- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко често влизате тук?
как сте?
всички казват, че форума запада. и аз така мисля и ми се ще да го докажа. преди време когато тъкмо се бях зарибил тук имаше анкета колко често влизате във форума. аз я пускам отново. нека някой по-работлив да потърси старата, да даде линк и да сравним резултатите. та колко често влизате тук?
Moderated by Tiffany
по точка 1 по правилника.
Благодаря за вниманието!
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
аз - заради ЛС-тата
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
на мен па никой не ми пише ЛС
иначе влизам секи ден шот не стаам от пс.то
po nqkolko puti na den![]()
Тази тема няма бъдеще![]()
Преди влизах дооооооста честико ма ся взе да ми става доста тъпо и влизам предимно вечер..![]()
И то главно за да си пиша с няколко човека![]()
Vseki den po nqkolko pytiAma ne e zaradi LS-tata zashtoto nikoi ne mi pishe
![]()
Keep smilin'
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Редовен съм. Всеки ден по няколко пъти
Не се научихте да пускате темите в определените раздели![]()
Тук влизам всяка вечер, но не пиша само си проверявам ЛС-тата :P
Едно време така де преди 2 години не излизах от форума. Имах рекордни 5 часа в форума, но просто вече аверчетата ми не влизат.![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз си влизам редовно...всеки ден по няколко пъти,но само чета...просто няма нито стойностни теми в който да пише нито интересни хора...всчико стана...боклук...някак си...западна...преди беше друго-беше интересно
Просто започва все по-малко да ме кефи вече...
Не члизам заради ЛС-та(и аз не получавам
) а просто да чета...но главно глупости за съжаление...
\/
vlizam vseki den ...
prosto sum si sviknala i takam![]()
ne,4e mi dostavq koi znae kakvo udovolstvie da 4eta
prostotiite v tozi forum,ama ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da,vlizam vseki den i to prez nqkjolko 4asa,za da si proverqvam lc-tata i za da pregledam nqkoq druga temi4ka i da otgovorq.![]()
Обикновено, когато съм си вкъщи, влизам всеки ден по няколко пъти.
vlizam seki den.ponqkoga samo 4eta a ponqkoga i otgovarqm no mai nqma mnogo interesni temi taka kato gledam.ne e zaradi ls-ta 6toto po4ti ne polu4avam
I was lost and I'm still lost...
every day![]()
Аз влизам всеки ден, дори и за няколко минути да е, но винаги влизам!![]()
Незнам какво трябва да се случи, за да не го правя?!![]()
![]()
Гат имам свободно време и съм в настроение да пиша глупости ------> тук съм !
Ами нямам ЛС, но влизам всеки ден,или поне през ден... Навик, де да знам... Пък ако няма интересни теми, аз пускам някоя дето ми е интересна... Ако човек иска да му е весело, що тряа да чака другите...
Пък и честичко се намра някой за спор (въпреки че повечето мислят, че спор=псуване до дупка)![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ami i na mene nik0i ne mi pi6e LS-ta ve4e , tyi 4e ne e zaradi tfa! Vlizam seki den predi daskal0 bez nedelq m0jebi ...Mene f0ruma vse 06te si me kefi vpreki namesata na adskite idi0ti ,ama k0 da se prai :P
ако толкова искате ЛС-та ми пишете. аз отговарям. и без тва само зарад тва влизам. тоя форум е тъпичък вече.
малкият принц
всеки ден , понякога през ден
Влизам всеки ден по два пъти средно...Преди и след училище като се прибера...Макар наистина да не е толкова интересно както преди, форума все още е любимото ми място из нета...Навик си е,зарибявка...Веселко е...А ЛС почти не получавам
*ThE~WorLd~Is~MinE*
ami sutrin predi u4ilishte i posle kato se pribera pak za malko i taka...![]()
Sylzite Sa Za Malkite Deca, A Proshkata Za Bog. Ne Sym Dete Da Placha Za Teb, Ne Sym I Bog Da Ti Prostq!!!