.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Фен
    Град
    nowhere
    bih izbrala priqtelstvoto

асдас

Със сигорност бих избрал приятеля ако той е от най-добрите
    Make SeX With Me NoT WAR

Град
    In^The^Hell
    Ami,do sega ne mi se e slu4valo tva,nadqvam se i da ne se slu4i...no po princip zavisi ot gadjeto i ot priqtelq,ako gadjeto ne si stuva...prosto nqq smisal da se prai6 na guz-izbira6 best fr,no ako naistina go obi4a6(gadjeto),tvoq best fr bi trqbvalo da te razbere.....
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Естествено, че приятелите! Приятелството е за цял живот, а една връзка за доста по-малко! Говоря за истинско приятелство де
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Guest

aide be

nesto zasxpahte po taia tema

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Кой ще избереш м/у гаджето и добрия приятел ?! зависи .. защо изобщо трябва да избирам?Защо да не съм в близки отношения и с двамата?!Всъщност,ако един от двамата(гаджето или фриенда(ката))ме накарат да избирам между него и съответно другия,ще се откажа от този,който ми е поставил ултиматума.. никой няма абсолютно никакво право да ми поставя каквито и да е било ултиматуми
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на Remini

...

Vyprosa e tip - "Noj s dve Ostrieta"
    I vypreki vsi4ko bix izbral priqtel pred gadje
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

6ax i mad...Mi az neobi4am da izbiram no lubovta
    za6toto priatel priatel ama nqkoi den 6te me preebe kolko puti sam se dovorqval i se naebano staa!!
    Bez komentar molia!!!

Ще избера родината
    Admin-Coki:
    Намали големината на снимките в подписа ти и не публикувай пречупени кръстове- забранено е!

trudni4ak vapros!dosta se dvuumqh predi da otgovorq no vse pak mislq 4e bih predpo4ela priqtelstvoto.

Tva mn lesnu se re6ava koi 6te izbere6.Priqtelq mn qsnu liubovta gadjetata i t.n.t idvat i sio tivat a istinskiqt priqtel ostava za vinagi nqma vao6te smisal nqkoi da se zamislq.pyk ako ako gadjeto i pr me obi4at nqma da me ostavqt pred dilemata koi da izbera..No sas sigyrnost priqtelstvoto trqbva da naddelee

Guest

i kvo sega....

pove4eto taka i ne davate iasen ottgovor tuk a)))))

ne znam zashtoto ako imam chuvstva mnogo shte mi se iska da si e moe!!
    no moje bi priqtelstvoto zahstoto to ostava dokato magiqta lubov vse nqkoga izchezva... za sajalenie e taka

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    friendship ruls
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Ehaaaa i na men mi se e sluchvalo takova neshto i e mnogo gadno,purvo si pomisli gadjeto naistina li te obicha i ti nego i priqtelkata sigorna li si che shte ti e priqtelka za cql jivot? Az v moq sluchai izbrah gadjeto,zashtoto priqtelkata ne mojeh da razchitam na neq,no ne znachi che i ti trqbva da napravish sushtiq izbor! uspeh s izbora,naistina e truden!

Po4ti sigurno liubovta...

Град
    някъде тук :)
    Ще избера този,който не ме принуждава да избирам!Да караш някой да избира между двама души,които значат много за него е глупаво и егоистично!Този,който ме обича и държи на мен не би ме накарал да го направя!
    Come with me!We'll never be safe,people will hate us, the Gods will curse us, but I'll love you...to the day they'll burn my body I'll love you...!

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    ам нито едно от двете....)))
    тоест ако кажат тва или тва ше се откажа
    и от двете..

dobur vupros ! miiiiiiiiii moje bi priqtel ! 60%40 za priqtela
    Gergana sini ochi {P}

Хмм ... надявам се да не изпадам пред такъва дилема.. много обичам гаджето си, но когато имаме проблеми приятелите ми са до мен и винаги са ми помагали .. немога да си се представя без тях, но и без него немога.
    This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    зависи с коя от двете страни/гаджето и приятелите/ съм по-близка?на кой повече държа?на кой мога да разчитам повече?
    ако гаджето ми и приятелите ми не се разбират-ок то не може всеки с всеки да се обича.и просто ще гледам да не ги събирам заедно.но ако ме накарат да избирам май ще зарежа и двете страни защото тфа поведение показва че изобщо не ги е грижа за мен и за щастието ми.

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    мъж ми много ясно той е и най-добрия ми приятел . Ако не беше той да ми отвори очите ся най-вероятно щях да съм на помпа и да съм адски деградирала

Приятелсво,разбира се !Любов може да възникне само от поглед,а приятелството не.В приятелството трябва да намериш характер много подобен на твойа,а в "любовта се гледа само да намериш някой да утолиш желанието ти за страст,целувки,милувки,сек и т.н.Винаги се намира нова любов и тя много по лесно се срутва,от колкото приятелството,то може да трае вечно,а любовта според мен може много трудно да е вечна и да запази искрата си с койато е тръгнала,пък и всяко ново нещо е по-хубаво от старото,така че трудно можеш да имаш двама човека в любовта,които да обичаш истински,а лесно можеш да имаш двама истински приятели на които можеш да разчиташ.
    Когато искам - получавам
    когато докосвам - възпламенявам
    когато целувам - сгрявам
    когато обичам - наранявам...

Guest

brei

Цитирай Първоначално написано от LiL_MeoW
    мъж ми много ясно той е и най-добрия ми приятел . Ако не беше той да ми отвори очите ся най-вероятно щях да съм на помпа и да съм адски деградирала
    ama kakvo izkazvane....

Голям фен
    Az bih predpochela lubovta zashtoto ako choveka sreshtu teb ti e istinski priqtel nqma da ti obarne grub za tova che iskash da si s tozi kogoto obichash
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си