.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: REVNOSTTA......

Когато господ е раздавал ревност на хората,аз съм се наредил два пъти
    При мен е убийствено голяма и това създава много главоболия

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: REVNOSTTA......

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Revnyvate li gadjeto si? Za6to? Pokazvate li go?
    Izob6to kakvo mislite za revnostta i za neinoto vazdeistvie varhu li4nostta i mejdupolovite otnochenia?
    аз и да ревнувам в повечето случаи не го показвам и само ако реша да й кажа, момичето може разбере, че ревнувам.

Click!

Фен
    Град
    anywhere but here
    ne moje da se izbqga ot revnostta. vinagi chovek se sbluskva s neq. tq ne e neshto,koeto idva i si otiva. az imam dvama priqteli,koito hodqt otdavna i samo kato gi pogledna mi stava losho - momcheto revnuva momicheto, momicheto revnuva momcheto... abe ujas e. neprekusnato si vdigat nervite, vkarvat si absurdni filmi vseki den. opitvali sa se da ne se revnuvat, no ne se poluchava, te prosto sa si takiva...
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Mom4eta i momi4eta, revnostta e vid parvi4en strah,instinktiven, koito e geneti4no zalojen u vseki. Tova e kato adrenalina pri skok otvisoko, ili pri extremni situacii... S drugi dumi revnostta e instinkt, koito ne podleji na pulno, a samo na 4asti4no potiskane. Mislq 4e s tova temata se priklu4va, koi kakvoto iska da kazva. Horata sa go otkrili prez 17 vek i ottogava ne se e promenilo. Samo Froid go e dooformil. (Psihologiq na 4ove6kite vzaimootno6eniq 2, Purvi kurs,vtori semestar specialnost psihologiq)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZLA
    Worthless
    revnostta ne e vid prevyrzanost,revnostta e pove4e ne6ty kato ot4aqn vik za obi4
    saglasen sam))))

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ama revnuvam eFstevstveno
    vuv vsekie zalojeno tva malko ili mn nqma kak
    ostaite teq gluposti det gi govorqt za revnosta...
    gledam da ne si zipsukam nervite malcha si i si traq ama ako ne dai Boje nqkoi pat prekali she im biq shut i na dvamkata ...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Guest
    Ревността е една озлобена и за съжаление ве4е бивша любов.

Фен
    Град
    sofia
    az poprincip sum neveroqtno revniva...ponqkoga imam 4uvstvoto 4e se sasipvam ot revnost no po nikakav na4in ne go pokazvam na priqtelqt si.toi su6to e mnogo revniv samo 4e toi go pokazva mnogo qvno i ponqkoga stigame do spre4kvaniq,no vupreki tova se obi4ame

Град
    LA/4ikago/Sofia

@

niama gram revnost v men!A tezi v koito ima si mislia 4e ne se mnogo nared
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар.

Guest

Re: @

Цитирай Първоначално написано от Lara Kroft
    niama gram revnost v men!A tezi v koito ima si mislia 4e ne se mnogo nared
    da be daaaaa

Повече от фен
    Град
    ...:::In My House Of Pain:::...
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Worthless -> Ако се държи с мен зле,а пък с другия добре,просто ще я напусна,но иначе за какво да ревнувам ,защото си е говорила с някой ? Айде бе.
    кой ти говори за тфа да си говори с някой...
    ху или представи си, че момичето което харесваш се натиска с някъф друг. и ти сигурно не ревнуваш... даммм
    ае мноол ми е интересно кфо се прайте сички, че не сте ревнували поне веднъж през живота си
    No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
    No,forget smile again,we just want to dance forever.

Yeah,chasing after,chasing after,the white wind

Re: REVNOSTTA......

