshto mom4eПървоначално написано от machoka
![]()
имам много,но се и нуждая от много.Нуждая се от моето момче(с което се разделихме) и от най-добрия си приятел(с който се скарахме).За кратък период,загубих най-важните момчета за мен и определено имам нужда от тях.Нищо друго не ми е необходимо...
В момента се чувствам....загорялаох...още преживявам последната ми връзка...аз след нея имах няква "връзка" с едно момче от моя блок, ма нищо не излезе
(имам нужда от малко мъжка плът до мене...
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Сега имам нужда от ТОПЛО време...и една чаша чай, защото нещо съм настинал.![]()
Имам нужда най-вече от промяна....Не знам каква,но нещо просто трябва да се промени...Май искам някаква промяна във външния си вид...В момента съм зациклила на едно място и това никак не ми харесваИмам в излишъъъък...Не мога да се сетя...По-скоро не ми достигат някои неща...Имам доста да уча...
*ThE~WorLd~Is~MinE*
О само ми дай кило чадел, партита, бележки за даскало и некой,с който да си лафа![]()
Та сега по-сериозно...ами не смятам,че нещо не ми достига-в смисъл аз съм доволна от тва,което е сега...само малко повече амбиция да имах и по-малко мързел...![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Имам нужда от мноого неща.Най-много от Анжела и Сашо (и 2мата не съществуват,тоест сигурно съществуват,не ги познавам((развинтена фантазия имам)))и от 6та от тотото - няма да ми се отрази зле.Хм,и здраве и любов в семейството ако има всичко ще е Ок,но ще ми стане еднообразно и скучно,така че май нямам нужда от нищо :P
na men mi lipsva lubovta,obi4ta i sarceto na edno mnogo hubavo momi4e za koeto jiveq i kupneq
dano namerq klu4a za da otklu4a patq kum sarceto i
tova mi e me4tata i ve4e ne izdurjam bez neq ne moga i ne se 4uvstvam kato 4ovek.![]()
ROCK will save the world
От какво имате нужда най-много в живота си?- Време,
организираност, внимание може би. Основно първите две неща, а и сили да се боря срещу всичкия тъпизъм плъзнал наоколо.
Също така, какво имате в излишък?- Нерви, недоспиване...такива неща
Give me your best shot motherfucker!
Имам нужда от свободно време, но като се замисля не чак толкова. Имам нужда от саунд карта и Горгон да е отворен. Имам нужда от сън и от лед за цицината на главата ми. Имам нужда в момента от спокойствие.
Имам в излишък малко нерви и сандвичи.
Кекекекеккекек
Saatana vittu perkele hate crew!
Imam nujda ot malko pove4e svobodno vreme,koeto da prekarvam s lubimoto sa6testvo i sili s koito da se spravqm s u4eneto..
V izli6ak imam mnogo nervi,kontrolni i izpitvaniq...
Първоначално написано от korn___
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ne mi kazva6 4e strada6 ot su6toto kakvoto i as ...Първоначално написано от Worthless
And I wish there was something
Please tell me there's something better
And I wish there was something more than this
Saturated loneliness![]()
![]()
i as su6toПървоначално написано от lina15
![]()
![]()
no znam kolko trud e metnala maika mi i za tva 4e si e dala jivota za men i za brat mi ot 4asti ... moje li da q predada taka
![]()
![]()
само и единствено от kellybundy: http://www.teenproblem.net/f/profile...profile&u=3813