- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Времето от запознаването до "тръгването"......
Замисляли ли сте как стават нещата преди точно и ясно да тръгнеш с някого. Общо взето всичко се свежда до два варианта.
Единият - запознавате се и после дълго време се доопознавате преди да решите да бъдете гаджета
Вторият - запознавате се, след един час тръгвате и по време на бурната си връзка се опознавате...
И двата варианта си имат недостатъци. Първият продължава прекалено дълго и е страшна мъка за нетърпеливите, но за сметка на това си много по- сигурен, че харесваш обекта.
При втория, поемаш риска да не си допаднете и да стигнеш до омразното късане, но затова пък всичко се развива бързо, без досадните " ама аз го/я харесвам, ама той/тя дали..." и подобни...
Та, мисълта ми, вие как предпочитате...всичко да се развива бързо, шеметно, но с риск да е кратко...или да е бавно и сигурно.
По- късно и аз ще отговоря
chestno da ti kaja ne znam psolednoto koeto se sluchi s men mai beshe ot parviq variant obache problema tam beshe che otlagah otlagah i nkaraq zagubih samo az...... za tova reshih sega da promenq malko taktikata neka vkluchim barzoto tempo :P No ne chak tolkova barzo che naprimer dnes sam go vidqla a utre veche hodim......
Засега аз винаги съм залага на сигурното и съм предпочитала да опозная някой дооооста добре и след тва вече да преценя дали нещата могат да се получат.За да се влюбя в някой,аз трябва да разбера що за човек е,а това определено не може да стане за 1 час.
Аз съм на втория варянт.Просто не обичам да чакам!Е много ясно не като се запознаем след един час да се натискаме и целуваме!Примерно запознаваме се в дискотеката в събота виждаме се в понеделник и във вторник вече сме гаджета! :P
In dreams there are no rules...
ми и аз съм за втория вариантмисля че е много по вълнъващо а пък и съм човек на риска
не обичам монотонни и спокойни връзки трябва да има тръпка
![]()
![]()
второто е много по яко според мен
![]()
f@nt@zi@
mmi sus gadjeto mi se zapoznahme i sled 2 4asa trugnahme...i sega vruzkata ni e mnogo stabilna i se obi4ame mnogo...spored men nqma zna4enie dali 6te e bavno i sigurno ili burzo, vajnoto e da razbere6 o6te v na4aloto 4e ste edin za drug...posle vsi4ko si idva samo..dali bavno ili burzo...
"А..БоЛи Ме Ку*О"
bih iskala da e bavno i sigurno,no sam prekaleno impulsivna za da e taka...no vsa6nost za6to vrazkite,koito zapo4vat mnogo barzo da sa kratkotraini![]()
![]()
tezi,koito ne iz4akvat dostata4no ne mogat li da imat stabilni i dalgotraini vrazki
![]()
![]()
Ako useshtash che nqkoi te privlicha istinski mislq che nqma kakvoto da se otlaga. Mnogo po dobre e edna riskovana avantiura otkolkoto porednota otekchitelna sreshta ..
Определено зависи от човека, ноо май предпочитам първия вариант, че иначе много се протакват нещата и понякога не стига до тръгване![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
bavno,no sigurno
ako si popadnal na to4niq 4ovek nqma da si omryznete :P
ponqkoga e hubavo vsi4ko da stava po 2q variant,
no kraqt e lo6,a tva e gadno![]()
.....have a problem,have a point-take it easy,have a joint.......
interesna tema....beche..ama ne se razvi.....
ami az predpo4itam sreden variant nito barzo nito bavno!
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
i vse pak si trqbva vreme za da se opoznaqt malko ili mnogo...