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    Revnyvate li gadjeto si? Za6to? Pokazvate li go?
    Izob6to kakvo mislite za revnostta i za neinoto vazdeistvie varhu li4nostta i mejdupolovite otnochenia?
    ami az go revnuvam i to mnogo koeto ne mi haresva osobenno no taka me kara ot vytre revnuvam go ot vsi4ki momi4eta bez bratov4edkite iii da pokazvam go . inache poprincip revosta kogato ne e prekalenno golqma ne e losho mai

revnuvam go kakto vseki normalen 4ovek revnuva polovinkata si. ne mu go pokazvam za6toto ne mi e dal povod. a mnogo golqmata revnost spored men moje da razru6i vrazkata
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Mia
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Най-глупавото чувство което може да същесвува.Единственото нещо което може да стане от ревноста е да се разделиш с приятеля/ката си.

П.П. От тук следва,че не ревнувам.

napulno suglasna sum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    to4no popadenie =D>
    =D> =D>

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Здрасти,
    Мисля, че темата ти е за отдел "Любов", ( как го казах все едно съм от КГБ ).
    Знаеш ли ревността е чувство, което го има и ще същесвува, докото има и любов между хароота. Няма човек, който да обича, и да не ревнува. Аз например съм зодия рак и ревността ми е постоянна спътница Обичам много, но ревнувам много. Отдавам се напълно на човека, когото обичам. Не мога да приема някой да харесва, заглежда приятелката ми. Буквално убивам човек заради нея. Това е "ревността" според мен. Ще ми е приятно да прочета и други мнения!
    napalno podkrepqm

az si padah malko revniva,no se staraeh da ne go pokazvam i sled vreme sprqh no gajeto mi e ujasno revnivo i ne znam kakvo da pravq ne mi pizvolqva dori da se vidq s mom4e priqtel ujasno e .tova e nai-golemiqt porok.4uvstvam se kato v zatvor

Голям фен
    Абе аз съм си ревнива признавам си, не мога да понеса дори мисълта, че гаджето ми може да има нещо с друга кифла.Попринцип сега не го ревнувам, защото ми е показал, че държи на мен и му имам доверие, но все пак е момче и си имам едно на ум.

Попринцип ревността като цяло е мн гадно нещо.Аз лично мразя да ме ревнуват, колкото и да казват, че това било знак на обич.Или пък още по неловко ми става, когато гаджето ми усети, че го ревнувам.. за това се опитвам да го прикривам.Гадно е да знаеш, че човека до теб ти няма доверие и че можеш да му изневериш Винаги се стига до кавги и караници За тва Хора обичайте се и си имайте доверие! Peace!

Eeee poleka s taq revnost be!!Eeeei mnogo e gadno tva ne6to revnostta!NE revnuvam,ako vidq gadjeto da lafi s nqkoq jenka ,ta kakvo lo6o ima v tova ?Ta nali znae6 ,4e si s tozi 4ovek,za6toto si struva???Prosto trqbva da mu vqrva6.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

staraq se da ne revnuvam. kazala sym mu da si opi4a akyla i da vnimava kvi gi vyrshi. ili e samo s men ili izobshto da me zabravi...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен
    Град
    Sofiq
    Много съм ревнива но от горчив опит знам че ревноста убива лиубовта
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Фен
    Град
    Varna
    priqtelkata mi ne q revnuvam no popr sam revniv

Фен
    Град
    sofia
    revnostta e mnogo gadno neshto!az naprimer sum mnogo revniva iotka4am pri misalta 4e priqtelqt mi moje da e s druga vupreki 4e znam 4e toi ne bi go napravil!a toi e fvoino po revniv ot men ama negovoto napravo e ludost!no kakto kazva edin poznat "4OVEK REVNUVA SAMO TOZI KOITO OBI4A" taka e i pri nas revnuvame se zashtoto prekaleno mnogo darjim edin na drug

Фен
    Град
    anywhere but here
    revnostta e bolest. koito e revnuval predis hte revnuva i v budeshte. tova e mnogo kofti, no e istina, pone az takiva nabludeniq imam.
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

ayyyy ne mi napomnqite za revnosta tolkova sam revniva 4e ne se pobiram v kojata si vse se samnqvam v gadjeto si q vidq li ga si govori s drugo momi4e napravo OTKA4AM!
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си