.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от JoInTcHe
    Цитирай Първоначално написано от Г0ст
    The Exorcism of Emily Rose
    Днес го гледах ... не е зле
    Само " не е зле"

P.S. Къде си го гледал
    У нас,на компа,що?
    А довечера ще гледам SAW 2 и дано е по-добър от SAW ....
    П.п И м/у другото съм го гледалА
    Е добре де.Ти от някой международен торент тракер си го дръпналА (данеби да се обидиш пак),защото в BG него още го няма.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Седи де ... В Благоевград е по кината
    И не съм го свалила,един приятел ми го даде на диск
    А иначе за онфа.. не се убидих ама да си кажа
    I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Е добре де.Кое е това кино в този толкова скъп на сърцето ми (с добро чувство го казвам) град,който е пуснал тоди филм още преди софйиските кина да са го пуснали.

Поправка:Тoкущо проверих в един сайт и вече са качили известие,че го дават по кината.Може проблема да е бил и в сайта (programata.bg) и затова да съм разбрал толкова късно.Както и да е.В събота вечерта (8-9) да знаете че съм на кино

P.S. Е тоя филм се явява нещо като следващата част на The Exorcist (ако се сещаш) или се лъжа Поне на мен ми заприлича на негово продължение.

Супер фен
    The Exorcism of Emily Rose го даваха преди седмица в Арена в София
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Г0ст незнам дали е продължание на Exorcist: The Beginning,но The Exorcism of Emily Rose определено е по-добрия и даже пишеше,че е по действителен случай

Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    The Exorcism of Emily Rose го даваха преди седмица в Арена в София
    Може,но несъм всекиден на кино и съм пропуснал да разбера,че е излезъл.Попринцип следа нещата от интернет и ако излезе нещо добро отивам да го гледам.А отностно Exorcist: The Beginning - ми честно казано на този филм се похилихме доста на моменти с приятелите ми.Особено оная като накрая в пещерата седна върху тоя мъжа и започна да му разправя "Fuck me,Fuck me" .Както и да е.И на мен ми се видя тоя The Exorcism of Emily Rose да е по-добър.

Голям фен
    Elena v kutiq..Nqma po-brutalen film
    Keep smilin'

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Saw i Saw2
    saw rulira!!!!mnou me kefi toq film ne e stra6en no e suuuuper qk a saw 2 6e mi go dadat da go gedam :P

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    The Grudge - Проклятието... Брр.. Егати отвратителния филм... Но това го казвам защото не обичам ужаси... Сигурно ще хареса на тези дето обичат обаче, щото е наистина страшен...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    sAW II E po qk i ot purviq.Ina4e toq the exorcism of emili rose stryva li si?? Ina4e Tha cave e ebahti bolkyka a tha Descent.. neznam ama ne sum go skivala,dano e ne6to qko.Ama zverskiq film e The Grudge!! Edin frien go be6e gledal i mi razpravq6e 4e ne bil spal sled tva dosta i az ne my povqrvah am sled tva... I Dark Water ne e lo6

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    House of Wax

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    дотук всичките съмгледам, значи не съм изпусналнищо така ли? я тогава кажете някой страшен ма не много нов

amI Saw i Saw 2 sa mn qki film4eta, makar 4e ne sa stra6ni a po skoro psioho-triluri... Ina4e House of Wax e qk film, no ve4e malko stari4ak

IsKaM TvOq EzIk Da IgRaE BrEiK V MoQtA UsTa! I KaTo KoRaBa TiTNiK Da PoTaNe6 MeJdY MoItE KrAkA!!! :P

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    House of Wax e mnogo zle filma gorkiq.Ina4e - pravete razlika m/y ugasi i horro.Znam,4e se prevegat po edin i su6ti na4in,no ima ralika.Stava duma za naprimer SAW i Exorism:The beginnig (naprimer).

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Г0ст прав си!
    М/у другото House of Wax е много тъп филм,изгледах го докрай единствено,защото обожавам Paris Hilton и разбира се заради Chad Michael Murray,който изглежда неповторимо през целия филм.
    А SAW 2 го гледах преди 2-3 часа и е много по-брутален и зарибяващ от SAW 1,наистина си го бива повече

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Обобщение:
    House of Wax - No,no,hell no

The Grudge - филма съм го гледал няколко пъти и на тема ужаси наистина е нещо доста стряскащо (а аз съм гледал мнооогооо ужаси).Филма си заслужава наистина.

The Exorcism of Emily Rose - утре ще го гледам и ще ви кажа дали си заслужава.
    Елена в кутия - несъм го гледал,но може и да го дръпна.Не обещавам нищо.

