.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Hybrid View

Град
    Po sveta i u nas
    Еми и аз ще се присъединя - и аз искам парцалки и може би обичка на носа ако ми дават (за което малко се съмнявам ) .

Голям фен
    Град
    големото село софия
    целуфка от 1 момче.тфа ми е най-голямото желание
    ...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
    we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    mi ni6tu ne mi trqbva za da g0 iskam ... kf0t dadat

Цитирай Първоначално написано от chupacabra:)
    целуфка от 1 момче.тфа ми е най-голямото желание
    chupacabra moeto jelanie e absolutno
    su6toto..

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Какво искам за Коледа ли? Може да ви прозвучи смешно...но искам една най-обикновена вечер...със семейството.. и всичко да е нормално.... просто да сме семейство...да има спокойствие.. и ... искам единствено и само това.. Всичко друго в този скапан живот мога да си го постиган и сама...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Мега фен Аватара на machoka
    Аз обичам да сбъдвам желания :P

Град
    Пловдив
    Оууу ... на мене зимните празници и по - специално Нова Година са ми любимите . Такова невероятно настроение ме обзема ... Усмивката не слиза от лицето ми и направо все едно коледни звънчета ми дрънкат в сърчицето и душата . Радвам се като малко дете (аз като такова се и чувствам) ...
    Изобщо не съм мислила какво искам да ми подарят ... И не смятам и да разсъждавам над този въпрос . Всъщност сега се сетих , че най - големия подарък , който мога да получа , и който най - силно желая е Сестра ми да си дойде от Германия за празниците ! Ей за това направо си мечтая МНОГО ! Иначе на мама и тати ще им измисля нещо изчанчено както всяка година ... на приятеля ми също и така ... Абе , само искам и тази година да бъда в такава еуфория ... Това ме зарежда с невероятна енергия .... Ох , айде , че се олях ... ама това ми е любимата тема хахахаха
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Точно тези празници - Коледа и Нова Година са ми адски противни. Особено Коледа. Едно такова изкуствено е всичко, хората почват да правят 'добри' неща 'защото е коледа' и някакви подобни глупости. И като залеят света с гадни дядо Коледовци и снежинки и глупости. Голям кеф, братче. Напрао не се трае. Пък и най-малкото аз съм атеистка и не ме вълнува този празник по никакъв начин. Не смятам, че човек трябва да получи това, което иска само на празници (пф щях да напиша празДници, скапан руски :/ ). И такам... това, което аз желая от материална гледна точка ше си го подаря сама. И то преди коледа (надявам се). От другата гледна точка - в момента ми е малко неорентирано и не знам какво искам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Точно тези празници - Коледа и Нова Година са ми адски противни. Особено Коледа. Едно такова изкуствено е всичко, хората почват да правят 'добри' неща 'защото е коледа' и някакви подобни глупости. И като залеят света с гадни дядо Коледовци и снежинки и глупости. Голям кеф, братче. Напрао не се трае. Пък и най-малкото аз съм атеистка и не ме вълнува този празник по никакъв начин. Не смятам, че човек трябва да получи това, което иска само на празници (пф щях да напиша празДници, скапан руски :/ ). И такам... това, което аз желая от материална гледна точка ше си го подаря сама. И то преди коледа (надявам се). От другата гледна точка - в момента ми е малко неорентирано и не знам какво искам.
    така е, колежке.
    Той не празнува нашите рожд. дни. за кво ние да празнуваме Неговия?!
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от пор

Той не празнува нашите рожд. дни. за кво ние да празнуваме Неговия?!
    Колежке, за мен той дори не съществува
    и това е възможност. нашият бог е Фронтдеск-а.
    Best Regards
    пор
    Customer Service

