Аз имах Френулум бреве и преди 2 месеца ходих на операция. По принцип винаги трябва да се отиде на лекар първо. Ако ФБ. Е голямо, трябва да се направи малка операция с месна упойка. Ина4е по време на акт се къса и леглото ви ще прили4а на местопрестъпление. Кръвта не може да се спре. И така моята операция си беше пълен провал. Ходих в хвалената и прехвалена ВМА. Първо т.нар. доктори се държат непрофесионално – ти си се притеснил, а те ти се присмиват и си правят шеги на твой гръб /не нормалните шеги който са подходящи до някъде за случая/. В кабинета постоянно влизат и излизат хора, супер зле. Става дума за д-р Георгиева от ,,уроелит” Та тя ми пише какво ми е и ме праща да си правя изследвания на кръв и урина. Така го беше написала, че като отидох в Циба Лаб в студ. Град не разбраха какво се иска. Там направиха някакви изследвания на показатели, който не бяха важни. Във ВМА почнаха да ме оперират без необходимите изследвания/ д-р Василев/ Там отношението е като към ,,пар4е месо” – ако те боли адски наистина, то не те боли. Това им е логиката. И естествено и той ме прецака – след операцията почнах да кървя и трябваше да ми слагат 2 шева допълнително БЕЗ УПОЙКА!!! Няма да казвам за болката. След операцията ми предписва ,,бани с калиев перманганат”, без да каже, че ако си направиш прекалено силен разтвор може да се изгориш, без да каже, че първите 3 дни не трябва да си забелваш оная работа. Конците трябвало да паднат след 10 дни, но при мен паднаха след 30!!! След 10 дни си вземах епикризата и какво мислите че са писали – ,,следоперативен период- гладък”. Честно, тогава ми се искаше да ида и да му с4упя ръцете на тоя касапин. В епикризата имаше и куп други лъжи които представяха докторите в по-добра светлина. Например: лъжат че не съм казал че имам алергия, което е много важно за упойката, липсващите данни от изследванията бяха измислени.
Истински късмет е,че сега съм почти ОК. Добре че ходих при Д-р Борисов от студ. Поликлиника, който от двете неща които ми беше казал да правя д-р Василев смени и двете- калиев перма. Със смрадлика и банеоцин с мадеказол и тогава нещата тръгнаха да се оправят мнооого по-бързо.
Тази операция се смята за малка, прави се обикновено за 10-15 минути, а си представете ако беше нещо по-сложно.
Както някой беше написал във форумите - ,,Лекарите в БГ не искат да са лекари, а искат да са велики”
Това е моят опит по въпроса. Ако искате го вземете в предвид, ако не поне си напишете завещание (и си направете деца) преди да ходите при тези доктори, за които писах. Не се шегувам! 4ао и късмет