Exorcist: The Beginning - ми той не е нов,но като цяло с приятелите ми се похилихме на тоя филм на моменти ама то си е невъзможно.Иначе става за гледане и има някой найстина доста стряскащи и напрегнати (макар и за кратко) моменти.

The Ring (Позвъняването) - ми и той не е нов (никак даже),но мисля,че ще ви хареса.

SAW {1,2} - Yeap (yes).Значи тия два филма са добри и съм ги гледал и двата с интерес{въпреки че по едно време на двойката броях лампите на тавана на киното).Моя коментар за тез филми е,че 1 има няколко по-стряскащи моменти,но пък две......абе изгледайте ги,ако сте фенове на тоз жанр.Това е една от малкото поредици филми, при които се заслужават и двете части.Но имайте впредвид,че това неса ужаси,a horror

Ми за тези се сещам засега.Явно те са ми останали в съзнанието

P.S. Scary Movie {1,2,3} - наистина "страшна" поредица, (в оня другия смисъл на думата) въпреки че с три доста изтъпя.

nikol_linka
    Guest
    Predizvestena smyrt 2 (The Ring 2) ZLOTO E DOKAZATELSTVO ZA BOG e tva e super film gledaite go emi drugi stra6ni filmi - pogre6en zavoi teksaskoto klane petak 13

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Хехе, стига с тез бози уе хора... КОйто не е гледал оригиналния "The Exorcist", въобще да не казва, че гледа или се кефи на ужаси... Класика отвсякъде... След него не можах да спя с дни, а въобще не съм от плашливите... И между другото, оттогава почти не гледам ужаси...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Фен
    Град
    сУпЕр сМоТаНо
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Хехе, стига с тез бози уе хора... КОйто не е гледал оригиналния "The Exorcist", въобще да не казва, че гледа или се кефи на ужаси... Класика отвсякъде... След него не можах да спя с дни, а въобще не съм от плашливите... И между другото, оттогава почти не гледам ужаси...
    Иии сериозно ли? за тоя става въпрос нали
    http://www.imdb.com/title/tt0070047/
    Един приятел го има,определено ще се гледа
    Иначе The Ring 1 на мен повече ми харесва от The Ring 2,някак си малко еднакви ми се струват

Повече от фен
    Град
    Варна
    Но имайте впредвид,че това неса ужаси,a horror
    Би ли ми казал каква е разликата между ужас и хорор?

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Но имайте впредвид,че това неса ужаси,a horror
    Би ли ми казал каква е разликата между ужас и хорор?
    Добре бе професоре - horror и психо.Така става ли да престанеш да се правиш на ударен

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    последният "страшен филм"който гледах е "Дяволът в Емили Роуз"-не е много страшен дори на моменти ни беше смешно. ето и малко информацийка за филма:

Жанр: Драма/Трилър
    Година: 2005
    Производство: САЩ
    Времетраене: 118 минути
    Виж също: Официален сайт, Филмът в енциклопедия IMDB
    Актьори: Шохре Агдашлу, Дженифър Карпентър, Хенри Черни, Лора Лини, Кембъл Скот, Том Уилкинсън
    Режисьор: Скот Дериксън
    Сценарист: Пол Харис Бордман
    Оператор: Том Стърн
    Музика: Кристофър Йънг
    Продуцент: Гари Лукези

Сюжет:

В този филм, съчетал психологически трилър и съдебна драма, Емили Роуз e 19-годишна колежанка, която започва да се държи смущаващо. Действията й започват да стават все по-разрушителни и шокиращи, а тя се изразява странно и унищожава всички религиозни символи край себе си. Родителите й са убедени, че в нея се е вселил дяволът, и Католическата църква се съгласява да се приложи заклинателство спрямо младата жена. Отец Мур е натоварен да прогони демоните от тялото на Емили, но момичето умира насред изнурителната церемония, повтаряна няколко месеца. Отецът е обвинен в убийство по небрежност заедно с родителите й. Адвокатката Ерин Брънър е наета да защитава отец Мур пред обвинението, което възнамерява да докаже, че е имало медицинско обяснение за поведението на Емили - тя е страдала от епилепсия и шизофрения. Всичко това води до разгорещен съдебен спор между възгледите за вярата и за науката. Филмът е вдъхновен от истинската история на Анализе Михел - млада германка, починала през 1976 г. след като свещеници от Вюрцбург прекарват 8 месеца в опити да изгонят демоните от тялото й.

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Направо си е тъпичък.Има два,три стряскащи моменти,който имат за цел да те събудят или да те накарат да спреш да гледаш часовника си и толкова.С тия драми от по 2 часа в съда направо убиха всичко интересно.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    House of wax
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си