иначе аз искам да си почина и междувременно да работя и така ... да има конски дози шоколад. другото не е важно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от kaua
    Az 6e polu4a cifrof fotoaparat
    i az nai veroqtno ina4e ve4e ot maika mi si polu4ix ot sega koledniq podaryk...mp3 player mnogo mu se zaradvah :P
    a az kakvo 6te podarq...ami ne znam moje bi nqkakava figurkam tan ne6to takova 6te vidim
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Цитирай Първоначално написано от kenny_
    Шибани атеисти, ще горите в ада!
    Всеки има право да вярва в каквото иска и съответно да не вярва... защо винаги когато някой друг има различно мнение започват обидите..и офф..нз..този свят ли е объркан .. или аз съм различна...
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    na mene mi daite edna zelena maslinka
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    айде стига бе хора...колкото пъти вляза в тоя форум и вечно някой с някой се кара...ми не ви ли омръзна?не можете ли да си защитите тезите без обиди,псувни,заяждания и тем подобни?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Град
    Пловдив
    И ся зак'во развалихте хубавата тема с някакви спорове ? Всеки почита различни празници ! Ние харесваме Нова Година и Коледа , оставете ни да им се радваме ... Аз ги уважавам не като вярваща (защото не съм) , а като празници , като дни , в които хората са в празнично настроение и поне за малко могат да се отарсят от сивотата на ежедневието ... Никой , никого не задължава да харесва и уважава едни и същи празници ! Но нищо не ви пречи да уважавате чуждото мнение ! Бъдете дипломатични ! А именно - ДИПЛОМАТИчНИЯ чОВЕК УВАЖАВА чУЖДОТО МНЕНИЕ , НО НЕ ГО ЗАчИТА ! Бъдете и вие така .... Уважавайте различните от вашите разбирания , но никой не ви кара да ги зачитате и приемате и за ваши .... Айде ... Много празнично настроение от мен хахахаха
    " Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    hm... iskammmm -mai mn ne6ta iskam po to4no sa tri...
    1.djoben komputar
    2.1sedmica na ekskurziq s gadjeto nezavisimo kade... 3.ako moje edna ekskurziika do meksiko..
    xixixiix... maitap4e tova sa ne6tata koito mi se 6te da polu4a no edva li 6te stane-po to4no nai mnogo iskam 1-2 dni da sam s gadjeto na balkan!
    nai-hubaviq podarak koito sam pravila...ne se se6tam no posledniq be6e edin mn krasiv prasten na mama a nai-hubaviq koito sam polu4avala-kato izklu4a vs god nai nov model gsm- kristalen prasten na swarovski.. tva e the best!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ау аз това го искам от цифра време за кооойто и да е прааазник..Вече знам къде ще живее и си представям как ще се забавляваме заедно...ама никой не ще да ми го подари... Искам ПОЛТЪРГАЙСТ
    В краен случей може и ангел/архангел...
    е ако не получа нещо такова и на http://franklinmall.com/product_imag...ttle_angel.jpg съм съгласна...стига да има крила

Супер фен
    Единиственото, което искам е да прекарам празниците с най-прекрасния човек на тази планета. Нищо друго не искам нито подараците ме блазят нито нищо само това човече.
    И няма да откажа да отида на едно ниУ иЪр хаус партИ :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    За мен май са най-ценни дребните подаръци..всичко подарено ми от някой си го пазя...важно е да ми е приятно от момента, а сега като си погледна нещицата които са ми поаарили ми става много приятно
    Преди 1-2 години баща ми подари на майка ми, на сестра ми и на мен от тез новите 100 лева и аз бях много щастлив
    Вече не помня какви неща са ми давали преди (малко си противореча). А за Нова година мисля, че никога не са ми подарявали нещо, а само за Коледа.

Вие и за Коледа и за Нова година ли купувате и ви подаряват разни нещица ?!?!?!

А аз какво ще подаря...на членовете от семейството ми...незнам...нещо както винаги интересно което знам, че ги радва. На приятелката ми...незнам не съм измилил, но вече се подосещам в каква насока ще е

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Единиственото, което искам е да прекарам празниците с най-прекрасния човек на тази планета. Нищо друго не искам нито подараците ме блазят нито нищо само това човече.
    И няма да откажа да отида на едно ниУ иЪр хаус партИ :P
    za new year moga da ti preporu4am party,no niama da e house...shte e po iako...hard techno na nova godina kak ti zvuchi??? v black box...pedro delgado,balthazar i tn...kaji ako isksh oshte info

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    КАто..изключа...нематериалн те подаръци: здраве,щастие и любов...който е и най-значимия подарък....
    искам
    професионална преса за коса
    яки кецки или ботушки...за зимата...някой ако има предложения да дава линк
    котенце или игуана..отдавна искам... и отдавна знам,че няма да имам... ...и към списъка на исканите..но никога изпълними подаръци прибавям и змия

Guest
    ami za koleda mnogo iskam priqtelqt mi da doide v nas ama neznam dali 6te stane o6te a za podar1ci neznam nes1m mislila mnogo no 6te trqbva za6toto obojavam da pravq i da mi pravqt podar1ci

hmm iskam ku6tata na kukla babi i kendio!hahah bazikam se mne nai mnogo ot vsi4ko iskam cqloto semeistfo da se syberem..no... edva li...vse pak hubavo e 4ovek da si me4tae

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    em mnogo flakoni iskam da mi donese ida mi donese
    ..impossible...
    ...is nothing...

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Ами аз очаквам картичка от едно момиче,което адски много ценя!За жалост сме много далече една от друга и не можем да си подарим нещата както обикновенно се прави. И като се замисля от всички глупости само тя би могла да ме зарадва истински! :P
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си