- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате да получите за Коледа?
до празниците не остава много време така че я си кажете какво най-много искате да получите за Коледа.
а вие какво мислите да подарите на близките си?
кой е най-хубавият подарък който сте давали/получавали?
nikoga ni6to ne sum polu4aval za6toto ne sum malko dete da iskam podaraci ... a na maika mi 6te podarq ... ko da i podarq osven malko avtoritet za tva 4e ba4kam na 20 metra ot neinata rabota i pokazvam 4e sum primeren sinkoito ne e murzel !
Prcalki! As usual (: A moje i mp3 player...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
iguana tva za mene e prelestno jivotno
mi az bix jeLaL ako moje Mercedes SL 500) .... sega malko po-seriozno kato se zamisla edin mp3 player nema da mi doide zle . Otnosno tova , koeto az shte podarq nemam na ideq ne obicham da kupuvam podaraci samo da poluchvam (-:
Az 6e polu4a cifrof fotoaparat
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимкИ в подписа!
/забрана за позлване на такъв!
Ми аз съм казал на наще да ми дадат пари , защото така сам ще си преценя от какво имам нужда и ще си го купя ...
Ami nova kola!
Съвсем сериозно се замислям над въпроса...В момента не се сещам от какво имам нужда но определено няма да откажа да получа нещо оригинално което нямам...абе зациклихНо иначе на мен са ми правили страахотен подарък - дърворезба от гаджето - невероятна красота ви казвам...
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
na mama i na tatko sym pory4ala kozmetika.. a za sebe si ne znam kakvo iskam.. kakvoto mi podarqt vse shte mu se zaradvam![]()
![]()
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!
искам БМВ![]()
Аз принципно искам едно ДВД: "Axel Rose: The Prettiest Star", но няма да го получа, защото не го внасят в БГ![]()
![]()
![]()
Сега за Коеда, Нова година и Рождения й ден (31 декември) ще купя на майак ми една яка Нокия. Сестра ми ще я обзаведа с някое марково блузе, баща ми с някакъв дезодорант.
Най-хубавият подарък, който съм давала, според мен, е последният - на една приятелка й подарих "Кама Сутра". И тя и гаджето й се израдваха съвсем искрено на подаръка. И затова смятам, че е най-хубавият досега.
Аз искам да получа за подарък една успешна нова година, едно празнично настроение и весело изкарване на празниците.
Материалните неща са преходни и не ме блазнят /чак толкова/.
Аз много искам 1 килограм бонбончета от 2 стотинки![]()
Адски са готини![]()
Не се ебавам!
az iskam da polu4a Istinska celuvka ot edno momi4e koeto moje da me raztopi s pogled!![]()
az za minalata koleda polu4ih MOTOR ama toi be6e i za rojdeniq deno6te mu se radvam!
taq koleda iskam da polu4a knijka s A kategoriq ama mnogo iskam ! xax trqbva sam da si q podarq mai
ROCK will save the world
парцалки.долнище са сноуборд.парфюм на келвин клайн
Искам да получа кинти. С тях мога да си купя разнообразни нещица като най якото от тях може да е един двигател на който най накрая да пише "нисмо"
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Ами искам и тази Коледа, както и миналата да ми дадат 200-300лв и да си зема разни парцалки))Аз мисля да купя на мама един страхотен комплект шапка и шал, които видях във каталог на Шанел
А на баща ми, най-вероятно, ще му купя или кожени ръкавици или часовник...на брат ми ще му взема едни СТРХОТЕН пуловер, за който събирам от лятото на сам, щото е майка си и баща си...
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
takam..az iskam obica na vejdataina4e parclki,prostotii..1 sui4er ..takia raboti
a,iskam i biv6eto si gadje s pandelka na glavata,ma tuka ve4e prekalih..
Не искам нищо конкретно. Нека бъде изненада![]()
Първоначално написано от DeSsi
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
az iskam pari za da si kupia bord+duska+avtomati=fun
Ам..харесала съм си едно колиенце от Сваровски и некаф хубав ски костюм ако си намеря,комплект шал, ръкавички и шапка и по желание-да ми вземат някакъв парфюм.Тва е!Обичам Коледа!![]()
Ами след като си изтървах GSMа в тоалетната, искам телефон за Коледа!:P
![]()
ей, баровчета. тоя - 200 300 лв, другия мотор,третия нещо друго дет струва майка си баща си и бабите си. абе успокойте се малко. май тряа да подаря на всички линк към песента на Лили Иванова "не всичко е пари" или там както се казва. ся не ми се търси обаче. ама както каза Мачока - радвайте се на духовните неща и така нататък. за кво са ви материални? аз не обичам коледните празници. но въпреки това знам, че са много повече от повод да вземете парцалки. ся не ми се занимава повече да пиша, ма ко ми се занимава ще доразтегна локумите утре (няма да го направя, ма да не ви пука![]()
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц