- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво искате да получите за Коледа?
целуфка от 1 момче.тфа ми е най-голямото желание
...frustration, domination, feel the rage of a new generation,
we're livin', we're dyin' and we're never gonna stop, stop tryin' ...
mi ni6tu ne mi trqbva za da g0 iskam ... kf0t dadat
chupacabraПървоначално написано от chupacabra:)
moeto jelanie e absolutno
su6toto..![]()
![]()
![]()
Какво искам за Коледа ли? Може да ви прозвучи смешно...но искам една най-обикновена вечер...със семейството.. и всичко да е нормално.... просто да сме семейство...да има спокойствие.. и ... искам единствено и само това.. Всичко друго в този скапан живот мога да си го постиган и сама...
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Оууу ... на мене зимните празници и по - специално Нова Година са ми любимите . Такова невероятно настроение ме обзема ... Усмивката не слиза от лицето ми и направо все едно коледни звънчета ми дрънкат в сърчицето и душата . Радвам се като малко дете (аз като такова се и чувствам) ...
Изобщо не съм мислила какво искам да ми подарят ... И не смятам и да разсъждавам над този въпрос . Всъщност сега се сетих , че най - големия подарък , който мога да получа , и който най - силно желая е Сестра ми да си дойде от Германия за празниците ! Ей за това направо си мечтая МНОГО ! Иначе на мама и тати ще им измисля нещо изчанчено както всяка година ... на приятеля ми също и така ... Абе , само искам и тази година да бъда в такава еуфория ... Това ме зарежда с невероятна енергия.... Ох , айде , че се олях ... ама това ми е любимата тема
хахахаха
" Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД
Точно тези празници - Коледа и Нова Година са ми адски противни. Особено Коледа. Едно такова изкуствено е всичко, хората почват да правят 'добри' неща 'защото е коледа' и някакви подобни глупости. И като залеят света с гадни дядо Коледовци и снежинки и глупости. Голям кеф, братче. Напрао не се трае. Пък и най-малкото аз съм атеистка и не ме вълнува този празник по никакъв начин. Не смятам, че човек трябва да получи това, което иска само на празници (пф щях да напиша празДници, скапан руски :/ ). И такам... това, което аз желая от материална гледна точка ше си го подаря сама. И то преди коледа (надявам се). От другата гледна точка - в момента ми е малко неорентирано и не знам какво искам.
Saatana vittu perkele hate crew!
така е, колежке.Първоначално написано от Boot
Той не празнува нашите рожд. дни. за кво ние да празнуваме Неговия?!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
и това е възможност. нашият бог е Фронтдеск-а.Първоначално написано от Boot
Best Regards
пор
Customer Service
иначе аз искам да си почина и междувременно да работя и така ... да има конски дози шоколад. другото не е важно.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
i az nai veroqtno ina4e ve4e ot maika mi si polu4ix ot sega koledniq podaryk...mp3 player mnogo mu se zaradvah :PПървоначално написано от kaua
a az kakvo 6te podarq...ami ne znam moje bi nqkakava figurkam tan ne6to takova 6te vidim![]()
Всеки има право да вярва в каквото иска и съответно да не вярва... защо винаги когато някой друг има различно мнение започват обидите..и офф..нз..този свят ли е объркан .. или аз съм различна...Първоначално написано от kenny_
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
na mene mi daite edna zelena maslinka![]()
![]()
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
айде стига бе хора...колкото пъти вляза в тоя форум и вечно някой с някой се кара...ми не ви ли омръзна?не можете ли да си защитите тезите без обиди,псувни,заяждания и тем подобни?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
И ся зак'во развалихте хубавата тема с някакви спорове ?Всеки почита различни празници ! Ние харесваме Нова Година и Коледа , оставете ни да им се радваме ... Аз ги уважавам не като вярваща (защото не съм) , а като празници , като дни , в които хората са в празнично настроение и поне за малко могат да се отарсят от сивотата на ежедневието ... Никой , никого не задължава да харесва и уважава едни и същи празници ! Но нищо не ви пречи да уважавате чуждото мнение ! Бъдете дипломатични ! А именно - ДИПЛОМАТИчНИЯ чОВЕК УВАЖАВА чУЖДОТО МНЕНИЕ , НО НЕ ГО ЗАчИТА ! Бъдете и вие така .... Уважавайте различните от вашите разбирания , но никой не ви кара да ги зачитате и приемате и за ваши .... Айде ... Много празнично настроение от мен
хахахаха
" Порочността е мит , измислен от добри хора , за да си обяснят обаятелността на другите !!! " - ОСКАР УАЙЛД
hm... iskammmm -mai mn ne6ta iskam po to4no sa tri...
1.djoben komputar
2.1sedmica na ekskurziq s gadjeto nezavisimo kade... 3.ako moje edna ekskurziika do meksiko..
xixixiix... maitap4e tova sa ne6tata koito mi se 6te da polu4a no edva li 6te stane-po to4no nai mnogo iskam 1-2 dni da sam s gadjeto na balkan!
nai-hubaviq podarak koito sam pravila...ne se se6tam no posledniq be6e edin mn krasiv prasten na mamaa nai-hubaviq koito sam polu4avala-kato izklu4a vs god nai nov model gsm- kristalen prasten na swarovski.. tva e the best!
Ау аз това го искам от цифра време за кооойто и да е прааазник..Вече знам къде ще живее и си представям как ще се забавляваме заедно...ама никой не ще да ми го подари... Искам ПОЛТЪРГАЙСТ
В краен случей може и ангел/архангел...
е ако не получа нещо такова и на http://franklinmall.com/product_imag...ttle_angel.jpg съм съгласна...стига да има крила
Единиственото, което искам е да прекарам празниците с най-прекрасния човек на тази планета. Нищо друго не искам нито подараците ме блазят нито нищо само това човече.
И няма да откажа да отида на едно ниУ иЪр хаус партИ :P![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
За мен май са най-ценни дребните подаръци..всичко подарено ми от някой си го пазя...важно е да ми е приятно от момента, а сега като си погледна нещицата които са ми поаарили ми става много приятно
Преди 1-2 години баща ми подари на майка ми, на сестра ми и на мен от тез новите 100 лева и аз бях много щастлив
Вече не помня какви неща са ми давали преди (малко си противореча).А за Нова година мисля, че никога не са ми подарявали нещо, а само за Коледа.
Вие и за Коледа и за Нова година ли купувате и ви подаряват разни нещица ?!?!?!
А аз какво ще подаря...на членовете от семейството ми...незнам...нещо както винаги интересно което знам, че ги радва. На приятелката ми...незнам не съм измилил, но вече се подосещам в каква насока ще е![]()
za new year moga da ti preporu4am party,no niama da e house...shte e po iako...hard techno na nova godina kak ti zvuchi???Първоначално написано от aBeP4eTo
v black box...pedro delgado,balthazar i tn...kaji ako isksh oshte info
КАто..изключа...нематериалн те подаръци: здраве,щастие и любов...който е и най-значимия подарък....
искам
професионална преса за коса
![]()
яки кецки или ботушки...за зимата...някой ако има предложения да дава линк
![]()
котенце или игуана..отдавна искам...
и отдавна знам,че няма да имам...
...и към списъка на исканите..но никога изпълними подаръци прибавям и змия
![]()
ami za koleda mnogo iskam priqtelqt mi da doide v nas ama neznam dali 6te stane o6te a za podar1ci neznam nes1m mislila mnogo no 6te trqbva za6toto obojavam da pravq i da mi pravqt podar1ci
em mnogo flakoni iskam da mi donese ida mi donese![]()
![]()
![]()
..impossible...
...is nothing...
Ами аз очаквам картичка от едно момиче,което адски много ценя!За жалост сме много далече една от друга и не можем да си подарим нещата както обикновенно се прави.И като се замисля от всички глупости само тя би могла да ме зарадва истински! :P
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!