- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неволен участник в любовен триъгълник!
случвало ли ви се е да се заиграете с някоя кака или батко и изведнъж да се окаже, че съществува трети човек в историята, който страда от несподелените си чувства. И не само това, но и вие сте допринесли за неговото нещастие!!!![]()
Mneeem, 4e az sum mn primerno momi4inci![]()
![]()
P.P. protif troikite sum po princip![]()
ne mi se e sluchvalo nadqvam se i da ne mi se.....![]()
Хаха при мене имаше няква подобна история само че ...абе един пат гаджето ми го нямаше с мен а аз бях на едно парти и се заиграх с един голям сладур,просто не можах да му устоя и цяла вечер бяхме заедно после не се виждахме може би седмица и след тва ходихме на едно събиране на родата ми и се оказа че пича ми е вуйчо !
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
по скоро обратното
Хахахах мда случи ми сеама тя избра мен тои духаше ядоса се викна ми хора да ме сплашат аз го бих после него неговите познати ме биха мене аз извиках мои стана меле изпотрепахме ги и ходихме с нея 2 седмици само се чудих що осакатихме децата ....
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
в случая аз съм преебания ... в тоя ЧЕТИРИЪГЪЛНИК бих казал ...
hahhahahaha !
Gerganasini ochi {P}
Незнам за вас но аз съм имал такава ситуация обаче аз съм баткото който изведнъж се появява и другия в началото се отдръпна а сега постоянно се натиска а ми е гадно да му го кажа защото ми е най-добрия приятел
Make SeX With Me NoT WAR
Дам,имала съм такава ситуация.Братовчед му ни запозна,той си ме хареса и се опитваше да ме прегръща и т.н.гаджето му го видя как ме сваля, и почна да плаче и искаше да ме пореже с някво стъкло...Абе криминално-детски истории!Ама все пак е гадно да си трети човек!
da si 3 ta ili 3 ti..ne e porok)))
Веднъж бях не в любовен триъгълник, а в квадрат!